Jak rozhýbat mimi v 19. týdnu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.2.18 13:15

Jak rozhýbat mimi v 19. týdnu

Ahoj maminky, je mi to trapné, protože jsem těhotná podruhé, ale já tohle těhotenství nějak hůř prožívám :?
Vše mě vyděsí.. Tak o co mi teď jde, jsem v 19.týdnu, trochu jsem cítila nějaké záchvěvy jako pohyby (asi snad), ale teď jakoby nic, jestli se na to moc soustředím? Nebo to předtím nebyly pohyby? Fakt se cítím trapně :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1413
13.2.18 13:17

Mě vždycky pomohlo lehnout si na záda s nataženýma nohama, nebo sníst něco sladkého :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
13.2.18 13:24

No mimi ještě není moc velké a když kope smerem dovnitř tak to nemusí být cítit.. :nevim: Ale lehnout na záda mi takx pomáhalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
13.2.18 13:36
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, je mi to trapné, protože jsem těhotná podruhé, ale já tohle těhotenství nějak hůř prožívám :?
Vše mě vyděsí.. Tak o co mi teď jde, jsem v 19.týdnu, trochu jsem cítila nějaké záchvěvy jako pohyby (asi snad), ale teď jakoby nic, jestli se na to moc soustředím? Nebo to předtím nebyly pohyby? Fakt se cítím trapně :oops:
v 19 tt je jeste moc neucitis..nic nerozhybavej a klid. nech miminko spinkat prosimte
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.2.18 13:40

Ono se hýbe, jen to necítíš. Mně to nejlépe pomáhalo ležet na zádech, ale dej mu ještě dva týdny čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
13.2.18 13:47

Buďte ráda, já jsem taky 19tt a jak si lehnu, tak mrně začne dělat veletoče nebo něco podobného a já se nevyspím protože to hrozně lechtá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
13.2.18 13:51

V 19 tt jsem necitila ani jako druhorodicka nic..az ted od toho 22 a zesiluje :palec: to je jako chtit pohyby v 16tt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
13.2.18 13:54

Rozpohybovat ho nemůžeš, určitě se hýbe, akorát to ještě necítíš :lol:. Buď to během pár dnů začne, nebo máš třeba placentu uloženou na přední straně dělohy a ta tomu brání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
13.2.18 16:14

Mně doktorka říkala, že hodně taky záleží, jak máš uloženou placentu :oops: A podle mě je to i o tom jaký je to divoch :mrgreen: Třeba já jako prvorodička jsem začala cítit pohyby 16.týden dost dlouho jsme tomu nemohla ani uvěřit, pořád jsem si říkala, že jsou to prdy nebo, že si to vsugerovávám, ale ted když vidím vždy na monitoru, jak se setřička směje, že takovýho raubíře tady zas dlouho neměla a vím, jak malej dělaá bordel, tak se ani nedivím, že jsem to cítila tak brzy :dance: Jinak jedině mě napadá ještě zkusit trochu cukru či kofeinu to by mohlo miminko trochu nabudit samozřejmě s mírou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
13.2.18 16:42

V tomto týdnu můžeš pohyby jeden den cítit a dalších pár dní nic. Pravidelně se mají sledovat až od třetího trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí