Jak se shání brigáda?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak se shání brigáda?
Holky mám (hloupej) dotaz…
Kamarádka teď bude dávat dítě na víkendy k babičce, napadlo jí, že si sezene brigádu na víkendy… Poprosila mě o pomoc. Popravdě, nejsem toho schopná…
Hledám po netu, ale nic nemůžu najít, může jen o víkendech a tam prostě nic není
Jak se vůbec shání brigáda na víkendy? Jí je asi jedno co bude dělat, mluvila o uklízení, vybalování v marketu…
V týdnu jí nemá kdo hlídat, já hlídat v týdnu taky skoro nemůžu… Tak nevim… Chtěla bych jí pomoct, má 3800rodičák, žádnej zázrak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ozve se na inzerát, který není „jen na víkendy“ se svými možnostmi. A poptá se po známých.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rozand píše:
Ozve se na inzerát, který není „jen na víkendy“ se svými možnostmi. A poptá se po známých.
Ona obvolala kde co, já jí obvolala pensiony, hotely… Ničehož nic… Známých má požehnaně, nikdo neví… Buď brigádně v týdnu, nebo v týdnu+o víkendu, nebo různě nahodile… Jenže ona není pružná, může pouze o víkendu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 Ahoj, já když sháněla brigádu pro neteř, tak jsem obvolala všechny kavárny u nás ve městě a okolí. No a dvě vyšly. Záleží co chce dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Například v kavárně, cukrárně, apod. přijdu na pohovor, řeknu, že ale mohu jen o víkendech a skočí mi kolem krku, protože o víkendech chce mít většina těch, kteří tam jsou v týdnu volno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na vikendy berou vetsinou v obchodech
tam je nejvetsi shon o vikendech. My takhle mame v praci 4 brigadniky jen na 2 vikendy v mesici…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 u nás existujou na FB bazary práce, kde dáš poptávku a hotovo.. na jobs.cz a pod taky najdeš čistě brigády - nebo zadáš poptávku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Že prý fanoušci RF brali na OH 37.000,– za 3 týdny. Tak to může zkusit za 4 roky v Pekingu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jirka765 píše: Že prý fanoušci RF brali na OH 37.000,– za 3 týdny. Tak to může zkusit za 4 roky v Pekingu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky díky za tipy
Řeknu jí o těch obchodech a cukroškách. Říkala jakoukoliv práci, takže jí to bude vyhovovat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me napada restaurace, tam vetsinou shani na vikendy, vypomoc na plac nebo do kuchyne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 svyho casu jsem delala v knihkupectvi. Hlavne vikendy, sem tam v tydnu (pri skole)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ornwen píše:
@Borůvka1990 svyho casu jsem delala v knihkupectvi. Hlavne vikendy, sem tam v tydnu (pri skole)
Taky to vidím na prodejnu kde jí snad vyhoví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit