Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mléko určitě ne, ani mléčné výrobky. Může kromě toho, co už holky psaly umačkaný banán, strouhané jablko. Já místo mléka dávala do lahvičky řídkou rýžovou kaši.
Anonymně prosím - známá tu má účet.
Holky, šli by jste s 18m zdravým dítkem na návštěvu k 18m dítku, který má zrovna průjem? Máme jít na návštěvu a ten chlapeček dost často trpí na průjmy a opruzeniny (má je několik dní a opruzeniny takové, že ani nemůže sedět a mít plínku). Prý je náchylnější na střevní infekce. Dost rád se mazlí a tulí s ostatními dětmi, tak mám strach, aby se moje dítko něčím nenakazilo.
@Anonymní píše:
Holky, šli by jste s 18m zdravým dítkem na návštěvu k 18m dítku, který má zrovna průjem? Máme jít na návštěvu a ten chlapeček dost často trpí na průjmy a opruzeniny (má je několik dní a opruzeniny takové, že ani nemůže sedět a mít plínku). Prý je náchylnější na střevní infekce. Dost rád se mazlí a tulí s ostatními dětmi, tak mám strach, aby se moje dítko něčím nenakazilo.
Ja bych pockala az to druhe ditko bude zdrave ![]()
Nešla bych, vždyž může mít virózu a určitě si to domů dobrovolně nechceš přinést, ne? ![]()
@Anonymní píše:
V žádném případě - do domácností, o nichž dostanu informaci, že mají střevní infekci, s děmi nechodíme.
Taky kamarádky kluk mel virozu průjem a zvracení a přijeli k nám na návštěvu. Teď se s tím pere moje dcerka. Nevím kam chodej na ty nápady jít s nemocným na návštěvu fakt.