Pregnyl+Utrogestan

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1357
14.1.09 19:10

Pregnyl+Utrogestan

Ahoj.
Velmi by mě zajímaly Vaše zkušenosti s Pregnylem a Utrogestanem a jak byla ve Vašem případě léčba úspěšná a na kolikátý pokus.
Moc děkuji za odpovědi. Ďobanec Pregnylu mě čeká v sobotu a pak v úterý na:,–(it Utrogestan. Jdu do toho poprvé a tak mě zajímají i jiné zkušenosti.
Jinak moje komplikace zatím vypadají pouze buď na velmi pozdní ovulaci a nebo, že vajíčko sice uzraje ale nakonec nepraskne.
Ještě jednou velmi děkuji a jsem zvědavá na ohlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16492
14.1.09 19:40

Ahoj Jančo, já můžu jen říctt, že po utrogestanu mám pravidelnou MS. Taky jsem zvědavá jestli mi pomůže k mimi. Zatím nic moc. Mám taky problém s OVU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
14.1.09 19:54

Ten Utrogestan vlastně jen načasuje MS a nebo podpoří případný těhu. Víš co, takže jako sám o sobě k otěhotnění asi nepomůže. No jsem taky zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
14.1.09 19:56

No já ho mám hlavně na to, abych vůbec měla MS. No je na udržení plodu a pravidelnou MS to je pracda. Mám ho ještě na tři měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
14.1.09 20:00

já to brala na OVU protože mi 2 roky nenašli ovulaci, kterou jsem musela mít výbornou protože v tom bylo něco jiného a to když vyléčili tak jsme čekali mimi za měsíc :) sranda, pak jsem brala Uroš na udržení mimi a to se udrželo ale brala jsem koňskou dávku 8 tablet denně pak se teda ubíralo a na konci 14. týdne jsem brala pouhé 2. Tak snad vám pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
14.1.09 20:10

A jdeš na nějaké oplodnění nebo na něco???
Pregnyl se píchá aby se vajíčko uvolnilo a Utroš je na případné udržení těhu - aspoň já jsem to tak měla!

• Citovat
  • Upravit
1357
14.1.09 22:36

Zatím snad na oplodnění nejdu. Ten Pregnyl je výsledek mého prvního cyklu pod dohleden CARu v Teplicích. Právě sbírám zkušenosti, komu to pomohlo za jak dlouho a při jaké komplikaci. Holky pište dál, strašně mě to zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
15.1.09 11:28

Jani jestli chceš tak kukni na tuto diskusi, jsou to Snažilky z CAR a já jsem tam denně:

http://emimino.cz/modules.php?…

• Citovat
  • Upravit
43025
15.1.09 13:16

Mě to teda nepomohlo, ale nakonec se ukázalo, že mám neprůchodné vejcovody. Pomohlo IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
22.1.09 11:46

My jsme pichali pregnyl vzdy pred IUI. A Utros jsem dostala az po potvrzenem tehu na udrzeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
23.1.09 16:55

Holky a měla jste některá Pregnyl i mimo IVI a pod? Prostě jako v obyčejném cyklu? Já právě jo. Měla jsem Clostík, ale 14 DC mi doktorka našla jen malilinkaté vajíčko, tak zkonstatovala, že na mě Clostík nepůsobí a že asi budu mít PCO, ale za týden na kontrole 22 DC mi zjistila pěknou sliznici a hezký poměrně veliký vajíčko, tak mě za 3 dny poslala do nemocnice na Pregnyl a za další tři dny jsem na 10 dní měla začít brát Duphaston.

Jinak Dušičko, upřímnou soustrast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
24.1.09 21:12

Ja mela taky PCO a Clostik na mne fungoval 100%. Folikul mel vetsinou ty spravne rozmery az kolem 17DC.
Dal Ti bohuzle neporadim, od zacatku jsme meli IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí