Jak se obléct na večer?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
6.8.15 18:25
@five5 píše:
Tak teď nevím co obléct :D :oops: a když jdete tancovat tak byste oblékly co? V kraťasech se mi nechce a sukni tu moc nenosím :oops:

Klidně kalhoty, hlavně aby ses cítila dobře. Máš se dobře bavit, ne být nervózní v něčem, co nenosíš. ;) Pokud tedy nejdete tancovat na ples, ale to se snad v létě ani nedá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
6.8.15 18:28

Jdeme na pizzu a víno a pak se uvidí jestli bude nálada vyrazit někde tancovat. Fakt v těch džínách bude horko? Jsou tenké, pružné a nové, tak jsem se těšila že si je konečně vezmu. :oops: :mrgreen: Tak teď nevím, zase setam nechci uvařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
6.8.15 18:30
@five5 píše:
Jdeme na pizzu a víno a pak se uvidí jestli bude nálada vyrazit někde tancovat. Fakt v těch džínách bude horko? Jsou tenké, pružné a nové, tak jsem se těšila že si je konečně vezmu. :oops: :mrgreen: Tak teď nevím, zase setam nechci uvařit.

Ale jo, večer to bude asi akorát, v osm ještě třeba ne, ale pokud potáhnete dlouho, tak ti bude dobře. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.8.15 19:44
@five5 píše:
Tak teď nevím co obléct :D :oops: a když jdete tancovat tak byste oblékly co? V kraťasech se mi nechce a sukni tu moc nenosím :oops:

kvůli těm vedrům jsem začala nosit sukně a šaty - jinak mi v nich nikdo desítky let neviděl :mrgreen: volím takové, vzdušné.. v jeans bych umřela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
6.8.15 20:12

Chodím v 10 večer venčit psa a v ničem jiném než kraťasech/sukni bych nevylezla ani za zlatý prase :D I tak přijdu po 30 minutách domů propocená. Džíny bych nechala tak na za 14 dní, to by se mohlo ochladit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.8.15 20:49
@Mirabe1ka píše:
Chodím v 10 večer venčit psa a v ničem jiném než kraťasech/sukni bych nevylezla ani za zlatý prase :D I tak přijdu po 30 minutách domů propocená. Džíny bych nechala tak na za 14 dní, to by se mohlo ochladit :D

Přesně tak, taky chodím kolem 10 se psem a je pořád teplo.. do kalhot by mě nikdo nedostal i v kraťasech je mi horko :lol: a na zábavě zima nebude když se tancuje a pije ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
6.8.15 22:32

Nebrala bych si ani svetr, natož bundicku. Budeš sparena jak jetel i v těch jeansech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.15 13:44

Taky přemýšlím, co si vzít večer :think: Jdeme na Oldies a mám asi zatím dvě varianty.

1. riflová mini + tílko + bolerko s dl. rukávem do kabelky
2. 3/4 legíny + triko stylu netopír (tady bolerko neprojde, ani svetřík)

I když má být tropická noc, jsem zmrzlina, navíc mám těsně po rýmě, ale jinak už fit.

Anonym, aby se mi kámoška neřehtala, že se nemůžu rozhodnout :mrgreen: Díky, T.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.15 13:45

Ježiš, sorry za tu hrubku, je moc horko. Samozřejmě - netopÝr :mrgreen: T.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat