Jak si představujete Second hand 21. století :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4328
20.11.13 12:18

Jak si představujete second hand 21.století :-)

Zdravím všechny milovnice i občasné lovkyně nakupující v second handech. Jsem majitelkou malé prodejny. V hlavě mám spousty nápadů na vylepšení a zvětšení své prodejny a ráda bych se nechala inspirovat upřímným názorem davu :-)
Jak si tedy v dnešní době představujete, že by měl vypadat second hand, v jaké cenové kategorii by se měli různé věci prodávat, jaké kusy by rozhodně neměl chybět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
20.11.13 12:19

@marguaret značkové oblečení, né takové to klasické staromódní ošuntělé, které hodně sekáčů má.. a trochu jiný smrádek, než to, co v těchto obchodech lze cítit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
20.11.13 12:22
@martina.se píše:
@marguaret značkové oblečení, né takové to klasické staromódní ošuntělé, které hodně sekáčů má.. a trochu jiný smrádek, než to, co v těchto obchodech lze cítit :mrgreen:

jj asi tak, krom toho smrádku na to už sem zvyklá to mi nevadí :mrgreen: a některý sekáče by mohli bejt levnější :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
20.11.13 12:23

Ja bych uvitala hlavne urcity rad a zatridene veci. Asi jsem na tohle puntickar, ale ze sekace odchazim ve chvili, kdy se prodavacky slusne zeptam, ze shanim laclace na zimu ve velikosti 104-110 a ona me odkaze na megakrabici, ze netusi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.11.13 12:28
@hanzbl00 píše:
jj asi tak, krom toho smrádku na to už sem zvyklá to mi nevadí :mrgreen: a některý sekáče by mohli bejt levnější :think: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: tady jsou sice levné, ale estetika 0. Jako kostýmky a halenky, tak pro babičky, hadry, že by to člověk ani na zahradu nevzal a pod. Kde jsou ty doby, kdy jsem si v Pze v sekáči kupovala značkové hadříky za pár stovek, byly jak nové..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.11.13 12:31

No jo, ale roztřídění chce více pracovních sil a to logicky zvyšuje náklady a tím pádem i ceny. Ale jinak souhlasím, taky mě nebaví prohlížet spousty věcí v naprosto nemožných velikostech. A já bych i třídila podle kvality. Ve fakt značkových, lepších, zvláštnějších věcech bych se hrabala ráda. Trička ani tepláky mě zas tak netankují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
20.11.13 12:32
@Aliik
@Aliik píše:kdy se prodavacky slusne zeptam, ze shanim laclace na zimu ve velikosti 104-110 a ona me odkaze na megakrabici, ze netusi :zed:
Tak takovou paní prodavačku bych nezaměstnala :-)

U mě jaí věci jasný řád a jsou rozdělené podle velikosti a druhu, v zásuvkách mám el. vůně ;) všechno mám řádně vyprané a vyžehlené. Prostě ty základní věci jo, ale obchůdek je malinkej po novém roce ho chci zvětšit, ale prostě nechci si ho zařizovat jen podle sebe chci prostě načerpat opravdovejch názorů a vytvořit tak příjemný obchod podle představ lidí jelikož u oblečení je to nejdůležitější co snad může být. Ono jsou i kousky a říkám si to snad ani nemůžu na to ramínko pověsit halena z roku 1/2 až se stydím, ale věřte nebo ne ještě ten den je pryč 8o a já jen zírám. Takže je to o vkusu všech a o názoru. Proto budu ráda za každej a děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
20.11.13 12:32
@martina.se píše: :mrgreen: tady jsou sice levné, ale estetika 0. Jako kostýmky a halenky, tak pro babičky, hadry, že by to člověk ani na zahradu nevzal a pod. Kde jsou ty doby, kdy jsem si v Pze v sekáči kupovala značkové hadříky za pár stovek, byly jak nové..

jj v některých sekáčích je to fakt hrůza, já mám oběhaný všechny z okolí :mrgreen: Tuhle ale u nás byla nějaká nevím jak se to přesně jmenuje, myslím od belitexu jakoby „hrabačka“ :mrgreen: a měli tam fakt dost pěknech věcí, a dost levný např. trička za 30kč..mikiny, svetry za 40kč a tak, fakt to bylo o dost lepší než ty sekáče tady v okolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
20.11.13 12:34
:jazyk:

Příspěvek upraven 06.02.14 v 19:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.11.13 12:35

@hanzbl00 tady u nás bývá v KD nějaká akce, kus za 30. Jednou jsem tam nakoukla a už jen ten styl a ten smrad.. no zmizela jsem hodně rychle, tohle prostě nemám ráda. Ale lidi tam chodí a odcházejí s plnýma pytlema věcí, tak tedy nevím. Asi jsem moc náročná, no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
20.11.13 12:36

Nějaký systém třídění, ideálně všechno na ramínkách, protože NENÁVIDÍM hrabat se v hromadě. Za prvé mě frustruje pocit, že jsem neprohlédla vše, za druhé všechno vypadá jako kus hadru na nádobí a za třetí to ukrutně zdržuje. Pak nesnáším zatuchlý smrad a pach plísně. Už jsem viděla třídění klasicky na trička, kalhoty, svetry…, ale taky podle barev- vše zelené na jednom stojanu, vše modré na druhém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
20.11.13 12:36
@Sibyla0 píše:
No jo, ale roztřídění chce více pracovních sil a to logicky zvyšuje náklady a tím pádem i ceny. Ale jinak souhlasím, taky mě nebaví prohlížet spousty věcí v naprosto nemožných velikostech. A já bych i třídila podle kvality. Ve fakt značkových, lepších, zvláštnějších věcech bych se hrabala ráda. Trička ani tepláky mě zas tak netankují.

To je kec víc pravních sil. Já jsem na to sama mám 3 děti a makám…je to o lenosti a neuctě k zákazníkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
20.11.13 12:37

Třídění dětského stačí na holka/kluk a velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
20.11.13 12:41

Miluju sekáče :pankac: a nesnáším když je obchod narvaný, nepřehledný. Tzn vytáhnu tričko z věšáku a pak ho půl hodiny rvu zpátky :zed:
Taky by se mi líbilo rozdělení na humus hadry a super hadry. Protože projet regál se 100 tričkama z nichž polovina je hnusná a další polovina nevyhovující velikost mě nebaví :roll:

Když jdu do hrabáku za 30 korun kus tak s tím počítám, ale v klasickém sekáči chci úroveň ;)

Takže mě by vyhovoval sekáč hezké hadry ve velikostech 34,36 dámská. Dětská 104, a pánská M a XXL :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Cenově? kalhoty stovku, kabát, bunda dvě stovky, trička do 50, mikiny a svetry 70 :pankac: :mrgreen:

edit: jo a co se týče té velikosti 104 tak cenu vydělte dvěma :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17630
20.11.13 12:44

Holky, to fakt v sekáčích u vás takhle vypadá? 8o My tu máme jen dětský teda, ale voní až na ulici. Oni tam mají pračku a ty nové věci tam před prodejem ještě perou, takže to tam krásně voní aviváží. Oblečení je srovnané podle druhu a velikosti. V jednom oddělení věci na miminka, v druhé batolata a starší děti. Když hledám tepláky, jdu rovnou k tyči, kde jsou zavěšené tepláky podle velikosti. Tam jdu na jisto. Všechno tam mají značkové.
V nějakých krabicích bych se ani nehrabala. Ale možná to v dospělých sekáčích vypadá jinak. Tam teda nechodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová