Inverzní počasí

1143
21.11.11 08:13

inverzni pocasi

ahoj-chci se zeptat jestli je vhodny chodit smalim-3tydny v tomhle pocasi na nejake prochazky,nebyli sme uz tyden-hruza :zed: :zed: , dneska bych ale potrebovala aspon neco vyridit na uradech atd-mam to 10min kocarkem od baraku -to bych snad mohla ne,????? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1626
21.11.11 08:16

těch pár minut ho nezabije neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
21.11.11 08:18

Ahoj,
já kontroluju stav ovzduší tady.
http://portal.chmi.cz/…data_CZ.html
No a kupodivu i Moravskolezský kraj je na tom posledních pár dnů dost dobře, i když bych to neřekla, když se kouknu z okna. Naopak byly dny kdy bylo slunečno a koncentra polétavého prachu opravdu vysoko,
takže se spoléhám a řídím tímto portálem :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
21.11.11 08:28
Spenata píše:
Ahoj,
já kontroluju stav ovzduší tady.
http://portal.chmi.cz/…data_CZ.html
No a kupodivu i Moravskolezský kraj je na tom posledních pár dnů dost dobře, i když bych to neřekla, když se kouknu z okna. Naopak byly dny kdy bylo slunečno a koncentra polétavého prachu opravdu vysoko,
takže se spoléhám a řídím tímto portálem :-P

jé super odkaz :palec: , už dlouho hledám, kde by se to dalo kontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
21.11.11 08:35

odkaz na

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
21.11.11 08:40

na? na co,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.11 09:15

Já musím chodit ven, jinak bych se doma zbláznila. Taky je třeba občas něco sníst nebo tak, a když manžel není doma, jinak se to nedá, než jít ven :nevim: malý zatím žije (má dva a půl měsíce) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
21.11.11 09:29

jasny :wink: ,tak dneska to tady-stredocesky kraj-vypada docela slusne jakoby chtelo vylest slunicko :palec: takze sem rada,ja jen ze sem minule chtela jit ven a hned se na me sesipali starsi sousedky kam se zenu stim malim do takovyho pocasi atd :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.11 09:38

jejda, mně stačilo, když manžel přišel z práce a řekl, že kolegyně říkala „doufám, že s malým nechodíte ven“ :roll:

jinak bych se asi osmělila a vyskytující se „chytré“ sousedky požádala, aby mi tedy skočily na ten úřad, pak pro něco dobrého k jídlu a ještě sehnaly pár věcí pro malého :-P
případně je taktně uporoznila, že v jejich věku taky není ideální se smogu vystavovat :wink: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
21.11.11 09:51

to je pravda to sem jim klidne mohla odpovedet :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
21.11.11 12:15

Ono to počasí je opravdu zavádějící, byly dny kdy bylo krásně, svítilo sluníčko a přesto byly limity vysoko překročeny a nebylo dobré jít ven. Takže já se spoléhám na portál Českého hydrometeorologického ústavu a na řeči sousedek kašlu. Když jsou hodnoty dobré tak ven jdu, i když je tam třeba mírná mlha. Jak jste psaly ven se někdy musí a to né jenom kvůli nákupům a úřadům, ale ono to sezení doma celé dny je docela vyčerpávající :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
21.11.11 20:17

Pár minut mu neublíží, ať je jakkoliv, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí