Stejné typy chlapů?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
elišška
12.11.13 16:50

stejné typy chlapů?

Věc, co mě zajímá. Názor mnoha lidí kolem mě (můj ne, logicky), že si lidé vybirají pořád ten stejný typ partnera. Chci se zeptat těch holek, co tedy jednou měly to ´štěstí´narazit na patologický vztah (prostě magor, násliník, tyran, gambler, feták,..), jestli další volba byla taky špatná.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
karfice
12.11.13 16:52

Vždy narazím na mamánka, který se mi akorát pověsí na krk, a starej se o mě.
(Je to asi tím, že můj otec býval takový, když byl mladší a já s ním vyrůstala) - tak mě to asi nějak ovlivnilo.
Teď si na takové typy dávám pozor ale nevím, jaký typ chlapa se ke mě hodí.

• Citovat
  • Upravit
866
12.11.13 16:55

@elišška já měla ne magora, gamblera ani feťáka, ale manipulátora a záletníka 2× po sobě, teď jsem s přítelem, není záletník, ale jinak čím dýl s ním jsem tak vidím nějaký rysy co měl můj bejvalej manžel :mrgreen: :mrgreen: tak asi na tom výběru něco bude, ale vzhledově byl každej uplně jinej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
12.11.13 16:56

První dívkař, druhej alkoholik, třetí alkoholik i dívkař a ještě bejvalej feťák :mrgreen:

pro příště se snad už poučim :lol:

• Citovat
  • Upravit
72725
12.11.13 17:06
@elišška píše:
Věc, co mě zajímá. Názor mnoha lidí kolem mě (můj ne, logicky), že si lidé vybirají pořád ten stejný typ partnera. Chci se zeptat těch holek, co tedy jednou měly to ´štěstí´narazit na patologický vztah (prostě magor, násliník, tyran, gambler, feták,..), jestli další volba byla taky špatná.

jo, jsem na to expert. a netuším proč. Současný je první vyjímka :think: tedy za ty 4 roky se jeví zcela normálním. Neobjevila jsem ještě nic, co by tomu nasvědčovalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
12.11.13 17:38

Ne. První alkoholik, napodruhé jsem trefila branku s prima brankářem. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
12.11.13 17:42

Ano, myslím, že to platí.

Holka se zbaví jednoho násilníka a už si domů stěhuje dalšího :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Unreachable
12.11.13 17:50

Bývalý byl gambler. Jako poučení stačilo, další volba rozhodně špatná nebyla, právě naopak. :)

• Citovat
  • Upravit
12821
12.11.13 19:15

Jedna moje spolupracovnice nestále chodí s alkoholiky a násilníky. Jiná povaha ji nepřitahuje :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.12.13 22:02

Jo já už si od 16 let vybírám pořád stejné typy :,( gembler, feták, násilník…ted je mi 32 let :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.15 16:20
@Sany80s píše:
Jedna moje spolupracovnice nestále chodí s alkoholiky a násilníky. Jiná povaha ji nepřitahuje :roll:.

Tvoje známá by měla navštívit nějakého solidního psychologa, aby ji z toho dostal. Zřejmě tam má nějaký blok z dětství.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová