Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky prosím porad te mi, už pře rok se snažíme o mimi a pořád nic. a ted jsem na vážkách, jelikož má bazální teplota se pořád strašně kolíbe 36,6 - 37,4 ??? prsa mě bolí, jsem unavená, podrážděná
moje poslední MS byla 11,12,2008. test negativný, je možné že bych byla v tom a i přes to to test zatím neukázal? prosím poradte ![]()
asi se to stát může.
já jsem na tom zrovna dost podobně a test též negativní a ms nikde.
držím palce, ale nezbývá než čekat.
nebo zkusit možná lepší test.
mě se osvědčil při prvním těhu clearblue, ale stojí přes sto korun
moc děkuju jsem moc zvědavá, člověk by si to už tolik přál a bohužel už ani nevím co je realita a co jsou opravdové příznaky. taky ti držím palečky, at nám to vyjde ![]()
já myslím že klidně těhotná být můžeš, ale příznaky co popisuješ můžou být i předzvěstí menstruace. Já se cítím před každou MS jak těhotná a to už jsem dvakrát těhu byla, ale nekecám fakt se před každou MS cítím těhotná. Asi psychika nebo co…
Ahoj Mata!
Jsme na tom stejně, taky se snažíme, poslední MS 11.12., nějaké příznaky by byly … test negativní … ale já teda mívám delší cykly, tak kolem 30 - 32 dní, takže nevím, doufám …
Na kalkulačce mi vyšlo, že bych měla testovat 14.1., že by se mohly už ty mršky // objevit …
Tohle by Tě mohlo zajímat … nechává to naději
…myslím tu tabulku o stoupání hCG.
http://merenibt.xf.cz/index2.html
Tak dej pak vědět, jak jsi na tom. I.
kitty25 píše:
Ivčo na jaký kalkulačce?
Kitty , na tý stránce o měření bazální teploty v odkazu výpočty.
Chtěla sem dá přímej link, ale je to všechno pod jedním, tak musíš pohledat.
holky ta pořád nic. zítra jdu k doktorce tam mi držte palce, ale myslím že to bude negativní. tak uvidím. mata
držíme neboj
a proč nemáš metřík, nemůžeme sledovat kolik jsi DC?
tak u mě test opět negativní, tak nevím, zatím počkám asi do konce týdne a pak zavolám dr.
U mě také tak
… když do pátku nic, tak taky volám k dr., stejně musím na preventivku, tak to spojím.
ahojky holky tak jak, pořád nic. u mě taky nic. byla jsem u doktorky ale měla jsem púřed sebou patnáct žen, tak jsem to vzdala:-((( holky jak dlouho se snažíte. my už přes rok a pořád nic:-((( už jedno mám doma, ale víte jak, chtěla bych druhý a pudům neporučíš. snažím se na to neupínat, ale znáte to. ted jdu na dva měsíce do práce, hlídat budou babičky tak doufám že mi prcka moc nerozmazlí:-))) a pak se uvidí . jsem už z toho strááášněěě unavená:-) znáte to ?