Neposlušný pes volně na zahradě a dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
12.1.12 15:53
PaPT píše:
Tak ho někomu daruj :nevim: tchýni můžeš říct že třeba utekl…je to sice hnusný ale lepší než psa otrávit :think:

Kromě toho, že to považuju za podraz docela tvrdýho kalibru, mám dotaz- kdo by si dobrovolně vzal takovýho zmetka????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
12.1.12 15:54
TýnkaK píše:
žirafííí píše:
A nepomohlo by že když by jste šli na zahradu tak psa někam zavřít ?
Myslím, že nepomohlo, protože za prvé tchýně by to asi nedovolila a za druhé, jak vyřešit nepřijatelné chování psa, když bude zrovna puštěný? Zavřený nemůže být furt a v létě je člověk na zahradě přeci jen často.

Bych se jí neptala a možná trochu zahrála že vyjel po malé . Nebo bych mu pořídila kotec .

• Citovat
  • Upravit
2204
12.1.12 15:54

já bych to řešil až problém nastane ( tzn. začne dcera chodit po zahradě )
Třeba se spolu snesou, budou na sebe zvyklí, tyhle vyhrocené vyjádření měsíce předem k ničemu nevedou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.1.12 15:55

Hele, já s tebou vpodstatě souhlasím, pro mne je a bude vždycky člověk přednější než zvíře.
Je to všechno je o domluvě s tchýní, teď vás omezuje čoklem a příště si může pořídit třeba krokodýla. :mrgreen: Co na to manžel, ten by jí nemohl trochu umravnit? Vyrobit psovi nějakej kotec a tam ho zavírat, pokud bude venku dítě, to je rozumné, ne? :nevim: Nebo nejde ta zahrada rozdělit? Ten pes tam nejspíš i s..e, to by mi teda vadilo. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43060
12.1.12 15:56

Predelit zahradu na vasi a psi cast, trvat na prostorove izolaci psa.

Nase matka ma taky psa nad zlato, uplne ti rozumim. kdyz se mi jeji pes vrha na dite, dite jeci strachy (pes velkej jako ono) a moje mama „kdyz ona si chce jenom hraaat, ma tak raaada deti…“ . Ale travit psa nebo ho nekam odvazet - jednak trochu nezrale reseni, jednak nejspi i neucinne, takovi lide maji druhy den psa noveho. Pokud tchyni nepresvedcis argumenty, musis se nejak zaridit sama, aby tvoje dite nebylo ohrozeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620

No, aby ses pak nemusela stěhovat. Mě to teda přijde trochu nefér vůči tchyni. Ona děti už vychovala a teď si chce žít po svém. Bydlíš pravděpodobně u nich..
Moji tchánovci mají doma v bytě psa a dva papouchy. Mám necele čtyřměsíční dítě a manžel tam chce jet na víkend. Mě to sice děsí kvůli roztočům, alergiím, ale nutit je, aby se kvůli nám vzdali miláčků podle mě nelze.

Jsem pro předěl zahrady!!

Příspěvek upraven 12.01.12 v 15:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
Gina108 píše:
Hele, já s tebou vpodstatě souhlasím, pro mne je a bude vždycky člověk přednější než zvíře, ale otrávit ho, to i mně přijde drsný, spíš bych se zajímala o to, jak se zbavit tchýně :mrgreen:
A stejně pro to nejsi rozhodnutá, páč pak by ses neptala tady, ale někde na fóru „jak se zbavit škůdců“ nebo čekáš, že ti tady někdo poradí přesné složení a dávkování? :mrgreen:
Je to všechno je o domluvě s tchýní, teď vás omezuje čoklem a příště si může pořídit třeba krokodýla. :mrgreen: Co na to manžel, ten by jí nemohl trochu umravnit? Vyrobit psovi nějakej kotec a tam ho zavírat, pokud bude venku dítě, to je rozumné, ne? :nevim: Nebo nejde ta zahrada rozdělit? Ten pes tam nejspíš i sere, to by mi teda vadilo. :poblion:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21076

A není možné se v diskusi zeptat, jak by situace šla řešit? Musí se hned navrhnout otrávení? :roll:

Jen upozorňuji, že v ČR je zabití psa trestným činem, pokud to neschválí veterinář. A k navádění k těmto činům diskuse na eMiminu rozhodně neslouží.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
12.1.12 15:58
Pinkie píše:
Zakladatelko, edit admin! Přeju ti, aby ti ten pes natrhl řiť!
:potlesk: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
12.1.12 15:58

To je neskutečný… 8o Normálně chceš zavraždit malého pejska, kterého má tchýně ráda ?!

Normálně se dohodněte, ne ? Určete si třeba rozpis hodin, kdy bude na zahradě dítě a kdy pes.

:roll: Za chvíli tady bude téma: Jak se zbavit tchýně? je nevychovaná a cpe se nám na zahradu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.12 16:00

Díky za reakce.
No zavřenej nemůže být furt, a je fakt že na zahradě v létě stráví každý heký odpoledne ne?
No a když jsme řekla že mu uděláme prostě svůj prostor který bude oplocený aby nemusel být zavřený doma, tak mě málem ukamenovaly, že přece psa nemůžu zavřít, chudák by neměl prostor..A když jsme se zeptala co máme teda přes léto dělat tak řekla že máme chodit na hřiště do města.
Otrávit tchýni je dobrej nápad ae to by mi neprošlo :palec:
Vím že pes za to nemůže, vždycky za to mžou lidi to je jasné.
Kdybych se s ní dokázala domluvit tak mě ta otrava ani nenapadne… :nevim:
A kdybych ho odvezla tak bych měla peklo to nejde :roll:

• Citovat
  • Upravit
52
12.1.12 16:01
TýnkaK píše:
PaPT píše:
Tak ho někomu daruj :nevim: tchýni můžeš říct že třeba utekl…je to sice hnusný ale lepší než psa otrávit :think:
Kromě toho, že to považuju za podraz docela tvrdýho kalibru, mám dotaz- kdo by si dobrovolně vzal takovýho zmetka????

A podle tebe je lepší ho otrávit? Pes je akorát rozmazlenej a povyšuje se nad člověkem s tím něco udělá jen zkušenej pejskař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987

ja si myslim ze je to provokace a diskuse bi se mnela uzavrit protoze za chvilku se to tady zvrtne :roll: :cert: zakladatelko nemam slov je hodne moznosti ale zrovna otravit :think: :zed: :roll: to je MAZEC :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
:roll: Za chvíli tady bude téma: Jak se zbavit tchýně? je nevychovaná a cpe se nám na zahradu… :mrgreen:
:palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.12 16:02
admin píše:
A není možné se v diskusi zeptat, jak by situace šla řešit? Musí se hned navrhnout otrávení? :roll:

Jen upozorňuji, že v ČR je zabití psa trestným činem, pokud to neschválí veterinář. A k navádění k těmto činům diskuse na eMiminu rozhodně neslouží.

Tereza

Omluvám se špatně jsme to nazvala. Samozdřejmně že jsme se ptala jak vyřešit situaci. :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný