Jak sundat prstýnek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
21.4.11 08:18

Co jsem viděla v té reportáži, tak ta paní musela k hasičům a tam jí to museli přeřezat nějakou elektrickou pilkou. Ale jak to měla už oteklé, tak to šlo špatně rozříznout tak, aby jí neublížili.

• Citovat
  • Upravit
10048
21.4.11 08:23

Tak co šlo to dolů??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
21.4.11 08:27
Dice píše:

No ještě je to dost oteklé, to hned tak nepůjde…počítám, že s tím budu zápasit celý den (to mám ale zajímavý program :potlesk: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
21.4.11 08:28
Petrusche píše:
Dice píše:
No ještě je to dost oteklé, to hned tak nepůjde…počítám, že s tím budu zápasit celý den (to mám ale zajímavý program :potlesk: )

Já bych se na to te´d vyprdla velebnosti. Kašli na prstýnek a týrání prstu, nech ho ať si odpočine, splaskne a zkus to zítra třeba ať se prst zklidní. :think:

• Citovat
  • Upravit
20662
21.4.11 08:31

Já musela zásnubak přeštipnout kleštěma :zed: :zed: Nebylo jiné východisko,prst už modral :roll: Zkoušela jsem mýdlo,sádlo,ochladit,ale nepomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
21.4.11 08:36
Katka86 píše:
Já musela zásnubak přeštipnout kleštěma :zed: :zed: Nebylo jiné východisko,prst už modral :roll: Zkoušela jsem mýdlo,sádlo,ochladit,ale nepomohlo.

týýýý jo, tak to nechci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.4.11 08:47

Určitě ochladit - mě jsou v zimě volný všechny prstýnky, pak namydlit, nebo nakrémovat. a naše staniční ještě dělala, že provlékla prstýnkem provázek- nit a tou nití kroužila okolo prstu po obvodu prstýnku a ten prstýnek posunovala z prstu. Těžko se to popisuje a asi bych to nezvládla, ale fungovalo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
21.4.11 09:04

ten nápad s nití se mi taky líbí, zkusím zkombinovat vaše rady :lol:
každopádně ho teď nechám odpoč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
21.4.11 10:02

Dělá se to tak, že se prst začne omotávat nití - od vršku dolů, až se otok zmenší, prstýnek se pomalu sundá.
Jo a studená voda, ruku držet nahoře, aby se to pořádně odkrvilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
21.4.11 10:03

aha - koukám, že mám číst, co tu psali jiní - návod s nití už tu byl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
21.4.11 13:39

Tak se povedlóóóóóóó :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Byl to ale fakt porod. chladila jsem jako blázen, zdá se mi, že to stejně zas tak moc nesplasklo, chodila jsem s rukou nahoře ( jen doma :mrgreen: )a pak zkusila olejem a nití - a nic........s tou nití to bolelo ještě víc a nešlo...........akorát jsem to rozdráždila, oteklo to ještě víc..už jsem byla z toho fakt nervózní.....zkusila jsem zas tak za 2 hod, ale jen pořádně namydlit a táhnout ..a táhnout........a táhnout a nakonec se zdařilo :pankac: kloub mám orvaný, odřený, oteklý, bolavý,..ale je to dole.
Díky za spolupráci :mavam: :mavam: :mavam:
Myslím, že jsem se dostatečně poučila do budoucna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
21.4.11 13:50

Jak tu někdo psal s tou chirurgickou ocelí… Tak je to tak - nejdou ani přeštípnout :roll: Pokud třeba přivezou do nemocnice někoho po havárce a má prstýnek a je potřeba operace - musí volat hasičům na přeštípnutí… Říkal mi to známý co dělá v nemocnici na přípravě před operací :wink:
Takže bacha na ně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
21.4.11 20:58

Jéééžiš, tak ještěže jsem sundala snubák z titanu a oceli dřív, než mi před porodem mega otekly ruce :mrgreen: Kdo ví, jestli bych se takovýho hasiče nebála víc jak porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
5.12.12 09:17

@CokeLady Ahoj zmenšení nevím :D ja si nechávala zvětšovat, přibrala jsem, prstýnek jsem nechavala zvětšovat o 7 čísel, dodám že mi ještě praskl tak slití a zvětšení stalo nějakých 360,–…jinak to bylo stříbro…bíle zlato bude asi dražší i když pujde o zmenšení…zeptej se ve vicero zlatnictví, a podle ceny uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
5.12.12 09:32

Příspěvek upraven 07.12.12 v 21:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie