Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
rok snazeni pak v listopadu do CARu v kvetnu 1IVF a cekame dvojcata. jinak ejaky problem jako ucpane vejcovody nebo neco nam nenasli
Snažilky prosím nečtěte…
Taky pokazím… já otěhotnět nechtěla. Nějak jsme se upočítali a otěhotněla jsem 10 nebo 11 den cyklu. Těsně předtím jsem držela brutální Atkinsovu dietu, žádnou kyselinu listovou jsem nejedla (snad bude mimčo v pořádku). Sice jsem byla deset let vegetariánkou, ale o zdravém životním stylu se moc mluvit nedá ![]()
Tak já vám jdu taky narušit statistiku, první se povedlo po 6 měsících a na druhý čekáme už skoro rok a zatím nic.
Ahoj tak nám se Eliška podařila hned na poprvé,druhé(bohužel to nedopadlo dobře)v lednu jsem vy:,–(ilaHA a v květnu jsem otěhotněla.Tedˇ to zkoušíme znova tak uvidíme doufám že otěhotním co nejdříve.
Tak já na to šla drsně. Prostě jsem jednoho dne prohlásila, že chci tu holčičku a od té doby jsme na to vlítli téměř každý den.
Nějaké plodné a neplodné dny jsem vůbec neřešila. Ještěže se zadařilo druhý měsíc, jinak nevím jak dlouho by partner vydržel takhle machrovat
No ale je to kluk jako buk, prý holčičky se mají dělat s menší freekvencí
![]()
Ahojky
Tak u nás se povedla Niki za 1,5 měsíce a Terka za 3 měsíce.
Všem co se snaží,přeji ať najdou své // brzo.
tak já také přidám první hned 1 mes..ve 11 tt nedopadlo druhé po roce pauzy hned 1 mesíc v 12 tt nedopadlo třetí po 7 leté pauze , po 7 mes snažení , kdy sem delala vše možné abych už byla tehu, ale psychika byla mocnejší se nakonec povedlo a máme dnes 2 letou holčičku čtvrté 1 mesíc snažení, v 5tt revize ted v září
a po první ms..udeláme opak žádný čekání a jdem na to..jen čekat kdy dorazí ms
tak že všem přeju brzké //
Tak nám to trvalo 20 měsíců. Mě zjistili protilátky proti spermiím, ale přesto se nakonec zadařilo přirozeně. Hned měsíc po laparoskopii. Takže to přičítám protaženým trubkám v kombinaci s extra dobrým spermiogramem manžela (občas mívá dobrý, občas žalostný). Jinak předtím 3×IUI neúspěšné. Ale hlavně, myslela jsem na to a vůbec jsem nebyla v pohodě (čekalo mě další měsíc IVF, tak jsem se klepala, jestli budou nějaká vajíčka, jestli nebudu mít hyperstimulák, jestli se něco oplodní) ![]()
Ahoj holky.S našim Juniorem se to povedlo po 8 měsících a teďka se pokoušíme od začátku ledna o druhý a stále nic
.Tak se to snad povede už tenhle měsíc ![]()
Ahojky já jsem se snažila s manželem asi tak 4 měsíce, první měsíc nic, druhý a třetí jsem promarodila takže to nebylo skoro nic a ten čvrtý manžel odjel na víkend pryč a když se vrátil tak bylo zaděláno ani jsme to netušili:-) všem snažilkám přeji moc moc štěstíčka a brzo na testu //
Ahojte, ak ja bych poprosila o radu. Ja s mojim pritelem se snazime uz skoro deset mesicu, ale stale nic. Uz sem zoufala a jeste mam takou situaci ze nejsem v Ceskej republice ale v Anglicku. Tady je to zdravotnictvi hrozne…
. Jenom me doporucily kyselinu listovu a to bylo vsechno. Uz sem mela jeden samovolny potrat pred rokem nevim ci to ma neco stim spolecneho. Ale aj tak dekuji za mojeh pritele ze to se mnu nevzda, nebo sem byla ztoho vazne na dne. Nechodila sem do prace nic nejedla. Jenom kourila jednu cigaretu za druhu. Ale to uz je davno… takze ted se modlim aby nam to vyslo. A chci poprosit o nejake velmi dobre rady. Dekuju ![]()