Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi to trochu blbý, ale poslední měsíce pod neustálým tlakem v práci i v životě a začíná se to na mě podepisovat. Se svou situaci nemůžu dělat vůbec nic. Nevyspala jsem se ani nepamatuju a když už spím, mám noční můry, které odráží tu životní situaci. Třeba mi náhle zemřel blízký člověk a mně se zdá o tom, že mi ve snu říká, že jsem se k němu špatně chovala a já se snažím říct mu, že se omlouvám, ale on mě neslyšíRáno vstávám úplně rozlámaná a ve špatné náladě. Koupila jsem si prášky na spaní, ale i tak se mi zdají sny. Vím, proč se mi zdají, ale zbavit se jich nejde. Jak se toho zbavit a konečně se vyspat?
Co to přesně znamená? Nemůžeš změnit práci?
Píšeš si deník? Tím bych začala, vsechny ty pocity stresu, viny a nespravedlnosti vypsat na papír a utřídit si tím myšlenky. Pak to nebude mozek muset řešit v noci.
Ahoj, je mi to trochu blbý, ale poslední měsíce pod neustálým tlakem v práci i v životě a začíná se to na mě podepisovat. Se svou situaci nemůžu dělat vůbec nic. Nevyspala jsem se ani nepamatuju a když už spím, mám noční můry, které odráží tu životní situaci. Třeba mi náhle zemřel blízký člověk a mně se zdá o tom, že mi ve snu říká, že jsem se k němu špatně chovala a já se snažím říct mu, že se omlouvám, ale on mě neslyší
Ráno vstávám úplně rozlámaná a ve špatné náladě. Koupila jsem si prášky na spaní, ale i tak se mi zdají sny. Vím, proč se mi zdají, ale zbavit se jich nejde. Jak se toho zbavit a konečně se vyspat?