Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lejaa Něco jsem objednala na Tchibu, něco na MMB, ale jsou to nové věci, pak nějaké knížky, pro manžela cyklo věci, dále silikonové nádobí a tak. Ještě dokoupím v DM nějaké kosmetické balíčky a je to. Mám roční holčičku a také se mi nechce chodit po obchodech, aby něco nechytla. Mám ráda tu atmosféru, ale když už nic nesháním, jen násávám tu atmosféru ![]()
Tak náladu ještě nemám, zatím jsem se neměla kde naladit. Ale dárky už jo? ![]()
Vánoce mám rada ale rozčilujeme že jš všechno vyzdobené už na konci říjná!! Jinak darky pro 15 měsíční dceru mám, ale nevim co pro přitele…síce si kupujeme i veci přes rok všechno má tak nevím co koupit… co ženy kupujete vy?
Zacina to zitra, budem delat pernicky, at do mikulase zmeknou ![]()
Já se těšim na vánoce, až se malá vyřádí na rozbalování a až uvidí stromek
. Minulý rok jí byly tři měsíce, takže z toho nic neměla.
Jenže ještě nemám nakoupený dárky. Jen jsem objednala kalendáře. Nemám ráda to vymýšlení a to nakupování a přehrabování… ![]()
Jediný na čem se vyřádim je to krásně zabalit a nešetřim na balícím papíru. Ať to udělá pěkný dojem než se to rozbalí ![]()
@Lejaa vánoční náladu už chytám a dárky kupuji nejvíc přes internet. Dost už jich mám. Některá přání na dárky jsem dostala mailem i s odkazem, kde se dají koupit
už mám i větší děti ![]()
@elizabeta92 tak to se také těšíš až budete chytat kouličky a padající stromeček
![]()
V roce a čtvrt si jeden náš syn kousnul do té nejkrásnější vánoční ozdoby - naštěstí se mu nic nestalo
- jen já už tu skleněnou kouli uvnitř s domečkem nesehnala ![]()
@Ter91 Vůni, peněženku, nějaké oblečení a paragliding tandem ![]()
@Ter91 Camel vak na kolo, zdravou cyklo láhev, prostě se to vše točí kolem tohoto. Nějaký adrenalin zážitek by se mu určitě také líbil, ale to mu nekoupím, protože co kdyby se něco přihodilo, to bych si nikdy neodpustila ![]()
@Ter91 určitě se vždy hodí něco na holení nebo po holení, i když už to má, však se to spotřebuje. Nějaké triko nebo svetr, s tím se také nic nezkazí. Kolikrát se hodí i pěkné pyžamo, čepice, specielní huňatý ručník, rukavice na lyže nebo do města, šála - nejlépe doma udělaná
. Samozřejmě dobrá kniha by neměla chybět a pokud manžel není na čtení, tak je hromada encyklopedií s motorkami, auty, vlaky,…
Asi jste spolu ještě krátce, ale po více letech manželství udělají radost i pantofle a ponožky
![]()
Pro mě je to shánění dárků po obchodech, přehánění, předhánění, tlačenice, fronty atd. jenom o stresu takže se tomu snažím vyhýbat a proto dárky objednávám přes internet což mi vyhovuje a je to z pohodlí domova, zajedu max na Vánoční trhy a to autem, ne MHD, protože by mě ušlapali a na svátky se vyloženě těším.. a to jsem je nikdy moc neprožívala. Letos jsem se rozhodla i pro vánoční výzdobu, ale ještě nevím co za dekorace pořídím.. ![]()
Pro přítele mám v dárcích jasno a už postupně objednávám, i mamce, ale babička s dědem to je fakt dilema. Jsou to takoví ti moderní prarodiče. Mají všechno a člověk neví čím by jim udělal radost.. ![]()
Tak to jsme letos dvě
Už mě chytá vánoční nálada, nejradši bych už hodila ven vánoční výzdobu. Minulý týden jsem koupila nový světýlka co rozvěšujeme po terase, taky vánoční ozdoby a dekorace, no prostě bláznim. Malý jsou necelý dva roky, tak to asi bude asi i tím, že se těšim jak si to konečně užije s náma i ona
![]()
Deti dostanou nove postele, muz nejspis penizky v obalce, moji rodice jeste nevim, tchyni se skladame na televizi, neter a synovec penize na obleceni
nic vic vymyslet nebudu, pred vanocema mam dovcu, tak budu uklízft a pect