Jak se zbavit strachu!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3684
9.8.13 13:35

@Jitka1976
Balkon mám v mezi patře, ale u balkonu mám problém já, když se k němu jen přiblížím okamžitě vidím malou padat a nevím proč :nevim: Asi si koupím sušák na prádlo :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
9.8.13 13:45

No, moje téma.
Balkon máme zasklenej a na něm ještě sítě. Teda jak jsou kvůli kočce, ale k dětem se to pak báječně hodilo. I já mám menší pocit závratí, na nechráněný balkon bych nevlezla.

Okna síťky a tam, kde se padá ze 6. patra rovnou ven jsem nekompromisně vymontovala kliky, aby nešly otevřít.
Větrám jen na ventilačku menšími okny a ty jsou přivázaný tkaničkama tak, že nejdou otevřít jako dveře víc než na skulinu.
Vypadám jak dement, když pošťák myslí, že budu vykukovat…
Až ten poslední se zatvářil normálně na mou omluvu, že máme okna zadělaný kvůli dětem.
Ostatní se nedívali zrovna pochopitelně.
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.15 20:24

strach z násilí

Zdravím,
předem se omlouvám za anonym, nerada aby se to dočetl někdo od bejvalýho přítele.

Holky prosím o radu, zda se dá nějak vzpamatovat z hrůzného vztahu, po kterém přišel sice lepší ale plný strachu.

V roce 2008 jsem se seznámila s klukem, se kterým sme se do sebe zamilovali, a začali spolu být, asi po roce jsem se k němu nastěhovala a vše bylo v pohodě, začali sme plánovat miminko, a v roce 2010 se mi narodila dcera, vše klapalo, jenže chtěli sme pro ní sourozence tak se o rok dýl narodil syn. Bohužel po jeho narození to šlo všechno do háje. Přítel začal jezdit do hospod za kamarádama, mě nepomáhal ani o děti nijak nejevil zájem, tak sem to jednoho dne nevydržela a zeptala se ho jak to vidí dál, že už tak nemůžu dál, a místo odpovědi sem se dočkala nadávek a dosti velkého zbití (skončila sem v nemocnici se zlomeninama, pohmožděninama, otřesem mozku a odraženou ledvinou), v tu chvíly se ve mě něco zlomilo, a já de**l jsem mu odpustila a pak to šlo tak 14dní a začalo peklo nanovo, bití, řvaní, urážky, ponižování to trvalo 2 roky (tolik sem se ho bála), az 1.1.2013, kdy jsem skončila v péči psychiatrů po sesypání se (po jeho ráně jsem přestala mluvit a jenom se klepala), jsem řekla, že tohle ne, ale kdykoli jsem mu řekla, či vzkazala konec, následoval zbití pak v březnu 2013 jsem poznala kluka, kterýmu jsem začala věřit a svěřila sem se mu s tím, co se mi děje, ten mi slíbil, že mě ochrání a opravdu svému slibu dostál, šel semnou když sem si šla pro svoje věci do bytu expřítele, čekal opodál, ale jakmile na mě vztáhl ruku, kamarád ho zastavil a uštědřil mu docela slušný výprask.. od té doby mi vyhrožoval a vídali jsme se o víkendu v neděli, když si bral děti. V listopadu jsem se dala se zmiňovaným kamarádem dohromady a máme teď malého syna, miluje i ostatní dvě děti. Sice mě miluje, ale kdykoli se pohádáme, rozklapu se a nemluvím, bojím se další rány a dalšího nasilý, nevíte zdali se této paniky dá zbavit? je mi 24 let a nedokážu bez strachu žít…

Omlouvám se za dlouhý dotaz, asi jsem se potřebovala po letech vypsat
Děkuji za rady… :nevim: :nevim: :?

• Citovat
  • Upravit
45
31.1.17 09:26

Ahojte holky byla jsem na umelem oplodneni a vyslo mi pozitivni ale dostala jsem strach aby to nebylo mimodelozni bylo by to moje první díte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.12.18 16:53

Dobry den chtela bych se zeptat jsem v 2 tydnu a 4 dnu tehotenstvi doufam ze se embrio po ivf uhnizdilo kde ma bojim se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
26.12.18 18:42

@Simonka25 Teda pokud jsi po Ivf ,tak ti snad oplodněné vajíčko vložili do dělohy speciální pipetou pod UZ kontrolou.Nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.12.18 19:23

@Qadra to ano ale pri to muze se nejak vypudit predtim se mi vypudilo ale to jsem ve 2tydnu potratila ale tedka uz jsem 2tydny a 4 dny tehotna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
26.12.18 21:10

Předtím si potratila,ale není možné aby ti při IVF vložili vajíčko mimo dělohu a nebo aby potom putovalo zpátky do vejcovodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.12.18 21:25

Ja nevim tak mi to bylo receno ze muze tak nevim ja verim ze bude tam kde ma byt uchytilo se to je hlavni ted at je vporadku hlavne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
30.12.18 12:23

@Qadra tak se to uchytilo aji bricho me prestalo bolet ted 4.1. Jdu na kontrolu jestli nam bije srdicko tak snad bude bojim se at je to vporadku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
30.12.18 13:17

Dobry den lidi pristi tyden v patek jdu na kontrolu jestli nam bije srdicko tak se bojim co mam delat poradte mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.19 17:20

Dobry den od dnesniho dne mam slabe hnedy vitok jsem v 24 den tehotna co to muze znamenam mam se bat

• Citovat
  • Upravit
45
1.1.19 17:30

@Qadra muzu se zeptat nevis ci muze znamenat svetle hnedy vitok jsem 24den tehotna a bojim se at oto neprijdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.19 20:59

Dobry den chtela bych se zeptat jak se mam zbavit strachu jdu pristi tyden na kontrolu ale bojim se co mi reknou. Modlim se at je vse vporadku

• Citovat
  • Upravit
45
22.1.19 14:39

Zitra jdu na kontrolu ale mam strach at je vse vporadku a miminko se bude vyvijet jak ma a at mu srdicko bije jak ma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí