Vánoce, Vánoce:-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8959
20.11.13 12:14

Vánoce, Vánoce..:-)

Ahojky holky, přichází na Vás už také ta vánoční nálada??:-) My byli včera s manželem v Olympii a všude ty vánoční výzdoby a tak už to na mě pomalu taky přichází. Už víte co komu pod stromeček?:-) Já mám největší trable s babičkama a s taťkem, co chlapům… A pak taky prckovi - bude mít na vánoce 5 měsíců.. tak aby ho to bavilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10726
20.11.13 12:16

Já ván. náladu nemám, protože sháním dárky, mj dárky, nic nestáhám a tak nemám čas se vánočně naladit. navíc je teprve listopad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
20.11.13 12:20

@Lejaa Já ano, strašně se těším. mám už skoro vše nakoupeno. Manželovi chystám super překvapení, výlet do Švýcarska a to vážně nečeká ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
20.11.13 12:20

Já umyla v horním patře okna a polepila ván. samolepkama. A teď když je dnes tak ošklivo, tak si tu voníme vonnými svíčkami…ááááach :) Dárky objednávám přes internet, 80% už mám, takže hlavně žádný stres a užít si to. Jaké si to uděláš, takové to máš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
20.11.13 12:24
@Lejaa píše:
Ahojky holky, přichází na Vás už také ta vánoční nálada??:-) My byli včera s manželem v Olympii a všude ty vánoční výzdoby a tak už to na mě pomalu taky přichází. Už víte co komu pod stromeček?:-) Já mám největší trable s babičkama a s taťkem, co chlapům… A pak taky prckovi - bude mít na vánoce 5 měsíců.. tak aby ho to bavilo :-)

já byla v olympii minulý týden a tu výzdobu tam maj fakt krásnou, hlavně ten velkej stromeček :mrgreen: :mrgreen: syn bude mít teď 2 roky, tak na vánoce pro něj mám kolo odrážedlo a konec, dostane spoustu věcí ještě od prarodičů atd. takže to nebudu přehánět, stejně ho hračky za tejden přestanou bavit :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
20.11.13 12:25
@hanzbl00 píše:
já byla v olympii minulý týden a tu výzdobu tam maj fakt krásnou, hlavně ten velkej stromeček :mrgreen: :mrgreen: syn bude mít teď 2 roky, tak na vánoce pro něj mám kolo odrážedlo a konec, dostane spoustu věcí ještě od prarodičů atd. takže to nebudu přehánět, stejně ho hračky za tejden přestanou bavit :roll: :mrgreen:

Ještě bych dodala, že Vánoce miluju a už se na ně těšim jak malý děcko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
20.11.13 12:26

@Lenka002
ty vado, tak to je hodně dobré..:-) Já naplánovala manželovi let balonem, protože má 20.proince 30 let:-D ale na Vánoce už mi tím pádem došla inspirace..

@Hvězdinka
Jo, svíčky taky vypaluju, jak šílená, miluju to.. Vánoce miluju:-)) Kdes dárky objednávala? Mě se pro ně taky právě nechce nikam lítat, kór s 4 měsíčním prckem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
20.11.13 12:28
@hanzbl00 píše:
@hanzbl00 píše:
já byla v olympii minulý týden a tu výzdobu tam maj fakt krásnou, hlavně ten velkej stromeček :mrgreen: :mrgreen: syn bude mít teď 2 roky, tak na vánoce pro něj mám kolo odrážedlo a konec, dostane spoustu věcí ještě od prarodičů atd. takže to nebudu přehánět, stejně ho hračky za tejden přestanou bavit :roll: :mrgreen:Ještě bych dodala, že Vánoce miluju a už se na ně těšim jak malý děcko :D

Jo přesně, taky se šíleně těším:-) Už bych nejraději začala dělat adventní věnec :mrgreen: ale ještě týden to teda vydržím no :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.13 12:32

Vanocne naladena vubec nejsem, ale zajdu dnes do sklepa okouknout ozdoby. Jedine na co se na Vanoce tesim je, az se s detma rozvalim pred tv a budem koukat na pohadky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
20.11.13 12:35

@hanzbl00 mají v Olympii ten strom zas bílej jako minulý rok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
20.11.13 12:36

@Lejaa Myslím, že bude,,čumět,, :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
20.11.13 12:38
@Lenka002 píše:
@Lejaa Myslím, že bude,,čumět,, :mrgreen:.

:-D
A co kupuješ babičkám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
20.11.13 12:43

Já už taky začínám chytat vánoční náladu, i když mi vůbec nepříjde že za týden začíná advent :palec:

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6014
20.11.13 12:43

Mému taťkovi dávám kromě společného kalendáře ještě budík, pokud to někoho inspiruje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
20.11.13 12:44

To mám, pustila jsem si tohle :mrgreen:
http://zasmejsa.com/…ocnu-naladu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...