Neposlušný pes volně na zahradě a dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
13.5.18 17:20
@Gina108 píše:
Hele, já s tebou vpodstatě souhlasím, pro mne je a bude vždycky člověk přednější než zvíře.
Je to všechno je o domluvě s tchýní, teď vás omezuje čoklem a příště si může pořídit třeba krokodýla. :mrgreen: Co na to manžel, ten by jí nemohl trochu umravnit? Vyrobit psovi nějakej kotec a tam ho zavírat, pokud bude venku dítě, to je rozumné, ne? :nevim: Nebo nejde ta zahrada rozdělit? Ten pes tam nejspíš i s..e, to by mi teda vadilo. :poblion:
****. Ať se **** mimino klidně pomine. Jo a pokud jsi aspoň vystudovala ZŠ tak bys věděla, že člověk je taky zvíře :D

edit admin - odstraněny nevhodné výrazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66586
13.5.18 17:26

Nevadí vám, že je to šest let stará diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
13.5.18 17:32
@Vaness01 píše:
Jak můžeš! A to říkáš, :cert: že máš ráda psy.
:nevim:, ale myslím že reaguješ na 6 let starý příspěvek.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
13.5.18 17:36
@Vaness01 píše:
Ty blbko. Ať se blbý mimino klidně pomine. Jo a pokud jsi aspoň vystudovala ZŠ tak bys věděla, že člověk je taky zvíře :D
*** si ty. Ten čokl už ani nemusí být naživu.

edit admin - odstraněn nevhodný výraz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
13.5.18 17:38
@Vaness01 píše:
A proč má ustupovat pes?!

Pes ustupuje, protože to je pro společnost bezcenné zvíře, kdežto každé dítě je naopak mimořádně důležité. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
13.5.18 18:08

Bože… tak vychovejte pejska ne? On za to nemůže, že je tak vychovaný… nechápu proč ho zavírat… dítě když nevychováte.. taky ho nezavřete do klece.. pes je taky živá bytost… pokud má rok… (měl) nebyla žádná snaha ho asi vychovat… protože v tomhle věku pejska ještě převychováte… a nebo když máte problém tak si ho nepořizujte… ale když už je tak je blbost ho někde zavírat… věnujte mu hodinku denně a učte ho…
to platí pro všechny co zavírají psy na celý den někde do kotce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
13.5.18 18:21

No, diskuze je stará a problém se psem nejspíš nějak vyřešen, ale i tak
@Denny97 Já nevím, není to pes zakladatelky, ale její tchyně, která si nejspíš myslí, že je to čoklisko dokonalé, nejsem si jistá, že by reagovala dobře kdyby ji ho zakladatelka nějak víc okřikla nebo „peskovala“ Asi nikomu by se nelíbilo kdyby se někdo jiný snažil vychovávat Vašeho psa, kor když si myslíte, že je úžasnej a není na něm chyb. :nevim:
Je to hodně blbá situace, tchyně měla psa (v bytě) co tedy vyloženě neútočil, ale malá k němu taky zas tak úplně nemohla -skoro vždy se po ní šeredně ohnala(i když fence nic nedělala) takže to bylo dost velké hlídání a chvílema dost složité udržet dítě od pejska-upřimně kdyby byl nějaký útočný, tak bych taky měla podmínku psa na naši návštěvu vystěhovat nebo se sejít jinde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
13.5.18 18:40

@Uju Já se psy mám dost velké zkušenosti.. Ale pejsek za to nemůže… třeba si promluvit s majitelkou… nebo si s ním hrát… a učit ho… a ne třeba okřikovat… tomu okřiknutí moc nepomůže.. dítě taky učíte co ano a co ne… a nekřičí se hned po něm… a pejsek taky začíná dítětem… jako myslím štěňátkem.. a musí se mu vysvětlit co ano a co ne :) Moje fenečka se bála dětí a běhala kolem nich a štěkala… a teď je miluje… ale taky jsem ji to musela “vysvětlit”… byla štěně… ale je to velké plemeno… a nemusím se bát že by něco dětem udělala… ale kdysi se bála… ale vzala jsem si ji k nohám.. dítě na klín… a naučila se.. uklidňovala jsem ji.. chválila že je hodná… a teď děti za ni běhají a mazlí se s ní… a to i cizí.. VŠE JE O LIDECH… kolik snahy si s tím dají… když je to od té tchýně… ve formě hry by ji to vadit nemělo… ale zavřený pes se nenaučí… spíš naopak… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
13.5.18 19:14

@Denny97 No, já nevím, měla jsem fenu co nesnášela děti ty mé nějak tolerovala a ano postupem času se je naučila mít i ráda, hlídala je a bylo to jak píšeš, prostě nebyla stranou a brala se hodně do společnosti nás a dětí. Sama zjistila, že ty „smradi“ nejsou až tak zlí", jen ona na ně neutočila, spíš se jen ohnala když se k ní dcera přiřítila, tak to bylo dost dobře možné, navíc to byl můj pes a teoreticky pokud bych na něj křikla nebo ho třeba i plácla nikdo by mi nenadával a nebylo by zle. Kamarádka měla takovou malou sv*ni, těžce zakomplexovanou, když jsem zvonila u branky, vylítla na mne proskočila mezi špruslema a šla mi těžce po nohou, dvakrát jsem ji odehnala po třetí kdy se mi zakousla do kozačky za 2500Kč mi ta noha vylítla a zpět na dvůr to vzala přes branku. Představa, že bych měla být milá a s láskou přeučovat něco takového a ještě k tomu se bát pomalu i bránit aby panička nepochybujíc o dokonalosti potvory to nevzala nějak zle a já ještě nedostala zdrb za to, že jsem nenechala útočit na dítě s úsměvem-to už je síla. Chápu, že za to jaký někteří psy jsou oni vlastně nemůžou, ale odnášet tu špatnou výchovu přece taky nebudu navíc když jde o možné kousnutí mého dítěte :nevim:
Nevím no, osobně mám zkušenost jen s tou naší fenkou a případně fenkou tchyně- vesměs ani jedna děti nerada, ale když je děti nechaly žít tak oni na ně taky nijak nereagovaly. A pak s dvěma extrémy, ten jeden se proletěl přes branku (nesnášel každého) a druhá je zlá jen na děti, a tam jsem byla s dcerou na návštěvě a celou dobu návštěvy majitelka psa držela v náručí, protože jak mile ho pustila pes se s vrčením řítil na malou - no jednou se mu povedlo škrábnout ji zubem- od té doby se psů +- bojí. Chápu zakladatelku že pokud je to podobná bestie tak se ji nechce nic riskovat a vnímá psa jako problém. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
13.5.18 19:24

@Uju Samozdřejmě… pokud už kousala a tak.. to chápu… ale záleží co zakladatelka bere jako agresivní… jestli to co naši.. že je nemuseli… a tohle brala jako agresivní… to se nedozvíme asi už… ale tím že se pejsek odstrkuje tak tím se nenaučí žít s dětmi… jasně.. jsou i takoví, že i napadnou bezdůvodně.. ale to většinou může za to majitel.. mě v 6 letech pokousal pes.. vytrhl mi celý spodní ret…víc jak 12 stehů… přesně už nevím kolik… od sousedky jezevčík… pry hodný… pak jsme se dozvěděli že i jeji děcka pokousal a tak.. ale za to mohla ona… protože věděla… ale i tak se zastavam psů… může za to majitel… ale v 1 roce se dá naučit… ale musí ti majitelé chtít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
13.5.18 19:35

@Denny97 jj, od zakladatelky se nedozvíme a ano, určitě se dá naučit a přeučit, ale jak píšeš, musí majitelé chtít. Já osobně byla pokousaná cca 3× (žádná hrůza) psů se nijak nebojím a nijak jsem na ně nezanevřela, ale takový ty co jsem popisovala jako poslední dva vyloženě nesnáším(i když za to z velké části mohou majitelé), tak si prostě nemůžu pomoct a jsem ráda, že k nim nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123654
13.5.18 21:02
@Vaness01 píše:

Psi sa bránia útokom, ked ich chců predat iným. Psi sa bránia útokom pred ihlou a uspaním. Nemými očami fotia si tváre a vernost v nich hladajů. Psi sa bránia vždy útokom, nehlad ich, ked im sám neveríš. Stále hladajů vernost slov, nie uzkost obojkov, chců byt len verný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4402
14.5.18 07:14
@Vaness01 píše:
:lol: :lol: :lol: jasně, necháme raději „sežrat“ dítě :lol: :lol: :lol: :palec: Že ty žádné nemáš vid? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4402
14.5.18 07:19
@Denny97 píše:
@Uju Samozdřejmě… pokud už kousala a tak.. to chápu… ale záleží co zakladatelka bere jako agresivní… jestli to co naši.. že je nemuseli… a tohle brala jako agresivní… to se nedozvíme asi už… ale tím že se pejsek odstrkuje tak tím se nenaučí žít s dětmi… jasně.. jsou i takoví, že i napadnou bezdůvodně.. ale to většinou může za to majitel.. mě v 6 letech pokousal pes.. vytrhl mi celý spodní ret…víc jak 12 stehů… přesně už nevím kolik… od sousedky jezevčík… pry hodný… pak jsme se dozvěděli že i jeji děcka pokousal a tak.. ale za to mohla ona… protože věděla… ale i tak se zastavam psů… může za to majitel… ale v 1 roce se dá naučit… ale musí ti majitelé chtít…

No i když za to může majitel, tak holt nesprávně vychovaný pes patří na převýchovu, k jinému majiteli nebo utratit.

Stejně jako lidí - NE KAŽDÝ JDE PŘEVYCHOVAT. Vrah taky měl špatné dětství a pak vraždil-dáme mu za to milost, že za to mohu jeho rodiče, že ho třeba týrali? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109874
14.5.18 13:46
@Jirka765 píše:
Pes ustupuje, protože to je pro společnost bezcenné zvíře, kdežto každé dítě je naopak mimořádně důležité. :zed:
:roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný