Spolužáci kouří ve třídě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23.3.22 14:37

Spolužáci kouří ve třídě

Ahoj, mám takové dilema. Jsem na střední škole a spolužáci (cca 8 z nich) aktivně kouří každý den ve třídě. (vapo, iqos, glo) Je to nesnesitelné, před půl rokem kvůli tomu jedna ze spoluzacek dostala ředitelskou dutku, ale vydrzelo ji to sotva tyden.
Odhodlavam se jit jeste s nekym ze tridy ZNOVU do ředitelny a bohuzel stezovat si. Nejsem kurak, toto je pasivni koureni a neni to mne a jeste dalsim jedincum prijemne.
Zajima me zda byste na mem miste si sli opet stezovat či to nechali být?
 Děkuji

Na zaver dodatecne doplnuji ze i ja i dalsi spoluzaci jsme zkouseli doslova prosit o koureni mimo tridu, ale neuspelo to.

Příspěvek upraven 27.03.22 v 11:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
229
23.3.22 14:40

Já chodit do takové školy, tak ji okamžitě měním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.3.22 14:49

Asi bych to zkusila probrat s třídní, proč rovnou na ředitelství? Ono pár takových přepadovek o přestávce, pár poznámek/dutek a přejde je to.
Ale já bych nechtěla vyvolávat dusno, o pasivním kouření u el. cigaret se mluvit nedá, žádné škodlivé zplodiny nedýcháš, takže bych si prostě o přestávce sedla na chodbu/k oknu a neřešila to. Jejich boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27584
23.3.22 14:57

To je těžký no, stěžovat si můžeš, oni jim dají další důtku, ale počítej s tím že budeš velmi populární
jinak proč na takovou školu chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.3.22 14:59
@ka2ka píše:
To je těžký no, stěžovat si můžeš, oni jim dají další důtku, ale počítej s tím že budeš velmi populární
jinak proč na takovou školu chodíš?

Copak mohla dopředu vědět, kolik bude mít ve škole spolužáků-kuřáků? :think: Já chodila na poměrně prestižní střední školu a představ si, že tam ve třeťáku a čtvrťáku kouřilo (alespoň příležitostně) minimálně tak 50 % studentů. A to byla zdrávka :mrgreen: Jen tehdy ještě nebyly všechny tyhle anti-smradové vychytávky, takže když se někdo neudržel a zapálil si o přestávce na WC, hned o tom věděla celá škola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27584
23.3.22 15:11
@unuděná píše:
Copak mohla dopředu vědět, kolik bude mít ve škole spolužáků-kuřáků? :think: Já chodila na poměrně prestižní střední školu a představ si, že tam ve třeťáku a čtvrťáku kouřilo (alespoň příležitostně) minimálně tak 50 % studentů. A to byla zdrávka :mrgreen: Jen tehdy ještě nebyly všechny tyhle anti-smradové vychytávky, takže když se někdo neudržel a zapálil si o přestávce na WC, hned o tom věděla celá škola.

tak pokud kouří ve třídě tak tam asi nebudou neostřejší tužky v penále :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.3.22 15:12
@ka2ka píše:
tak pokud kouří ve třídě tak tam asi nebudou neostřejší tužky v penále :think:

Elektronické cigarety? Které nejsou cítit, nedělají kouř a vypadají jako propiska? Z čeho usuzuješ na jejich inteligenci? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27584
23.3.22 15:14
@unuděná píše:
Elektronické cigarety? Které nejsou cítit, nedělají kouř a vypadají jako propiska? Z čeho usuzuješ na jejich inteligenci? :nevim:

asi jsem fakt stará třeba u toho že at je to jakýkoliv druh kouření tak to prostě do třídy nepatří a hlavně z toho že se nedokáží poučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.3.22 15:16
@ka2ka píše:
asi jsem fakt stará třeba u toho že at je to jakýkoliv druh kouření tak to prostě do třídy nepatří a hlavně z toho že se nedokáží poučit

No to máš pravdu, nicméně to nic nevypovídá o jejich inteligenci nebo škole, na kterou chodí. To fakt nechápu, jak by měla dopředu vědět, co se v dané třídě sejde za exempláře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
23.3.22 15:23
@slunicko783 píše:
Ahoj, mám takové dilema. Jsem na střední škole a spolužáci (cca 8 z nich) aktivně kouří každý den ve třídě. (vapo, iqos, glo) Je to nesnesitelné, před půl rokem kvůli tomu jedna ze spoluzacek dostala ředitelskou dutku, ale vydrzelo ji to sotva tyden.
Odhodlavam se jit jeste s nekym ze tridy ZNOVU do ředitelny a bohuzel stezovat si. Nejsem kurak, toto je pasivni koureni a neni to mne a jeste dalsim jedincum prijemne.
Děkuji

Pokud je váš víc, komu to vadí, tak se spojte a se spolužáky si to vyrikejte :nevim: sice je to otravné, ale tohle pasivní kouření není škodlivé, jako když dychas kour z klasických cigaret. Nicméně pokud hned pobezis k řediteli, tak mezi spolužáky nebudeš moc populární a myslím, že případné vyloučení z kolektivu nebo i šikana, bude min příjemné, než dýchat páru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27584
23.3.22 15:34
@unuděná píše:
No to máš pravdu, nicméně to nic nevypovídá o jejich inteligenci nebo škole, na kterou chodí. To fakt nechápu, jak by měla dopředu vědět, co se v dané třídě sejde za exempláře.

o jejich inteligenci to vypovídá dost pokud nechápou řád a princip pominu slušné chování tak to je ingeligenci pochopit kde se smí a nesmí kouřit. Vědět to dopředu nemohla to je fakt, ale může přejít na jinou školu, do jiné třídy dneska je to běžný jev protože ona se s tím nesmíří a může díky tomu mít v té třídě problémy co si budeme povídat že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.3.22 15:41
@ka2ka píše:
o jejich inteligenci to vypovídá dost pokud nechápou řád a princip pominu slušné chování tak to je ingeligenci pochopit kde se smí a nesmí kouřit. Vědět to dopředu nemohla to je fakt, ale může přejít na jinou školu, do jiné třídy dneska je to běžný jev protože ona se s tím nesmíří a může díky tomu mít v té třídě problémy co si budeme povídat že.

Myslím, že žiješ v bublině toho, jak to bylo před 40 lety. Kouřili jen cigáni a chuligání :mrgreen: Dneska kouří každej druhej člověk do 20 let a fakt to nejsou jen neinteligentní lidé. To, že nechtějí respektovat pravidla a řád školy nemá s inteligencí pranic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
23.3.22 15:42
@ka2ka píše:
o jejich inteligenci to vypovídá dost pokud nechápou řád a princip pominu slušné chování tak to je ingeligenci pochopit kde se smí a nesmí kouřit. Vědět to dopředu nemohla to je fakt, ale může přejít na jinou školu, do jiné třídy dneska je to běžný jev protože ona se s tím nesmíří a může díky tomu mít v té třídě problémy co si budeme povídat že.

Tak urcite. Kazdy pubertak, co ma potrebu rebelovat proti skolnimu radu je zcela neinteligentni. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
23.3.22 15:43
@slunicko783 píše:
Děkuji

A kolik vas tech jedincu, co vam to vadi, oproti tem kurakum je? Predpokladam, ze vetsina? Nemuzete se domluvit spolu jako dospeli, nez na sebe chodit jako decka zalovat do reditelny?

• Citovat
  • Upravit
27584
23.3.22 15:58
@unuděná píše:
Myslím, že žiješ v bublině toho, jak to bylo před 40 lety. Kouřili jen cigáni a chuligání :mrgreen: Dneska kouří každej druhej člověk do 20 let a fakt to nejsou jen neinteligentní lidé. To, že nechtějí respektovat pravidla a řád školy nemá s inteligencí pranic společného.

tak upřímně pro mě je neinteligentní každý kdo nedokáže respektovat pravidla a chovat se ohleduplně a slušně bez ohledu na to kolik mi je a v jaký bublině žiju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová