Jak se smířit s tím, že přirozeně neotěhotním?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
427
3.4.14 13:22

Ahoj anonymní,
A je opravdu tak důležité otěhotnět přirozeně. podle mě je těhotenství jako těhotenství, příroda holt není spravedlivá. Já už měla dokonce domluvenou náhradní matku…
Každopádně v naší situaci kdo nebojuje, nevyhraje. A i když to může někdy trvat dlouho, bez víry to nepůjde.
takže hlavu vzhůru. Každou věc, kterou uděláš pro své tělíčko, může pomoct přeporogramovat chemii v organismu. Já zkusila kde co, ale nejvíc zabrala chlorela s ječmenem, bylinkové čaje a akupunktura. Každá to ale máme jinak a musíme si na to přijít.
Držím pěsti, ať to brzo klapne, ale po jednom IVF bych rozhodně flintu do žita neházela. Já po 15. IVF (včetně minimálek a naturálů) přestala počítat:)
 E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
3.4.14 14:03

@Eduarda ja ti chci jen hodne pogratulovat :kytka: musis byt prestastna :) hezky a klidny zbytek tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
6.4.14 22:48

Anonymní, nezoufej. Nejsi jediná, kdo přirozeně neotěhotní. Nemám ani jeden vejcovod, chtěli jsme mimi a prostě bojovali.Po pátém IVF se nám narodila krásná dvojčátka a že nejsou po přirozeném těhu? To je mi fuk, hlavně že jsou a jsou zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí