Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, vždy jsem mívala krasne vlasy, zdrave, je to asi pul rok co jsem si je zacala barvit. Bohuzel jsem nedocilila barvy kterou jsem chtěla momentalně je ze mě blondyna, ano vím mohu dosahnout barvy kterou chci.Ale mám je opravdu uz dost znicene, chtěla bych si oholit hlavu. Prostě se ostříhat strojkem a nechat si narust nove, zdrave vlasy, ted je mam dlouhe za polovinou zad skoro u kříže. Laká mě to už delší dobu. Několikrat jsem o tom přemyšlela ale nevim jak by to vzalo okolí udělala by jste to něktra z vas? Vlasy mi rostou dost rychle. Z podkovy na kříž behem 2 let. Premyslím
Jit do toho nejit? Nebo poslete nejake foto hodne kratkeho střihu ktery by byl řešením pro inspiraci. Vím ze existují kury atd vse jsem vyzkousela ale bohuzel mojím vlasům není pomoci mám pouze chrmlon. Díky holky za nazor nebo nejaky typ. ![]()
@Senorita záleží jen na Tobě. Já to udělala, ale bylo mi 18 let ![]()
Teda jsi holka cinu!
Ale ja byt tebou, tak si tu hlavu neholim… jednak ti ted bude zima
a jednak bych sla ke kadernici, at ti strihne nejaky super smrncovni kratky strih. Ten porad jeste muzes zkratit tou masinkou ![]()
Ono, ne každému to sluší… Někdy pak takhle ostříhaný člověk /žena/ vypadá, jako nemocná… ![]()
Příspěvek upraven 06.11.13 v 19:54
Nedavno jsem nad tim premyslela, ale jako podporu pro tetu, ktera si prochaazi rakovinou prsu a paadoxne nejvic ze vseho ji vadi ztrata vlasu ![]()
@martina.se píše:
@Senorita záleží jen na Tobě. Já to udělala, ale bylo mi 18 let
Já taky
. Teda jen z polovina zad pod uši, ale zato zahradníma nůžkama… Prostě zkrat
.
Ale vždycky si říkám…vlasy dorostou ![]()
@meringa píše:
Já taky. Teda jen z polovina zad pod uši, ale zato zahradníma nůžkama… Prostě zkrat
.
Ale vždycky si říkám…vlasy dorostou
Holím si hlavu na 13mm. V dlouhých vlasech je mi vedro. Takhle mám účes bez práce a každé dva týdny můžu mít jinou barvu ![]()
Já byla bez vlasů jak jsem se léčila s rakovinou…jako zajímavá změna, ale je potom dost zima na hlavu, měla jsem spoustu šmrncovních čepiček. Taky je kůže na hlavě bezvadně citlivá, na dotek, jak na to běžně není zvyklá. Ale znovu bych od toho nešla, je to pro mě taková vzpomínka na nezraví. ![]()
@martina.se píše:já komplet, nechala jsem si jen ofinku
Tak to jsi lepší
. Já si vzala cop a šmik šmik… Máma málem omdlela ![]()
Já šla nedávno dohola taky, a dokonce mi jedna paní řekla že mi to strašně slušelo
teď už to dorostlo ale vlasy byli potom parádní, to je pravda
jsou to jen vlasy, ty dorostou ![]()
Já to udělala, mela jsem hrozne zniceny vlasy barvenim, zehlenim atd. Navic v ty dobe jsem tihla k punku takze tak
Ted mam po 2 letech konecne zas po lopatky svoje kudrnaty a zrzavy
Jestli mas odvahu, jdi do toho ![]()
Příspěvek upraven 06.11.13 v 21:08
meringa píše:
Ale vždycky si říkám…vlasy dorostou
No jak komu, mně už určitě ne.
![]()
@Senorita
Já být tebou, tak to neudělám, ne každýmu to sluší.
![]()
Ale zkus to v počítači, vyfoť se a smaž si vlasy.
![]()