Vánoce, Vánoce:-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hr4sek22
20.11.13 13:27

@vlasatá A jaký ozdoby a dekorace jestli se můžu zeptat? Potřebuju inspiraci.. :P

• Citovat
  • Upravit
tinina
20.11.13 13:30

Ja dam tatovi Cidre, cetla jsem o nem a uz i ochutnala a je to moc dobre-jablecne vino dle francouzske recepptury. Jinak mam knizky, kalendar a hracky dceri.Sobe si dam chlupatou kabelku, at mi ladi ke kozackam:)

• Citovat
  • Upravit
tinina
20.11.13 13:31

Jo a jednou jsem videla, jak jedna holka delala van. venec ze skorapek orechu, nadhera

• Citovat
  • Upravit
8959
20.11.13 13:32

Tyy jo, holky ty kalendáře nejsou vůbec špatnej nápad:-) To bych mohla udělat prarodičům.. s fotkama syna..:-) To bude hezké..:-) Na Tchibo určitě taky mrknu.. Jsem na to vymýšlení dárků levá, prostě potřebuju, aby mi vždycky alespoň nastínili, co by si přáli, ale toho se nikdy nedočkám:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
20.11.13 13:54

Jsme spolu šest let je to velky čtenář a milovník historie, ale to mu kupuju každej rok chci něco noveho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
20.11.13 16:58
@Lejaa píše: :-D
A co kupuješ babičkám?

Předplatné Respekt a druhé Květy, láhev vína a Radox balíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
20.11.13 18:24
@Hr4sek22 píše:
@vlasatá A jaký ozdoby a dekorace jestli se můžu zeptat? Potřebuju inspiraci.. :P

Ozdoby jsem myslela klasický na stromeček (koule). Koupila jsem červený a zlatý.. do těchto barev bych chtěla sladit celý vánoce. Pak mám ozdobu na vchodový dveře, jehličí se zlatou mašlí a z něj visí zase červeno zlatý koule :lol: Na komodě už mám mikuláše na kole (zní to blbě co :mrgreen:) ale je to kov plus keramika a vůbec to nevypadá kýčovitě. No a v kauflandu jsem koupila (girlanda?? :think: ) nevím, jak se tomu říká, prostě ten dlouhej zelenej had (imitace jehličí) co se dává třeba do oken a kolem toho ty světýlka..tak ten a v něm jsou zlatý šištičky :jazyk:

Já jak vyjdu ven a jdu kolem obchodu tak to je můj konec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
20.11.13 18:26
@tinina píše:
Ja dam tatovi Cidre, cetla jsem o nem a uz i ochutnala a je to moc dobre-jablecne vino dle francouzske recepptury. Jinak mam knizky, kalendar a hracky dceri.Sobe si dam chlupatou kabelku, at mi ladi ke kozackam:)

chlupatá kabelka zní dobře :mrgreen: Co se týče knížek, ty dostávám nejradši :palec:

Ovšem ani tím vínem bych nepohrdla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
21.11.13 23:26

Holky co dáváte ty fotokalendáře, u které firmy je necháváte dělat, prosím?:-) Uvažuji nad tím taky, tak potřebuju inspiraci kde.. Kdysi jsem je nechávala dělat taky, ale už si nevzpomínám kde :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
21.11.13 23:32

@Lejaa mrkni na fotolab.cz. sama si tam kalendar muzes vytvorit a v nejblizsi pobocce si ho vyzvednes. Tyhle darky potesi vzdycky, mam s tim jen dobre zkusenosti. Prarodicum jsme delali i fotoknihu z fotek nasi male a byla uzasna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
21.11.13 23:37

@Mama11
Díky! Jo, tam jsem to možná taky dělala, vzpomínám si, že jsem si to taky tvořila sama.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
22.11.13 00:01

Tak ja s Vanocema zacinam az s adventem, to mame jeste vic jak tyden cas :)

Ale darky uz mam nakoupene, ty kupuju vzdy behem rijna a pak uz jen dokupuju malickosti.

Vyzdobu jeste promyslim, ale nejspis jen kvuli dceri nalepim na okno nalepky, mam koupene takove pernicky z DM. A na balkon girlandu.

Darky: babickam jedne fotku v ramecku, druhe penu do koupele. Mamka ma novou kuchyn a prvne mycku, tak dostane balicek pripravku do mycky a do kuchyne termochnapky. Vsichni chlapi v rodine dostanou autokosmetiku a plus neco na zub. Tchyne fotku, kalendar a parfem. Sestry a kamosky si rekly, co chteji, tak to bylo jednoduche - kucharky apetit, kosmetika, doplnky do bytu…

Hodne jsem letos nakupovala v Dedre. Dnes jsem zrovna pro sebe objednavala pernickovy jar a vanocni avivaz, uz se na to tesim, mam rada netradicni vune techhle vsednich veci.

No a detem? Loni mela starsi dcera 7m a darku hromada, vubec ji to nezajimalo, nic z toho nemela, akorat byla brzo otravena, ze jsme dlouho rozbalovali, mladsi bude mit letos 5m na Vanoce, tak od nas dostane chrastici telefon a od fisherprice chrastitko se zrcatkem a pak nejake hracky do vody. Starsi bude mit 19m a ta dostane kolecka na zahradu, pastelky, knizku se zvuky zviratek, magnety… myslim, ze je toho az az.

Ja jsem si prala kucharky z Apetitu, kupuju postupne celou edici. A ted premyslim, co chtit od manzela, bud epilator, co se s nim da holit i ve vode, nebo novy mobil, nebo blesk k zrcadlovce… a ted babo rad :think: :mrgreen:

A prihlasila jsem se tady do vanocniho kolotoce, plus jsme si udelaly vanocni kolotoc i v soukromych skupinach, tak budou tri prekvapka pod stromeckem :) vcera jsem zrovna vybirala darecek pro jednu maminku, poradne jsem se u toho zapotila, protoze je uplne jina krevni skupina, ale nakonec jsem nasla paradni vecicku, tak se tesim, jaka bude jeji reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
23.11.13 21:52

Vánoční nálada na mě pomalu přichází. Dárků mám nakoupeno tak polovinu a pomalu přemýšlím jaké letos péct druhy cukroví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
6.11.14 11:04

Ahoj holky, obnovuji diskuzi, dokonce koukám, že moji :mrgreen:
Prosím, prosím o radu, jeden den jsem tu koukala na jinou diskuzi o vánocích, kde byl odkaz na ozdobné nebo jinak hezké skleněné lahve. Potřebovala bych tu stránku najít, ale nemůžu najít ji a ani tu diskuzi, ve které to bylo. Nevíte někdo prosím, prosím?
Děkujiii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
6.11.14 11:15

@LadyTommy ahoj sice stará diskuze, ale odkud máš perníčkový jar a a aviváž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová