Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dice píše:
Tak co šlo to dolů???
No ještě je to dost oteklé, to hned tak nepůjde…počítám, že s tím budu zápasit celý den (to mám ale zajímavý program
)
Petrusche píše:Dice píše:No ještě je to dost oteklé, to hned tak nepůjde…počítám, že s tím budu zápasit celý den (to mám ale zajímavý program
Tak co šlo to dolů???)
Já bych se na to te´d vyprdla velebnosti. Kašli na prstýnek a týrání prstu, nech ho ať si odpočine, splaskne a zkus to zítra třeba ať se prst zklidní. ![]()
Já musela zásnubak přeštipnout kleštěma
Nebylo jiné východisko,prst už modral
Zkoušela jsem mýdlo,sádlo,ochladit,ale nepomohlo.
Katka86 píše:
Já musela zásnubak přeštipnout kleštěma![]()
Nebylo jiné východisko,prst už modral
Zkoušela jsem mýdlo,sádlo,ochladit,ale nepomohlo.
týýýý jo, tak to nechci ![]()
Určitě ochladit - mě jsou v zimě volný všechny prstýnky, pak namydlit, nebo nakrémovat. a naše staniční ještě dělala, že provlékla prstýnkem provázek- nit a tou nití kroužila okolo prstu po obvodu prstýnku a ten prstýnek posunovala z prstu. Těžko se to popisuje a asi bych to nezvládla, ale fungovalo to
ten nápad s nití se mi taky líbí, zkusím zkombinovat vaše rady ![]()
každopádně ho teď nechám odpoč
Dělá se to tak, že se prst začne omotávat nití - od vršku dolů, až se otok zmenší, prstýnek se pomalu sundá.
Jo a studená voda, ruku držet nahoře, aby se to pořádně odkrvilo.
aha - koukám, že mám číst, co tu psali jiní - návod s nití už tu byl ![]()
Tak se povedlóóóóóóó
![]()
Byl to ale fakt porod. chladila jsem jako blázen, zdá se mi, že to stejně zas tak moc nesplasklo, chodila jsem s rukou nahoře ( jen doma
)a pak zkusila olejem a nití - a nic........s tou nití to bolelo ještě víc a nešlo...........akorát jsem to rozdráždila, oteklo to ještě víc..už jsem byla z toho fakt nervózní.....zkusila jsem zas tak za 2 hod, ale jen pořádně namydlit a táhnout ..a táhnout........a táhnout a nakonec se zdařilo
kloub mám orvaný, odřený, oteklý, bolavý,..ale je to dole.
Díky za spolupráci
![]()
Myslím, že jsem se dostatečně poučila do budoucna
Jak tu někdo psal s tou chirurgickou ocelí… Tak je to tak - nejdou ani přeštípnout
Pokud třeba přivezou do nemocnice někoho po havárce a má prstýnek a je potřeba operace - musí volat hasičům na přeštípnutí… Říkal mi to známý co dělá v nemocnici na přípravě před operací ![]()
Takže bacha na ně ![]()
Jéééžiš, tak ještěže jsem sundala snubák z titanu a oceli dřív, než mi před porodem mega otekly ruce
Kdo ví, jestli bych se takovýho hasiče nebála víc jak porodu ![]()
@CokeLady Ahoj zmenšení nevím
ja si nechávala zvětšovat, přibrala jsem, prstýnek jsem nechavala zvětšovat o 7 čísel, dodám že mi ještě praskl tak slití a zvětšení stalo nějakých 360,–…jinak to bylo stříbro…bíle zlato bude asi dražší i když pujde o zmenšení…zeptej se ve vicero zlatnictví, a podle ceny uvidíš ![]()
Co jsem viděla v té reportáži, tak ta paní musela k hasičům a tam jí to museli přeřezat nějakou elektrickou pilkou. Ale jak to měla už oteklé, tak to šlo špatně rozříznout tak, aby jí neublížili.