Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
stala se mi taková nepříjemnost
Příspěvek upraven 26.10.16 v 00:07
Jo, tak tenhle dotaz přesně odpovídá tomu, že si založíš falešný profil, aby ses mohla někomu vrtat do života. A nejradši bych ti napsala, že tě teď čekají pěkný tahanice s Policií a před soudem, aby ses v tom ještě pěkně vymáchala. To je přesně to, jak se říká, že za blbost se platí ![]()
Jen mi prosim odpovezte…jestli z toho muzu mit problem prosim
@Marfuša2323 píše:
Jen mi prosim odpovezte…jestli z toho muzu mit problem prosim
Ano, můžeš z toho mít velký problém.
@Marfuša2323 Garantuju,že vubec nic!!..Todle fakt řešit nebudou, max tě napamenou vic fakt ne
( mám právníka tak to vím )
@Anonymní píše:
@Marfuša2323 Garantuju,že vubec nic!!..Todle fakt řešit nebudou, max tě napamenou vic fakt ne![]()
( mám právníka tak to vím )
a to vite na 100%? dekujii!
@Marfuša2323 policie to postoupí přestupkové komisi. Tam se to projedná.
Jen tě chtěl vyděsit, což se mu povedlo… neboj max by si to šla vysvětlit, určitě tě nezavřou, ale pochybuju že tě někde udá
@Marfuša2323 Vím na 99%,ted zastupuju mojí kamaradku, která spachala horší zločin. Za to co píšeš, nebude nic, určitě né soud ![]()
@Marfuša2323 Co čekáš? Podváděla jsi a pomlouvala, minimálně ostudu z toho můžeš mít jak hrom. Doma, ve škole - předpokládám, že dospělá doufám nejsi.
@mag píše:
@Marfuša2323 policie to postoupí přestupkové komisi. Tam se to projedná.
takze maximalne prestupek?
Osobne si myslim, ze jednou facebookovou zpravou se policie zabyvat fakt nebude a ze te chtel jenom vystrasit…ale doufam, ze ses poucila ![]()
@Anonymní píše:
@Marfuša2323 Vím na 99%,ted zastupuju mojí kamaradku, která spachala horší zločin. Za to co píšeš, nebude nic, určitě né soud
dekuji moc. Hrozne me to vydesilo!
@beruska9 píše:
Osobne si myslim, ze jednou facebookovou zpravou se policie zabyvat fakt nebude a ze te chtel jenom vystrasit…ale doufam, ze ses poucila
to si pis ze poucila:D ale zas na druhou stranu…ani ja bych nechtela aby muj pritel pomrkaval po jine..
@Marfuša2323 píše:
to si pis ze poucila:D ale zas na druhou stranu…ani ja bych nechtela aby muj pritel pomrkaval po jine..
Hlavně se nesnaž předstírat, jak jsi to dělala z dobroty svého srdce. Když se někdo sníží k něčemu takovému, dost to o něm vypovídá. Ty jsi to opravdu neudělala z dobré vůle, můžeš to maximálně přiznat.