Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ja som davala kvapku citronu na lyzicku a sup do ust. Ako sa zatriasla, tak prestala skytat
.
Ze tak to robila mama so mnou
.
Ale stava sa mi, ze niekedy ani ten citron nezabere.
Monika123 píše:
Ja som davala kvapku citronu na lyzicku a sup do ust. Ako sa zatriasla, tak prestala skytat.
Ze tak to robila mama so mnou.
Ale stava sa mi, ze niekedy ani ten citron nezabere.
Tak já to teda vyzkouším, jen se bojím, že se mu ten citron moc nebude líbit, to se teda bude pořádně třást a zlobit na mne,ale třeba to zabere i u nás ![]()
U nas to priebiehalo v pohode…este vzdy aj ustocka otvarala
a potom na sekundu kysly vyraz a na 90% bolo po skytavke ![]()
Monika123 píše:
U nas to priebiehalo v pohode…este vzdy aj ustocka otvaralaa potom na sekundu kysly vyraz a na 90% bolo po skytavke
Tak děkuji moc
,pak napíšu,jak to dopadlo ![]()
Fouknout do obličeje, fakt to zabírá:-) Fouknutí dítěti do tváře může způsobit, že začne rychleji dýchat, čímž se změní pohyb bránice.
miska7 píše:
Fouknout do obličeje, fakt to zabírá:-) Fouknutí dítěti do tváře může způsobit, že začne rychleji dýchat, čímž se změní pohyb bránice.
TAky dobrý nápad
,zkusím,pokud nepomůže citron ![]()
Andrejka81 píše:miska7 píše:TAky dobrý nápad
Fouknout do obličeje, fakt to zabírá:-) Fouknutí dítěti do tváře může způsobit, že začne rychleji dýchat, čímž se změní pohyb bránice.,zkusím,pokud nepomůže citron
Ty chceš dát 4 m dítěti citron?
![]()
Katka86 píše:Ty chceš dát 4 m dítěti citron?
![]()
![]()
Iba 1 kvapku citronu…ja som davala uz mesacnej a vsetko v pohode. Ale to fuknutie tiez vyskusam
Co vám vadí na tom,že dítě škytá?
Mě obě děti škytaly často a neřešila jsem to.Natož cpát kyselinu citronovou
.
Dcerka taky škytá a to celkem často, no nijak to neřeším, když chce dám jí čaj nebo vodu, pokud nechce tak prostě počkám až to přejde ![]()
Proč to neřešit? Vás to asi taky nebaví a obtěžuje když škytáte… ![]()
Můj syn nejvíce škytal když mu bylo chladno (studené ručky nebo tak), tak stačilo více zabalit nebo pochovat v teplé náručí a bylo po škytce…
Terezx píše:
Proč to neřešit? Vás to asi taky nebaví a obtěžuje když škytáte…
A ty bys jako děcku dala citron?Takovému malému miminku???Tak dam zapít mlíkem nebo čajem a když to nepomůže,tak ho jedině pověsit za nohy do průvanu
Co chcete jako víc dělat?Pochovejte,však ono věčně škytek nebude.Tak a tohle je zdarný příklad diskuze,kde si připadám jako totální debil
![]()
ahoj, mala taky docela casto skyta, nastesti vzdycky doted pomohlo kojeni ![]()
Ahoj
,mého maličkého často trápí škytavka, měl s ní problémy už když byl v bříšku a nyní (jsou mu 4 měsíce) ho trápí také. Nemáte nějakou radu, jak to zastavit? Někde jsem četla, že stačí dát mu napít, jenomže on, když škytá, nic nechce, tak ho prostě vezmu do náruče a chodím s ním,než to přejde, ale je to velmi zdlouhavé, tak jsem se chtěla zeptat, jestli neví někdo o něčem kratším, jak ho to zbavit. Děkuji moc