Vraždy v Raškovicích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3733
6.11.13 11:11

Vraždy v Raškovicích

http://www.novinky.cz/…-zbrani.html
o na to říkáte? Nevinná oběť zhýralého učitele? Nebo vyděračka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
6.11.13 11:13

@Vermion neříkám na to nic, i když ty lidi znám. Nech to žít, je to jejich věc, nesuď, pokud do toho nevidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.13 11:15

Znám osobně tu rodinu - a nějak to stále nejsem schopna rozdýchat - to proč postřílel i prarodiče, a co musela prožít ta matka je naprosto šílené. Jsme tu všichni jak opaření. Prosím o dodržení anonymity - nerada bych byla vláčena médiemi, už tak tu od pondělka otravujou a vyptávají se :zed:

• Citovat
  • Upravit
72725
6.11.13 11:19
@Anonymní píše:
Znám osobně tu rodinu - a nějak to stále nejsem schopna rozdýchat - to proč postřílel i prarodiče, a co musela prožít ta matka je naprosto šílené. Jsme tu všichni jak opaření. Prosím o dodržení anonymity - nerada bych byla vláčena médiemi, už tak tu od pondělka otravujou a vyptávají se :zed:
:hug: tak nějak. A přijde mi humus, že to někdo chce hodnotit a soudit. Copak s nimi někdo žil, někdo viděl tomu chlapovi do hlavy, proč co a jak se stalo?. Ne.. tak ať to lidi nechají být. Je to tragédie sama o sobě..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
6.11.13 11:23

Ať to bylo tak či tak, je tragédie, že se to ‚opět‘ vyřešilo vraždou… Kam ten svět přeje :,(

• Citovat
  • Upravit
3733
6.11.13 11:23

Nesoudím a nehodnotím, pouze se ptám na názor, protože jestli je to pravda s tím těhotenstvím, tak to dostává úplně jiné grády…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.11.13 11:27
@Vermion píše:
Nesoudím a nehodnotím, pouze se ptám na názor, protože jestli je to pravda s tím těhotenstvím, tak to dostává úplně jiné grády…

ale je to prostě jejich věc, ať to bylo jak chce. Nevrtej v tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
6.11.13 11:34
@Vermion píše:
Nesoudím a nehodnotím, pouze se ptám na názor, protože jestli je to pravda s tím těhotenstvím, tak to dostává úplně jiné grády…

to je uplne fuk zda byla ci nebyla tehotna, zda vydirala nebo ne. Vse se da resit jinak a ne vrazdou. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.13 11:37

Těhotenství není důvod k vyvraždění nevinné rodiny, co s tím jako měli prarodiče, že se holka nechala zbouchnout, proč musel děda umřít a babi ležet v kritickém stavu v nemocnici? Takoví hodní lidi, kolik toho pro obec udělali, na všech akcích dobrovolničili, kdykoli je člověk potkal tak se dali do řeči, tak proč je do své pomsty zahrnul taky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
18259
6.11.13 11:45

Ja bych teda uprimne tady taky nezakladala takovyhle diskuze…je to neslusny vuci mrtvym i pozustalym…at se tam stalo co se stalo, tady se to stejne nevyresi a nam do toho nic neni, dulezity je, aby byl vrah radne potrestanej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.13 11:46

Teda jsem v soku! Lidi jsem neznala, ale nebydlim zas tak daleko, aby se me to „nedotklo“ a nekdo rekne, ze do toho nema stourat kdo nevi. Je tezke soudit ciny jinych kdyz do toho clovek mevidi, to je pravda, ale skoro mi prijde jako kdyby to nekdo obhajoval. „pochopila“ bych, kdyby slo o celozivotni tyrani vraha pripadne v takovych kauzach y je dite uvezneno tyrano a sikanovano nekdue v podzemi a nevyleze ven + holka jete znasilnovana a rodi deti. To bych pochoopila vrazdu.. Ale to zrejme neni tento pripad…

• Citovat
  • Upravit
6388
6.11.13 11:58

Ale holky, chápu ty, co rodinu znaly.Ale je tady několik diskuzí na jiné případy a tam se vesele diskutuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.11.13 12:01
@SlecnaSally píše:
Ale holky, chápu ty, co rodinu znaly.Ale je tady několik diskuzí na jiné případy a tam se vesele diskutuje

ale proč se ptá na názor cizích lidí? jak vy vidíte tomu člověku do hlavy? proč se v tom rejpat. Televize už vymyslely tisíc věcí. Dneska o tom měla být tiskovka, tak si ji najděte, pusťte a nehrajte si na detektivy a bulvární novináře.. je to hnus se v tom vrtat. A je to to samé u čehokoliv - ať jde o případ z Egypta, případ těch unesených holek v afghánistánu atd.. ať to zůstane u těch lidí, u kterých má, ne spekulativní hodnocení a roznášení kravin na netu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
6.11.13 12:03
@Vermion píše:

proc by to dostavalo jine „grady“? 8o
on to neni krimi serial, aby to melo nejake grady. je to skutecnost a mlada mrtva holka…
neznala jsem je, ale jsem hodne blizko a ono to clovek fakt vnima jinak, nez kdyz to vidi jen v tv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10854
6.11.13 12:04

Tyhle činy vždy rozpoutají lidskou zvědavost, to je zcela přirozené. Jenže nejhorší je, že i pokud vyjde pravda nějak najevo - nejčastěji přes média, tak je vždy pokroucená a stejně nakonec nikdo neví co se vlastně přihodilo.

Se přiznám, že i mě by bližší informace zajímaly a ono se lehko říká nešťourat se v tom, když je to taková tragédie. Ne každý z toho chce dělat senzaci, prostě ho to zajímá čistě z lidského hlediska, prostě co se takového může stát, že je někdo něčeho takového schopen…

Když budu žít v místě obdobné tragédie a budu vědět více informací, tak i mně se potom bude lépe tvrdit, že je lepší nepátrat, nicméně pokud je médii předhozena taková hrůza nic netušícímu člověku, neznalých poměrů v rodině, tak je to jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová