Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, přichází na Vás už také ta vánoční nálada??:-) My byli včera s manželem v Olympii a všude ty vánoční výzdoby a tak už to na mě pomalu taky přichází. Už víte co komu pod stromeček?:-) Já mám největší trable s babičkama a s taťkem, co chlapům… A pak taky prckovi - bude mít na vánoce 5 měsíců.. tak aby ho to bavilo ![]()
Já ván. náladu nemám, protože sháním dárky, mj dárky, nic nestáhám a tak nemám čas se vánočně naladit. navíc je teprve listopad
@Lejaa Já ano, strašně se těším. mám už skoro vše nakoupeno. Manželovi chystám super překvapení, výlet do Švýcarska a to vážně nečeká ani omylem.
Já umyla v horním patře okna a polepila ván. samolepkama. A teď když je dnes tak ošklivo, tak si tu voníme vonnými svíčkami…ááááach
Dárky objednávám přes internet, 80% už mám, takže hlavně žádný stres a užít si to. Jaké si to uděláš, takové to máš ![]()
@Lejaa píše:
Ahojky holky, přichází na Vás už také ta vánoční nálada??:-) My byli včera s manželem v Olympii a všude ty vánoční výzdoby a tak už to na mě pomalu taky přichází. Už víte co komu pod stromeček?:-) Já mám největší trable s babičkama a s taťkem, co chlapům… A pak taky prckovi - bude mít na vánoce 5 měsíců.. tak aby ho to bavilo
já byla v olympii minulý týden a tu výzdobu tam maj fakt krásnou, hlavně ten velkej stromeček
syn bude mít teď 2 roky, tak na vánoce pro něj mám kolo odrážedlo a konec, dostane spoustu věcí ještě od prarodičů atd. takže to nebudu přehánět, stejně ho hračky za tejden přestanou bavit
![]()
@hanzbl00 píše:
já byla v olympii minulý týden a tu výzdobu tam maj fakt krásnou, hlavně ten velkej stromeček![]()
syn bude mít teď 2 roky, tak na vánoce pro něj mám kolo odrážedlo a konec, dostane spoustu věcí ještě od prarodičů atd. takže to nebudu přehánět, stejně ho hračky za tejden přestanou bavit
![]()
![]()
Ještě bych dodala, že Vánoce miluju a už se na ně těšim jak malý děcko
@Lenka002
ty vado, tak to je hodně dobré..:-) Já naplánovala manželovi let balonem, protože má 20.proince 30 let:-D ale na Vánoce už mi tím pádem došla inspirace..
@Hvězdinka
Jo, svíčky taky vypaluju, jak šílená, miluju to.. Vánoce miluju:-)) Kdes dárky objednávala? Mě se pro ně taky právě nechce nikam lítat, kór s 4 měsíčním prckem:-)
@hanzbl00 píše:@hanzbl00 píše:
já byla v olympii minulý týden a tu výzdobu tam maj fakt krásnou, hlavně ten velkej stromeček![]()
![]()
Ještě bych dodala, že Vánoce miluju a už se na ně těšim jak malý děcko
Jo přesně, taky se šíleně těším:-) Už bych nejraději začala dělat adventní věnec
ale ještě týden to teda vydržím no
Vanocne naladena vubec nejsem, ale zajdu dnes do sklepa okouknout ozdoby. Jedine na co se na Vanoce tesim je, az se s detma rozvalim pred tv a budem koukat na pohadky.
@hanzbl00 mají v Olympii ten strom zas bílej jako minulý rok?
Já už taky začínám chytat vánoční náladu, i když mi vůbec nepříjde že za týden začíná advent ![]()
Mému taťkovi dávám kromě společného kalendáře ještě budík, pokud to někoho inspiruje ![]()
To mám, pustila jsem si tohle ![]()
http://zasmejsa.com/…ocnu-naladu/