Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč je všechno tak složitý? Život? Vztahy? Všecko?
Já si potřebuju zanadávat, chudák moje kámoška ta mě musí mít už plný zuby,–) Říká, že nemá
Jo jasně to jí žeru ![]()
Jak jste se dostávaly se složitých životních situací?
Co Vás štve? Nemyslím uklid a takový věci, ale fakt co vás sžírá?
Nezakládám anonymně, nemám důvod.
Já ani nevím proč to zakládám, asi fakt potřebuju nějak nadávat
![]()
Mě poslední dobou hodně zžírá „ovčanství“ ![]()
Příspěvek upraven 16.11.13 v 19:21
Já bych se šla tak ožrat,–)
Zrovna dneska to nejde
A já to potřebuju dneska
![]()
@kolozubka píše:
Mě poslední dobou hodně zžírá „ovčanství“Příspěvek upraven 16.11.13 v 19:21
To je co? ![]()
To co mě momentálně trápí a bolí je fakt že má milovaná maminka 48 let má rakovinu vše ostatní v životě byly ve srovnání s tímto naprosté nesmysly.
Život je pes, nejlepší přítel člověka. ![]()
Sere mě toho spousta, poslední dobou se tím ale snažím nezabývat. Zanadávat je fajn.
Co pomáhá? Řešit problémy od jádra, tvrdě a s chladnou hlavou. (a troškou sluníčka)
![]()
@-Sára píše:
To co mě momentálně trápí a bolí je fakt že má milovaná maminka 48 let má rakovinu vše ostatní v životě byly ve srovnání s tímto naprosté nesmysly.
@Prcek88 já bych nadávala taky, ale je to zbytečný.. buď ráda, že máš fajn kámošku, co Tě vyslechne.. mi neskutečně štve hlavně práce a bydlení ![]()
@Tiger-lily a nebo život je pes - jen se od něj nesmíš nechat pokousat
@Tiger-lily píše:
Co pomáhá? Řešit problémy od jádra, tvrdě a s chladnou hlavou. (a troškou sluníčka)![]()
Já řeším, řeším furt
A vyřeším ![]()
@Prcek88 píše:
To je co?
Že lidi nadávají, jak to tu vypadá a když mají možnost se pokust to změnit, tak zalezou do ulity a nechtějí s tím nic mít.
Tisíce výmluv, že to stejně nepůjde. Ani to nezkusí.
@-Sára píše: