Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vždy narazím na mamánka, který se mi akorát pověsí na krk, a starej se o mě.
(Je to asi tím, že můj otec býval takový, když byl mladší a já s ním vyrůstala) - tak mě to asi nějak ovlivnilo.
Teď si na takové typy dávám pozor ale nevím, jaký typ chlapa se ke mě hodí.
@elišška já měla ne magora, gamblera ani feťáka, ale manipulátora a záletníka 2× po sobě, teď jsem s přítelem, není záletník, ale jinak čím dýl s ním jsem tak vidím nějaký rysy co měl můj bejvalej manžel
tak asi na tom výběru něco bude, ale vzhledově byl každej uplně jinej
První dívkař, druhej alkoholik, třetí alkoholik i dívkař a ještě bejvalej feťák ![]()
pro příště se snad už poučim ![]()
@elišška píše:
Věc, co mě zajímá. Názor mnoha lidí kolem mě (můj ne, logicky), že si lidé vybirají pořád ten stejný typ partnera. Chci se zeptat těch holek, co tedy jednou měly to ´štěstí´narazit na patologický vztah (prostě magor, násliník, tyran, gambler, feták,..), jestli další volba byla taky špatná.
jo, jsem na to expert. a netuším proč. Současný je první vyjímka
tedy za ty 4 roky se jeví zcela normálním. Neobjevila jsem ještě nic, co by tomu nasvědčovalo ![]()
Ne. První alkoholik, napodruhé jsem trefila branku s prima brankářem. ![]()
Ano, myslím, že to platí.
Holka se zbaví jednoho násilníka a už si domů stěhuje dalšího ![]()
Bývalý byl gambler. Jako poučení stačilo, další volba rozhodně špatná nebyla, právě naopak. ![]()
Jedna moje spolupracovnice nestále chodí s alkoholiky a násilníky. Jiná povaha ji nepřitahuje
.
Jo já už si od 16 let vybírám pořád stejné typy
gembler, feták, násilník…ted je mi 32 let ![]()
@Sany80s píše:
Jedna moje spolupracovnice nestále chodí s alkoholiky a násilníky. Jiná povaha ji nepřitahuje.
Tvoje známá by měla navštívit nějakého solidního psychologa, aby ji z toho dostal. Zřejmě tam má nějaký blok z dětství.
Věc, co mě zajímá. Názor mnoha lidí kolem mě (můj ne, logicky), že si lidé vybirají pořád ten stejný typ partnera. Chci se zeptat těch holek, co tedy jednou měly to ´štěstí´narazit na patologický vztah (prostě magor, násliník, tyran, gambler, feták,..), jestli další volba byla taky špatná.