Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mě se moc líbí, říkala bych mu Bastíku nebo Basty
ale byla jsme jediná z rodiny, tak jsme dali jiné jméno.
Mně se jméno Sebastian strašně moc líbí
. Přítel zatvrzele chce „Tomáše“, ale s tím jsem ho poslala k šípku už hoodně dávno
. Já hlavně nechci opakovat jména v rodině. A tím spíš nechci Tomáše
… On to ještě sice netuší, ale bude se s tím muset smířit (na můj názor má totiž na výběr strašný vkus
). Prostě ať chce, nebo nechce, pokud to nebude ta předvídaná Eliška, bude to Sebík ![]()
Taky se mi libi Sebastian, cekame kluka a chci mu dat prave toto jmeno ![]()
Nezlob se, ale nelíbí. Akorát si vzpomenu na hlášku z pohádky Příběh žraloka ´´,, Sebastián, delfín z naší myčky''.
Čekáme mimi, a taky dáme jméno Sebastian
chtěly jsme dát jméno Kristian ale to není v žádný zdrobeline, než Kristi a to mi prijde na holku jako Kristynka. Když bude holka tak Dominika ![]()
Mně se to jméno nelíbí. Znám jednoho Sebastiána, říkají mu Basty.. a přijde mi to spíš jako na psa
ale každýmu se líbí něco jinýho
![]()
Líbí
. měli jsme jej zapsané, v případě, že by to byl kluk. Konkrétně tedy fr. Sébastien. Je to už 8 let zpět, ale ani tehdy jsem nezjišťovala, kolik už jich s tímto jménem je. Dopadlo to jinak - máme holku ![]()
Ahoj, co si myslíte o tom, že by se Sebastiánovi říkalo Jeník (jakože vlastně končí na „ján“)…?
@Anonymní píše:
Ahoj, co si myslíte o tom, že by se Sebastiánovi říkalo Jeník (jakože vlastně končí na „ján“)…?
že mu můžeš řikat jak chceš, ovšem sebastián s jeníkem nemá nic společného ![]()
@Anonymní píše:
Příde mi to střelený, když chce někdo Jeníka, at dá rovnou Jana ![]()
@Anonymní píše:
taky mi to prijde divny, nebe a dudy…A jinak me se Sebastian nelibi to radsi toho Jenika ![]()