Hrozí zalehnutí miminka?

22.10.19 08:27

zalehnuti miminka

Dobrý den jsem teď povazovan za nenormlaniho kdyz sem razantne zarazil tchyni ktera mi 4 denni mimco odnesla s postylky k sobe do pokoje a normalne snim lezela v posteli okamzite sem reagoval a pritelkyni a tchyni vysvetlil dost razantne ze tohle neexistuje prece 4 deni dite je krehoucke jako s papiru co kdyz by jej zalehla a ublizila mu byl jen tak navolno opreny zboku o ni myslim ze v tomhle mam pravdu starsi dite mozna ale spat s 4 dennim mimcem povazuju za naprostou silenost a zbytecne riskovani…co vy nato a jeste jeden dotaz malej ma prdiky porad ja myslim ze mazat mastickou brisko proti prdikum temer po kazdem jidle je v poradku aspon ho to preci neboli pak sem cvok nebo mam pravdu…hlavne si myslim ze sem otec akdyz uz neco reknu ma to tchyne respektovat ikdyby vychovala 100 deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5019
22.10.19 08:34

Já bych si s malým miminkem do postele také nelehla, když bych věděla, že usnu.

S bříškem nemám zkušenost. My dávali kapky Espumisan a pomohlo to. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
22.10.19 08:41

@donizelinka1986 syn se mnou ležel v posteli už v porodnici. Normálně jsem vedle něj spala a nikdy jsem neměla strach, že bych ho zalehla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
22.10.19 08:42

Každej musí uznat jestli se na to cítí. My máme malého v posteli už od narození a nikdy se nic nestalo. Je to pro nás pohodlnější a upřímně já to mám tak že se cítím líp. Můžu ho kontrolovat kdykoli a nemusím běhat k postýlce.

Na prdíky nám pomohla BioGaia a nošení v nosítku a časté pokládání na bříško:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
22.10.19 08:42

@donizelinka1986 A jen s ním ležela nebo s ním spala. Taky sem si brala malou k sobě ale jen na pomazlení, nespala sem s ní, měla sem strach. To až když bylo malé 4 měsíce a kojila sem tak sem si jí v noci vzala k sobě, nakojila a chrněli jsme spolu až do rána. A hlavně jsem při jakém koliv jejím pohybu byla hned vzhůru. Jinak takové ty gely na bříško vůbec nepomáhaj a to člověk může mazat jak chce. Jestli trpí na prdíky tak kupte Bio Gaia kapky sice stojí kolem 500 kč na měsíc ale každý den 5 kapek a je klid. A někdo dává nahřívací polštářek s peckama. Ale ty kapky jsou fakt dobrý, klidně se zeptejte pediatričky. A máte pravdu je to vaše mimčo a nikdo vám do toho nemá co mluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
22.10.19 08:43

@donizelinka1986 a k tomu mazání bříška, můj syn často zvracel z přejídání, takže masírování nebylo možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
22.10.19 08:47

Mě by hlavně vadilo že mi tchyně bez dovolení odnese dítě z postýlky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
22.10.19 08:48

@ElisC Tak nám zakázali v porodnici si dávat mimčo k sobě do postele. Do konce tam sestra vyprávěla že si tam vzala takhle starší prvorodička mimčo k sobě do postele a jak byla vyčerpaná po porodu tak tvrdě usnula a mimčo zalehla, bylo to prý strašný. Ženská po několika pokusech IVF a když už se po několika letech zadařilo tak se jí stalo tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
22.10.19 08:48

SPÁT v noci s novorozeným miminkem by podle mého osobního názoru měli jen rodiče - nebo lépe řečeno, pouze matka (u které fungují hormony - otec je z hlediska „přírody“ v podstatě ve stejné pozici jako kdokoli jiný).

Ale nechápu, proč by si - když je příležitost - třeba v neděli ráno nemohla vzít miminko do postele babička, aby se s ním pomazlila a rodiče si třeba trošku přispali. U nás to tak fungovalo skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.10.19 08:51
@mijala píše:
Mě by hlavně vadilo že mi tchyně bez dovolení odnese dítě z postýlky

já to pochopila tak, že doma je i matka dítěte a ta proti tomu nic nemá. Spíš zakladatel hledá na tchyni každou chybičku.

• Citovat
  • Upravit
1309
22.10.19 08:51

@Simonkaa01 já u sebe měla syna až 3 noc, byla jsem po sc, ptala jsem se na to sestřicky, prý by se to nemělo, ale pokud to oboum vyhovuje… Stejně si plno matek dá pak děti doma do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
22.10.19 08:52
@lucenka píše:
já to pochopila tak, že doma je i matka dítěte a ta proti tomu nic nemá. Spíš zakladatel hledá na tchyni každou chybičku.

Pochopila jsem to úplně stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
22.10.19 08:53

Zalehnutí a zabití tím dítě je vzácné. V podstatě všechny případy byly matky zdrogované a opilé. Případně si dala prášek na spaní apod. Normální dospělý člověk dítě nezalehne proboha :roll: i ten hrášek pod matraci člověk cítí, takže si nevšimne 4 kiloveho dítěte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85388
22.10.19 08:56

@donizelinka1986 to asi hodne brecel, ne? Nejake masticky na brisko a masaze preventivne bych ja nedelala a dala espumizan probiotika a podobne. Mate o tom mluvit a ne neco razantne zakazovat. Ja mela dite v posteli uz v porodnici treti noc, jinak to neslo. Ja byla nevyspana, dite spalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
22.10.19 08:56

No, já spím v posteli už se třetím dítětem. Člověk, zvlášť matka dítě nezalehne, pokud není opilá, pod prášky apod. Nehysterci zbytečně. :roll:
Prdíky jsou potvory, ale místo neustálého mazání pokožky bych zkusila cvičení nožkama, chování v klubíčku, probiotika..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová