Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
myslím že otěhotnět by se dalo,ale ms by přišla,ale ta další už né.
tak to se omlouvám nějak mi to uniklo už jsem asi zralá jít si lehnout děkuju moc všem.dobrou
Dá se otěhotnět všelijak a kdykoliv
.
Jinak mi dr. říkala že je 25% šance otěhotnět týden před MS;). Ale to jsem se zmínila jen proto, že v tu dobu minule přítel jaksi nestihl
tak jsem čekala že by mohlo být a nic … takže jednou nám to nevyšlo
.
Opravdu to jde? Aby MS už nepřišla? Není to za moc krátkou dobu?
A pokud ano, tak to asi nemůže být vidět ani na testu, že? Po nějakém týdnu vynechání MS ![]()
Otěhotněla jsem přesně v den očekávané MS a vím to protože v ten měsíc jiný pokus neproběhl. Zpozdila se mi ovulace, protože jsme měli dvě úmrtí v rodině, mohla za to psychika. Po dvou týdnech zpoždění ještě nebylo nic poznat, protože vajíčko se teprve uhnizďovalo a doktor to počítal už jako čtvrtý týden těhu a říkal, že tam nic nevidí, že to je hormonální porucha a píchl mi injekci, abych dostala MS. Sestry si klepaly na čelo, že jsem si těhu vymyslela. No a za měsíc jsem tam byla už s pozitivním testem. Jenže miminko bylo o 4 týdny menší, než mělo být vzhledem k pozdnímu početí od poslední menstruace, tak se snažili mi vnutit, že se špatně vyvíjí, na konci těhu mi ho chtěli vyvolávat skoro o tři týdny dřív. Ale já se nedala a doktory donutila přepočítat termín podle data početí. Miminko je v pořádku. Menstruaci jsem už po početí nedostala, i když měla dorazit ten den, co jsem otěhotněla.
No to je tedy neco.. pani, ja uz cekam 4den jestli mi prijde MS, ale tim nic tehotensky test jsem si delala uz nekolikrat, ale zatim je negtivni. miminko by u nas nebyl problem, radi bychom jeste jedno do rodiny, i kdyz radeji az za rok. No jsem take zvedava, jak to dopadne u mne. ![]()
@dalmatinka 123 píše:
myslím že otěhotnět by se dalo,ale ms by přišla,ale ta další už né.
A jak často mít sex s přítelem?
Ahojky holky.Dotaz dá se otěhotnět 4 dny před menstruací ale tu menstruaci už nedostat? Doufám že jsem to napsala pochopitelně??!!!