Jak se obléct na večer?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@five5 píše:
Tak teď nevím co obléct![]()
a když jdete tancovat tak byste oblékly co? V kraťasech se mi nechce a sukni tu moc nenosím
Klidně kalhoty, hlavně aby ses cítila dobře. Máš se dobře bavit, ne být nervózní v něčem, co nenosíš.
Pokud tedy nejdete tancovat na ples, ale to se snad v létě ani nedá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jdeme na pizzu a víno a pak se uvidí jestli bude nálada vyrazit někde tancovat. Fakt v těch džínách bude horko? Jsou tenké, pružné a nové, tak jsem se těšila že si je konečně vezmu.
Tak teď nevím, zase setam nechci uvařit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@five5 píše:
Jdeme na pizzu a víno a pak se uvidí jestli bude nálada vyrazit někde tancovat. Fakt v těch džínách bude horko? Jsou tenké, pružné a nové, tak jsem se těšila že si je konečně vezmu.![]()
Tak teď nevím, zase setam nechci uvařit.
Ale jo, večer to bude asi akorát, v osm ještě třeba ne, ale pokud potáhnete dlouho, tak ti bude dobře. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@five5 píše:
Tak teď nevím co obléct![]()
a když jdete tancovat tak byste oblékly co? V kraťasech se mi nechce a sukni tu moc nenosím
kvůli těm vedrům jsem začala nosit sukně a šaty - jinak mi v nich nikdo desítky let neviděl
volím takové, vzdušné.. v jeans bych umřela..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chodím v 10 večer venčit psa a v ničem jiném než kraťasech/sukni bych nevylezla ani za zlatý prase
I tak přijdu po 30 minutách domů propocená. Džíny bych nechala tak na za 14 dní, to by se mohlo ochladit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mirabe1ka píše:
Chodím v 10 večer venčit psa a v ničem jiném než kraťasech/sukni bych nevylezla ani za zlatý praseI tak přijdu po 30 minutách domů propocená. Džíny bych nechala tak na za 14 dní, to by se mohlo ochladit
Přesně tak, taky chodím kolem 10 se psem a je pořád teplo.. do kalhot by mě nikdo nedostal i v kraťasech je mi horko
a na zábavě zima nebude když se tancuje a pije ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebrala bych si ani svetr, natož bundicku. Budeš sparena jak jetel i v těch jeansech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky přemýšlím, co si vzít večer
Jdeme na Oldies a mám asi zatím dvě varianty.
1. riflová mini + tílko + bolerko s dl. rukávem do kabelky
2. 3/4 legíny + triko stylu netopír (tady bolerko neprojde, ani svetřík)
I když má být tropická noc, jsem zmrzlina, navíc mám těsně po rýmě, ale jinak už fit.
Anonym, aby se mi kámoška neřehtala, že se nemůžu rozhodnout
Díky, T.
- Citovat
- Upravit
Ježiš, sorry za tu hrubku, je moc horko. Samozřejmě - netopÝr
T.
- Citovat
- Upravit