Jak se zavděčit?

Anonymní
20.3.16 21:41

Jak se zavděčit?

Ahoj, prosím o zachování anonymu. Jedni známí mě v poslední době někam vozí autem, já řidičák nemám a v noci autobusy nejezdí. Je to tak jednou týdně, zajíždí si asi 5 km. Chtěla bych jim dát alespoň na benzín, nebo něco, protože je mě trapně kvůli tomu. Kolik bych jim měla dát, poradíte? Nebo něco i jiného dát? Hloupý dotaz, ale nechci si udělat ještě ostudu tím, že bych jim dala třeba málo. A bylo by vám taky kvůli tomu trapně, že jste na ně odkázáni?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
20.3.16 21:42

Jednou týdně 5 km je asi nezruinuje, ale lahví dobrého vína je snad neurazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
20.3.16 21:44

5km tydne je otazka par korun :) spis bych dala nejaky osobni darek, ale to musis vedet sama co maj radi, co je bavi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
20.3.16 21:46

Taky bych dala láhev vína, dobrý čaj, dobré kafe, čokoládu. Něco co potěší, ale ne peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
20.3.16 21:47

Souhlasím s ostatními, částka za 5km je fakt směšná (cca 10 Kč, pokud počítám jen náklady na benzín), takže bych jim také spíš koupila čokoládu, víno, kávu, čaj, prostě něco takového.

• Citovat
  • Upravit
Meha
20.3.16 21:49
@Bora-Bora píše:
JCInak bych změnila název diskuze na „Odvděčit“, zavděčit se má trochu jiný význam, ale to je jen kosmetický detail

Zrovna jsem myslela na to samé :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.16 21:50

@Bora-Bora Když já snad půl hodiny přemýšlela nad názvem :-D. Jo, víno a čokoláda je dobrý nápad, asi bude opravdu lepší než peníze.

• Citovat
  • Upravit
30308
20.3.16 21:51
@Anonymní píše:
@Bora-Bora Když já snad půl hodiny přemýšlela nad názvem :-D. Jo, víno a čokoláda je dobrý nápad, asi bude opravdu lepší než peníze.

Určitě bude, protože částka je to fakt minimální a dát jim 100Kč na týden, že pro tebe jezdí, tak se budou cítit blbě oni, že jim dáváš moc atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.16 22:02

@Aspera Já jim chtěla dát dvě stovky, ale proto, že to trvá už tři měsíce. Ale tak raději něco koupím :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.16 22:04

@Bora-Bora Neuvedomila jsem si to, jde to změnit?

• Citovat
  • Upravit
826
20.3.16 22:20
@Bora-Bora píše:
já vím, a pak napíšeš něco totálně mimo. Tak ale zas tohle není tak moc mnimo a možná takovýhle název přitáhne víc čtenářek :nevim:

Presne, to mne pritahlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
20.3.16 23:58

@Veru-nka taky sem si říkala, kdo chce poradit, jak nejlépe lézt do ehm… :D

Zakladatelko, jak píšou ostatní, i kdybych to přehnala, tak je ta jedna zajížďka stojí asi tak 15 korun. Takže to určitě neřeš penězi ;)
Já takhle sem tam někoho někam vezu, ale pokud to není odvoz nad dejme tomu padesát kilometrů, tak to vůůůůbec neřeším.

Kafem, nebo třeba domácím moučníkem, pokud jsou to mlsalové, určitě nic nezkazíš, ale nepřeháněj to, aby se zase oni necítili blbě, že jim dáváš výrazně víc, než co projedou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová