Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj-chci se zeptat jestli je vhodny chodit smalim-3tydny v tomhle pocasi na nejake prochazky,nebyli sme uz tyden-hruza
, dneska bych ale potrebovala aspon neco vyridit na uradech atd-mam to 10min kocarkem od baraku -to bych snad mohla ne,????? ![]()
Ahoj,
já kontroluju stav ovzduší tady.
http://portal.chmi.cz/…data_CZ.html
No a kupodivu i Moravskolezský kraj je na tom posledních pár dnů dost dobře, i když bych to neřekla, když se kouknu z okna. Naopak byly dny kdy bylo slunečno a koncentra polétavého prachu opravdu vysoko,
takže se spoléhám a řídím tímto portálem ![]()
Spenata píše:
Ahoj,
já kontroluju stav ovzduší tady.
http://portal.chmi.cz/…data_CZ.html
No a kupodivu i Moravskolezský kraj je na tom posledních pár dnů dost dobře, i když bych to neřekla, když se kouknu z okna. Naopak byly dny kdy bylo slunečno a koncentra polétavého prachu opravdu vysoko,
takže se spoléhám a řídím tímto portálem
jé super odkaz
, už dlouho hledám, kde by se to dalo kontrolovat.
Já musím chodit ven, jinak bych se doma zbláznila. Taky je třeba občas něco sníst nebo tak, a když manžel není doma, jinak se to nedá, než jít ven
malý zatím žije (má dva a půl měsíce) ![]()
jasny
,tak dneska to tady-stredocesky kraj-vypada docela slusne jakoby chtelo vylest slunicko
takze sem rada,ja jen ze sem minule chtela jit ven a hned se na me sesipali starsi sousedky kam se zenu stim malim do takovyho pocasi atd ![]()
jejda, mně stačilo, když manžel přišel z práce a řekl, že kolegyně říkala „doufám, že s malým nechodíte ven“ ![]()
jinak bych se asi osmělila a vyskytující se „chytré“ sousedky požádala, aby mi tedy skočily na ten úřad, pak pro něco dobrého k jídlu a ještě sehnaly pár věcí pro malého ![]()
případně je taktně uporoznila, že v jejich věku taky není ideální se smogu vystavovat
![]()
Ono to počasí je opravdu zavádějící, byly dny kdy bylo krásně, svítilo sluníčko a přesto byly limity vysoko překročeny a nebylo dobré jít ven. Takže já se spoléhám na portál Českého hydrometeorologického ústavu a na řeči sousedek kašlu. Když jsou hodnoty dobré tak ven jdu, i když je tam třeba mírná mlha. Jak jste psaly ven se někdy musí a to né jenom kvůli nákupům a úřadům, ale ono to sezení doma celé dny je docela vyčerpávající ![]()