Jak si splnit přání?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
396
23.3.22 21:02

Jak si splnit přání?

Krásný dobrý večer.
Dámy, zakládám nový dotaz. Spíše takovou diskuzi. Zajímalo by mě, co si myslíte o tomto článku. https://www.pronaladu.cz/…lenice-vody/ Četla jsem ho. Vypadá to zajímavě, ale nechci se do toho pouštět, zní to podle mě moc jako sci-fi. Na druhou stranu si říkám, že by to třeba mohlo fungovat spíš jako nějaké placebo…
Co si o tom myslíte Vy?
Děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
23.3.22 21:11

No potřebuješ si uvědomit co chceš.
Pak naplánovat postupné kroky jak to zařídit, kdo by ti s tím mohl pomoci, identifikovat možní rizika, vymyslet jak je zvládnout, dát dohromady nějaký plán B a C.
A pak začít.

Jeslti ti s tím někde na začátku pomůžou kejkle se sklenicí, tak budiž. Ale i kdybys to řešila s vagonem sklenic s vodou, a nedělala žádné reálné kroky k tomu, aby ses dostala tam kde chceš být, tak ti to nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30549
23.3.22 21:20

No, ja bych rekla, ze Masaru Emoto by byval byl vhodnym kandidatem na Bludny balvan :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
23.3.22 21:27

Na tyhle věci nevěřím. Pokud něco chci, tak pro to vynaložím vlastní úsilí a nespoléhám se na nějaký vesmírný hokus pokus. :nevim:
Právě naopak bych řekla, že lidé co se na tyhle věci spoléhají, spíš svých cílů nedosahují. Protože mají hotovo a jen čekají kdy jim magická entita dodá štěstí.

• Citovat
  • Upravit
2721
23.3.22 22:06

Tak za zkoušku nic nedáš.
A jestli pak budeš opravdu každý den mladší a hezčí, dej vědět, já se do toho taky pustím :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
7.4.22 17:53

Děkuji za názory.
Ono se jedná o věc, na které pracuji, aby se stala, myslela jsem, že by to mohlo pomoct vedle toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová