Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jsem zklamaná mněla jsem narozeniny a přítel mi ani nic nedonesl …. Ani jednu pouhou růži nic, přitom když on mněl narozeniny tak jsem mu nechala udělat dort a oslavu zařídila. Co si mám o tom myslet má cenu takový vztah?
Zeptala ses ho, proc ti nic nekoupil?
Věděl to? jako jestli to udělal vědomě tak by pro mě takový vztah cenu neměl
A pral ti aspon? muj je treba hroznej na datumy kdyz mu to nikdo nepripomene tak vubec nevi ze nekdo neco slavi…
@Nafrněná ANO věděl to dlouhodobě do předu několik měsíců a stejně těsně před tím řekl kamarádce naší společné když se ho zeptala co mi koupí tak že neví ještě, ani se neptal co bych si přála nebo co potřebuji původně že mi dá peníze 500kč a pak když byli narozeniny tak nic ani kytku nedonesl pro potěšení nic
@Anonymní píše:
@Nafrněná ANO věděl to dlouhodobě do předu několik měsíců a stejně těsně před tím řekl kamarádce naší společné když se ho zeptala co mi koupí tak že neví ještě, ani se neptal co bych si přála nebo co potřebuji původně že mi dá peníze 500kč a pak když byli narozeniny tak nic ani kytku nedonesl pro potěšení nic
a je to dlouho zpět? Nechce vás třeba překvapit společnou dovolenou…
@Anonymní píše:
s tím bych teda nebyla… a nejde vůbec o věci ale o princip, kdyby mě někdo chtěl napadnout že jsem zlatokopka ![]()
No tak asi stojí za zvážení jestli je všechno v pořádku. Jak se k tobě chová, jaky je ve vašem vztahu? Tam není žádný problém?
Chápu, že tě to mrzí…asi bych se ho na tvém místě na to zeptala ![]()
Tak to me moc mrzi… Je to cele divne, jeste se o tom bavi s kamaradkou a nic. A kdy jsi ty narozeniny mela?
To mě mrzí, nevím no, asi bych mu to příště trochu připomínala, nenápadně. Teď už s tím nic neuděláš no
Jak dlouho jste spolu?
A zeptala ses ho proč ti aspoň nepopřál? Ten můj musí mít připomínku nejdýl den do předu, jinak zapomene. Prostě data nejsou jeho silná stránka. Ale moje tak moc ne, tak mu to nemůžu ani vyčítat ![]()
Jsem zklamaná mněla jsem narozeniny a přítel mi ani nic nedonesl …. Ani jednu pouhou růži nic, přitom když on mněl narozeniny tak jsem mu nechala udělat dort a oslavu zařídila. Co si mám o tom myslet má cenu takový vztah?