Jak sehnat dobrou práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
V oboru nic není? Odkud jsi? Ve školách se teprve teď tvoří více místa pro další pedagogické pracovníky. U nás se šlo během dvou let u AP z jedné na 7, speciálního pedagoga máme teprve od září a sociální pedagožku budeme mít od dubna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj všichni.. už jsem popravdě bezradná co se nalezení dobré práce týče. Mam bakaláře ze sociální pedagogiky, ale práci v oboru ne a ne najít..rok jsem dělala na recepci, teď jsem v bance a to je úplná hrůza a přemýšlím, že uteču. V práci od 9 do 5, nic nestíhám.. Při škole jsem dělala v supermarketu, v callcentru… Na pohovory na asistentku mě kvůli sociální sféře vysky ani nechtějí vzít.. už jsem fakt bezradná, jak kdyby mi nebylo souzeno najít si práci, kde se mi bude líbit…v každe práci je něco, ale chci být někde, kde budu alespoň psychicky v pohodě.. ja už i přemýšlím, že půjdu dělat někde do fabriky, kde si udělám svoje a mám klid… Životopis mám aktualizovaný, pomáhala mi s ním sestra co má super práci… Já už jsem nešťastná… Nějaké rady a tipy prosím?
Tak pokud mas tento obor, tak muzes delat praci soc. pracovnika. Domov pro seniory, chranene dilny, bydleni, ospod, ustavy. Je toho spousta. Dokonce i asistentku pedagoga ve skolce, skole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud se ti nedaří najít samotné, obrať se na head huntera.
Vždy mi našli práci tak, že jsme byla spoko já i zaměstnavatel. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaký si představuješ plat, co jazyky?
Jinak netuším, kde se bere ta pověra o fabrice a čisté hlavě, já tam dělala a bylo to nejvíce stresující zaměstnání z těch, co jsem měla, absolutní odpovědnost za vše, normy tak na blízký invalidní důchod(plnila jsem, ale za cenu sebezničení) a zároveň s tou odpovědností ještě nemožnost cokoli ovlivnit a chování vůči tobě úplně hrozné a to jsem ještě dělala někde, kde byla možnost odskočit si na záchod a nebyly pokuty za to, žes někoho pozdravila(=nevěnuješ se práci). Kromě toho hrozná pracovní doba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mgree píše:
Tak pokud mas tento obor, tak muzes delat praci soc. pracovnika. Domov pro seniory, chranene dilny, bydleni, ospod, ustavy. Je toho spousta. Dokonce i asistentku pedagoga ve skolce, skole.
jen nevím, jestli se tyto posty dají počítat mezi „dobrou práci“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
jen nevím, jestli se tyto posty dají počítat mezi „dobrou práci“
No tak extra výdělečné nejsou, ale to asi věděla, když šla studovat. A v jiných oborech se nenašla a spokojená není.
Záleží, co si představuje pod pojmem dobrá práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proc neděláš v oboru? Ty ses nikdy nehlasila na místa v oboru?
Vzdyt máš tolik možností.
Odkud jdi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
jen nevím, jestli se tyto posty dají počítat mezi „dobrou práci“
A co je na nich spatneho?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napiš mi do SZ, mám podobné vzdělání a vymyslím ti práci podle tebe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše, že práci v oboru nemohla najít..
Kolegyně je taky sociální pedagog, Mgr., práci sice vždycky měla, ale vyloženě post sociálního pedagoga na ZŠ bude dělat až teď (předtím pracovala v družině a jako AP).
Koukám na uplatnění soc.ped. a je to docela široké. A ve školách se tyto pozice teprve více tvoří teď. Ovšem obávám se, že to nebude vždycky plný úvazek, tedy o to míň peněz, tabulkový plat..A o psychickém klidu nemluvě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 no ale je hrozně moznosti mimo školství a mě zajímá konkrétně, co hledala a jestli ví, jaké všechny možnosti má.
A jestli je v blbem kraji, tak ať se klidně přestěhuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A chceš zůstat v oboru? U nás kolegyně měla stejný obor jako ty, prošla si školeními na sociální sítě a fotografování a teď tvoří jako externista obsah na sociální sítě. Prý má méně práce, která ji navíc baví a dvojnásobný plat.
Jinak taky doporučuju head huntera, mám s ním také velmi dobrou osobní zkušenost, ale pracuji v onlinu. nevím jak moc se jim daří v tvém oboru.
Držím palce
V práci, kde ti není psychicky dobře určitě nezůstávej na to práce bere hodně hodin z každého dne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova jj, určitě je, ne jen školství. Taky musí mít představu, jak si tu dobrou práci představuje, co ji baví, nebo jestli by mohla zkusit i jiný další obor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 já si myslíme, že jsou kraje, kde je fakt práce málo, ale najít se dá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všichni.. už jsem popravdě bezradná co se nalezení dobré práce týče. Mam bakaláře ze sociální pedagogiky, ale práci v oboru ne a ne najít..rok jsem dělala na recepci, teď jsem v bance a to je úplná hrůza a přemýšlím, že uteču. V práci od 9 do 5, nic nestíhám.. Při škole jsem dělala v supermarketu, v callcentru… Na pohovory na asistentku mě kvůli sociální sféře vysky ani nechtějí vzít.. už jsem fakt bezradná, jak kdyby mi nebylo souzeno najít si práci, kde se mi bude líbit…v každe práci je něco, ale chci být někde, kde budu alespoň psychicky v pohodě.. ja už i přemýšlím, že půjdu dělat někde do fabriky, kde si udělám svoje a mám klid… Životopis mám aktualizovaný, pomáhala mi s ním sestra co má super práci… Já už jsem nešťastná… Nějaké rady a tipy prosím?