Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Anonymní píše:
Autorka dlouhého příspěvku - opět.
Já nevím, ale mě to nezní tak,že by to otrávení bylo myšlené vážně. Nevěřím tomu, že to tak zakladatelka myslela. Pochybuju, že by to někdo dokázal. A jak víte, že na jiném serveru se na otrávení ptala???? Když nevíte kdo to je???
Myslím, že zakladatelku teď bude mrzet, že si přišla postěžovat. Moc dobře chápu její strach. A nevěřím tomu, že to myslela vážně. Rozhodně ji za to nebudu pranýřovat a kamenovat.
Podobné téma jsem chtěla založit u před měsícem taky. Ale bála jsem se. Právě těchto věcí. V afektu jsem schopná říct cokoliv. Před měsícem po druhém krvavém kousnutí bych možná řekla cokoliv, co by mi ulevilo. A přitom bych to nemyslela vážně! No ještěže jsem to neudělala. Nyní se na to dívám z odstupem. Zvířata mám ráda.
Teď mě zase třeba můžete začít podezírat, že jsem já sama zakladatelka![]()
Takže pokud k tomu dojde. Prosím, aby raději došlo pak k odtajnění mého nicku
Zakladatelko hlavu vzhůru. Nevěřím, že by jsi situaci řešila otrávením
Jen to řeš. Řeš to s tchýní, vysvětluj. Pořiďte kotec
Držím palce. U nás to vidím černěji, ač se tchánovci snaží. Psa asi fakt už nepředělají. Oni na to ani nemají. Pes jim skáče po hlavě i v noci…
http://diskuze.maminkam.cz/jak-otravit-psa
tak si to schválně přečti, ten dotaz souhlasí až moc, psala ho v listopadu + 2 měsíce a píše že dcera má půl roku…
jowana píše:
Pak se nedivím, že lidi nemají k životu (žvířatům, přírodě úctu). Nezapomenu na maminku, která okřikla dítě když mačkalo mravence, ať to nedělá prstem, ale veme si klacík
No aby ti ta a ucta ke zviratum neprerostla pres hlavu - nejsi teda budhistka, nebo hinduistka? jsi vegetarianka? potom se omlouvam. Ale normalni masotarian by si mel nektere veci srovnat.
Ja budu asi ucit dite, ze zbytecne zvirata venku nezabijime, ale trebas mravence a mysi v dome ano. Sneky na zahrade ano. Mouchy a komary kdekoliv ano. zvirata na jidlo ano. Netrhame jim nozicky, netyrame je, samozrejme. Nicmene clovek zvirata zabijet muze. Zalezi na situaci.
Aishenka píše:Anonymní píše:tak si to schválně přečti, ten dotaz souhlasí až moc, psala ho v listopadu + 2 měsíce a píše že dcera má půl roku…
Já nevím, ale mě to nezní tak,že by to otrávení bylo myšlené vážně. Nevěřím tomu, že to tak zakladatelka myslela. Pochybuju, že by to někdo dokázal. A jak víte, že na jiném serveru se na otrávení ptala???? Když nevíte kdo to je???
Myslím, že zakladatelku teď bude mrzet, že si přišla postěžovat. Moc dobře chápu její strach. A nevěřím tomu, že to myslela vážně. Rozhodně ji za to nebudu pranýřovat a kamenovat.
Podobné téma jsem chtěla založit u před měsícem taky. Ale bála jsem se. Právě těchto věcí. V afektu jsem schopná říct cokoliv. Před měsícem po druhém krvavém kousnutí bych možná řekla cokoliv, co by mi ulevilo. A přitom bych to nemyslela vážně! No ještěže jsem to neudělala. Nyní se na to dívám z odstupem. Zvířata mám ráda.
Držím palce. U nás to vidím černěji, ač se tchánovci snaží. Psa asi fakt už nepředělají. Oni na to ani nemají. Pes jim skáče po hlavě i v noci…
1. to ještě neznamená, že jde o tutéž osobu a pokud nemáte někdo 100% jistotu, nelze někoho obviňovat.
2. pokud by to byla stejná osoba, jistě by to nepsala i sem, kde budou reakce jistě velmi nepříjemné
3. Jsem v šoku, že tam nějaký chlap ten návod na otrávení poskytl ![]()
Jo internet je dost anonymní, aby na něm člověk získal cokoliv ![]()
Lidi jsou fakt různý… Ale řeknu vám, soused už tchánovcům otrávením psa taky vyhrožoval. A to jim tchánovic pes jen budil dítě, co měli na hlídání, nic jim neudělal. Jen štěkal. Ovšem na napomínání ať neštěká zase nereaguje vůbec, že… (no to se pak člověk už opakuje moc…)
Loni nám z ničeho nic umřela dvouletá číča - naprosto zdravá byla…
Raději nemyslet, jak to s ní bylo… Důkazy bohužel nemáme. Nelze tedy obviňovat.
Jsou jiné cesty jak to řešit. ALe je to prostě hlavně o lidech jak moc to řešit chtějí - obě strany.
ta otravovaci diskuse je husta, hnedka v prvnim prispevku ji nekdo realne radi, jak na to - jeste ibuprofenem !!!!!! to ani neni extra humanni.
Anonymní píše:Aishenka píše:Anonymní píše:tak si to schválně přečti, ten dotaz souhlasí až moc, psala ho v listopadu + 2 měsíce a píše že dcera má půl roku…
1. to ještě neznamená, že jde o tutéž osobu a pokud nemáte někdo 100% jistotu, nelze někoho obviňovat.
2. pokud by to byla stejná osoba, jistě by to nepsala i sem, kde budou reakce jistě velmi nepříjemné
3. Jsem v šoku, že tam nějaký chlap ten návod na otrávení poskytl
Jo internet je dost anonymní, aby na něm člověk získal cokolivLidi jsou fakt různý… Ale řeknu vám, soused už tchánovcům otrávením psa taky vyhrožoval. A to jim tchánovic pes jen budil dítě, co měli na hlídání, nic jim neudělal. Jen štěkal. Ovšem na napomínání ať neštěká zase nereaguje vůbec, že… (no to se pak člověk už opakuje moc…)
Loni nám z ničeho nic umřela dvouletá číča - naprosto zdravá byla…Raději nemyslet, jak to s ní bylo… Důkazy bohužel nemáme. Nelze tedy obviňovat.
Jsou jiné cesty jak to řešit. ALe je to prostě hlavně o lidech jak moc to řešit chtějí - obě strany.
V prvním příspěvku co jsem tu psala zakladatelce jsem se zmínila i o tomto že si MYSLÍM že psala i na jiné stránky, nereagovala, kdyby to ona nebyla možná se ohradí, možná ne… Každopádně ta podobnost je tak veliká že pochybuji že ona to není. Ale to je jedno, já na to reagovala z toho důvodu že ty si myslíš že ona to nemyslí vážně.Můj názor je j iný ale nemá smysl tu polemizovat.. Doufám že zakladatelka si raději oplotí svoji část zahrady než aby otrávila psa který za nic nemůže ![]()
My máme přímo v domě 40kg fenu rhodeského rigbecka, malé si defakto nevšímá ale samozřejmě se také bojím že se něco může stát, od toho jsem tady ale já abych to ohlídala…
Pudloslava píše:
ta otravovaci diskuse je husta, hnedka v prvnim prispevku ji nekdo realne radi, jak na to - jeste ibuprofenem !!!!!! to ani neni extra humanni.
je to hnus co je v lidech ![]()
aishenka no jak vidis, tak to za ty dva mesice jeste nerealizovala, takze to asi az tak vazne myslet nemohla. Otravit psa neni tezky.
Pudloslava píše:
aishenka no jak vidis, tak to za ty dva mesice jeste nerealizovala, takze to asi az tak vazne myslet nemohla. Otravit psa neni tezky.
taky mně to napadlo, pak tedy nechápu proč to sala i tady, snad to bylo jen z momentálního naštvání…
Aishenka píše:Pudloslava píše:taky mně to napadlo, pak tedy nechápu proč to sala i tady, snad to bylo jen z momentálního naštvání…
Nekdo se proste tak ventiluje ..... anonymne na internetu se muzes vyblejt z toho nejhorsiho, co v sobe dusis a pak muzes zas byt jak miliusw na vsechny.
internet je blbej v tom, ze cloveka neznas a jen podle smajliku sotva poznas, jak to mysli. prilezitost posunout mu to nejhorsi, ale taky trebas to nejlepsi - zalezi, jak se k tomu jako ctenarka postavis.
Pudloslava píše:Aishenka píše:Nekdo se proste tak ventiluje ..... anonymne na internetu se muzes vyblejt z toho nejhorsiho, co v sobe dusis a pak muzes zas byt jak miliusw na vsechny.Pudloslava píše:taky mně to napadlo, pak tedy nechápu proč to sala i tady, snad to bylo jen z momentálního naštvání…
internet je blbej v tom, ze cloveka neznas a jen podle smajliku sotva poznas, jak to mysli. prilezitost posunout mu to nejhorsi, ale taky trebas to nejlepsi - zalezi, jak se k tomu jako ctenarka postavis.
jasně, můžeš nadávat bůh ví kam ale nechat si radit jak otrávit či jestli ho máš otrávit mi přijde moc. Jak jsem psala výše, nad tímto opravdu nemá cenu polemizovat.. Jen zakladatelka ví co chce doopravdy udělat..
Anonymní píše:Aishenka píše:Anonymní píše:tak si to schválně přečti, ten dotaz souhlasí až moc, psala ho v listopadu + 2 měsíce a píše že dcera má půl roku…
3. Jsem v šoku, že tam nějaký chlap ten návod na otrávení poskytl
Jo internet je dost anonymní, aby na něm člověk získal cokolivLidi jsou fakt různý… Ale řeknu vám, soused už tchánovcům otrávením psa taky vyhrožoval. A to jim tchánovic pes jen budil dítě, co měli na hlídání, nic jim neudělal. Jen štěkal. Ovšem na napomínání ať neštěká zase nereaguje vůbec, že… (no to se pak člověk už opakuje moc…)
Loni nám z ničeho nic umřela dvouletá číča - naprosto zdravá byla…Raději nemyslet, jak to s ní bylo… Důkazy bohužel nemáme. Nelze tedy obviňovat.
Zakladatelka psala ve svém položeném dotazu jasně, že jediná možnost je psa otrávit - tak zněla původní verze. Až po napomenutí adminky, byl příspěvek upraven. A kdo je zakladatelka taky spousta lidí ví, jelikož vložila jeden příspěvek neanonymě, ale to je mi jedno. Nehodlám posuzovat zda je to jeden a tentýž člověk, ať je to kdo je to, je to humus, hlavně teda ta verze na jiném servru. Ano, už zakladatelka mluví jinak po reakcích, tak snad jsme ji opravdu přesvědčily ať to řeší jinak. Věřím v to, že by to neudělala..
Zakladatelko, já bych to teď nechala koňoj, počkej na jaro-léto až budeš chtít být na zahradě, sleduj, buď jak ostříž a uvidíš, třeba se budou ignorovat
když by pes bezdůvodně útočil tak řeš až to nastane, pes je evidentně zmrvenej od paničky, ale je to štěně, tak se za půl roku může povahově změnit.
Přesně tak, spousta lidí ví, kdo je zakladatelka, takže by klidně mohla být odtajněna. A upřímně, zde napsané názory hodí za hlavu a stejně si udělá, co bude chtít a je jedno, co jí sem kdo napsal. Podle mě si myslí své … a pokud se psa plánuje zbavit, tak to udělá. Na jiném webu dostala návod jak na to.
Pes nemůže za to, že je nevychovaný, to je vizitka páníků. A aby se mu náhodou nikdo nemusel věnovat, nebo ho hlídat kdyby byl na zahradě spolu s dcerou, tak se psa zbavíme, že jo. Taky přístup některých. ![]()
Příspěvek upraven 12.01.12 v 21:58
Baslerinda píše:
Přesně tak, spousta lidí ví, kdo je zakladatelka, takže by klidně mohla být odtajněna. A upřímně, zde napsané názory hodí za hlavu a stejně si udělá, co bude chtít a je jedno, co jí sem kdo napsal. Podle mě si myslí své … a pokus se psa plánuje zbavit, tak to udělá. Na jiném webu dostala návod jak na to.
Pes nemůže za to, že je nevychovaný, to je vizitka páníků. A aby se mu náhodou nikdo nemusel věnovat, nebo ho hlídat kdyby byl na zahradě spolu s dcerou, tak se psa zbavíme, že jo. Taky přístup některých.
já teda nevím, tu druhou číst nebudu.Ale já bych počkala, až nastane ta situace
třeba se pes bude malé bát, ono by to chtělo aby si maá už na psa zvykala, já kluka dávala očuchat, nebo když byl na zemi tak pes ho chodil kontrolovat, prostě musí si na sebe zvyknout, a ne až bude průser, řev a hysterie ![]()
Asi nevadí a mě taky ne. Ať si skáče. Dokud neskáče po mé dceři a nekouše ji, tak je mi ten pes celkem jedno.
Bohužel se s tím srovnat musím, že vždy a všude tu bude a já musím prostě pořád dávat pozor, když odstěhování nehrozí no…