Jak se vám líbí jméno Sebastián

Napsat příspěvek
Velikost písma:
932
2.3.13 22:08

Mě se moc líbí, říkala bych mu Bastíku nebo Basty :) ale byla jsme jediná z rodiny, tak jsme dali jiné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
6.3.13 21:17

Líbí

Mně se jméno Sebastian strašně moc líbí :). Přítel zatvrzele chce „Tomáše“, ale s tím jsem ho poslala k šípku už hoodně dávno :D. Já hlavně nechci opakovat jména v rodině. A tím spíš nechci Tomáše :D… On to ještě sice netuší, ale bude se s tím muset smířit (na můj názor má totiž na výběr strašný vkus :D ). Prostě ať chce, nebo nechce, pokud to nebude ta předvídaná Eliška, bude to Sebík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiliMarky
12.5.13 19:25

Taky se mi libi Sebastian, cekame kluka a chci mu dat prave toto jmeno :-)

• Citovat
  • Upravit
156
12.5.13 19:49

Nezlob se, ale nelíbí. Akorát si vzpomenu na hlášku z pohádky Příběh žraloka ´´,, Sebastián, delfín z naší myčky''.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weju
18.10.13 12:16

Čekáme mimi, a taky dáme jméno Sebastian :-) chtěly jsme dát jméno Kristian ale to není v žádný zdrobeline, než Kristi a to mi prijde na holku jako Kristynka. Když bude holka tak Dominika :-)

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
18.10.13 12:28

Mně se to jméno nelíbí. Znám jednoho Sebastiána, říkají mu Basty.. a přijde mi to spíš jako na psa :| ale každýmu se líbí něco jinýho :kytka: ;)

• Citovat
  • Upravit
Ha
514
18.10.13 12:39

Líbí :). měli jsme jej zapsané, v případě, že by to byl kluk. Konkrétně tedy fr. Sébastien. Je to už 8 let zpět, ale ani tehdy jsem nezjišťovala, kolik už jich s tímto jménem je. Dopadlo to jinak - máme holku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
19.10.13 16:32

My budem mit Sebastiana Gardáše :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.4.14 13:40

Ahoj, co si myslíte o tom, že by se Sebastiánovi říkalo Jeník (jakože vlastně končí na „ján“)…?

• Citovat
  • Upravit
72725
8.4.14 13:42
@Anonymní píše:
Ahoj, co si myslíte o tom, že by se Sebastiánovi říkalo Jeník (jakože vlastně končí na „ján“)…?

8o že mu můžeš řikat jak chceš, ovšem sebastián s jeníkem nemá nic společného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
8.4.14 13:43
@Anonymní píše:

Příde mi to střelený, když chce někdo Jeníka, at dá rovnou Jana :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
8.4.14 13:46

Že je to blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
8.4.14 13:46
@Anonymní píše:

taky mi to prijde divny, nebe a dudy…A jinak me se Sebastian nelibi to radsi toho Jenika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
8.4.14 13:49

No ten Jeník mi k tomu teda vůbec nejde…

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
8.4.14 13:50

Kristián teda taky může být Jeník?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení