Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak když se nemáte rády, jak by sis to asi chtěla vykládat? Samozřejmě že to bylo mířené proti tobě.
Nijak, bylo by mi to jedno, nějaký její pindy
Vadilo by mi jen to, že žiju s mamánkem, to bych neudělala.
Směrodatný je postoj tvého partnera, ne jeho matky ![]()
Pokud to tedy není tak, že on ve svých 40ti letech bydlí u nich zadarmo/za almužnu, ptž mámě skuhrá, že nevyjde s penězma! To by pak její výhrady byly zcela oprávněné! Žije ten tvůj samostatně, nebo s rodiči?
Tak jeji reci by mi byli ukradeny…jak se k tomu stavi pritel? zastane se te nebo je to mamanek? pokud druha varianta utikej od nej pryc, zivot s mamankem je peklo
Právě on tohle prý nějak preslechl když jsem mu to říkala, Spíš by mě zajímalo jak na tu babu příště reagovat?
@pe-terka píše:Žijeme sami
Směrodatný je postoj tvého partnera, ne jeho matky
Pokud to tedy není tak, že on ve svých 40ti letech bydlí u nich zadarmo/za almužnu, ptž mámě skuhrá, že nevyjde s penězma! To by pak její výhrady byly zcela oprávněné! Žije ten tvůj samostatně, nebo s rodiči?
@Anonymní píše:
Právě on tohle prý nějak preslechl když jsem mu to říkala, Spíš by mě zajímalo jak na tu babu příště reagovat?
No nejlíp nijak
srovnat si to musí vážně on. Jak jste spolu dlouho?
@pikola píše:
No nejlíp nijaksrovnat si to musí vážně on. Jak jste spolu dlouho?
3 roky
@Anonymní píše:
3 roky
A ty jsi nějak výrazně mladší? On by už se měl za sebe ve 40 vážně postavit sám a ne aby mu maminka nosila obědy a říkala co má dělat.
@Anonymní píše: Žijeme sami
I ekonomicky, tcháni vás nijak nedotují? V tom případě do toho tchýni opravdu nic není a tvůj muž by si měl mámu srovnat! Včetně potupného nošení kastrůlků do práce!
@pikola píše:
A ty jsi nějak výrazně mladší? On by už se měl za sebe ve 40 vážně postavit sám a ne aby mu maminka nosila obědy a říkala co má dělat.
Ja jsem mladší o 7 let
@pe-terka píše:
I ekonomicky, tcháni vás nijak nedotují? V tom případě do toho tchýni opravdu nic není a tvůj muž by si měl mámu srovnat! Včetně potupného nošení kastrůlků do práce!
Ne ona je vdova tak asi tak
Ahoj, potřebuji znát, váš názor na tchýni.
Do prace mu nosi kastrulky z jidlem. Řeší naše finance mě nazvala zlodějkou a svého syna žebrákem.
takže si myslím že to bylo miřeno na mě. Jak byste si to vyložili vy. Podotýkám že mi dvě nemáme moc dobré vztahy diky za názory
Jejimu synovi bude skoro 40 a jeho matka mu zdaleka nepřestala řidit život
No a teď k věci. Chce po svém synovi aby chodil na Angličtinu. On ale nechce že, je to drahé. Přítel mi koupil k svátku boty a mikinu, a ona začala, že když, někdo může mít nové boty a svetříček Tak proč by on, nemohl chodit na kurz angličtiny řekla to predemnou