Problém se spaním - mám k malému chodit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12681
14.12.11 12:52

asi se mě budete smát, ale já si to vše sepsala, takže ho budu dávat spát jak píšete jen třikrát denně, s tím, že mezi spaním bude pauza tak 2,5hodiny-to by mohlo tak zhruba na unavení stačit
budu ho dávat spát do postýlky-protože už se plazí a na posteli je to nebezpečný aby nespadl
myslíte si, že bude fungovat když mě usne večer v postýlce a na první kojení v noci ho dám do postele a už ho tam nechám??? nebude z toho vydivočenej? mě v posteli nevadí, ale nemůžu ho tam už nechat usínat samotnýho, aby fakt nespadl a uspávat už ho nechci, protože stejně minimálně půl hodiny řve a to vedle něj ležím a držím ho za ruku a řve a řve takže si může pořvat i bezemě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
14.12.11 14:11

ahoj, tak usnul???
já si teda myslím, že mám celkem v poho dítě, ale kdybych ji položila přes den do postýlky, tak mi taky neusne, možná až za dýl a s řevem. já prostě musím ven s kočárem, tam soí hnedka…
večer ale usne v poho - v postýlce…
děcka jsou různé…taky jsme se snažila o nějaký režim, ale došla jsem na to, že někdy se jí chce spát už po hodině a jiny vydrží třeba čtyři vzhůru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
14.12.11 16:42
goldenka píše:
asi se mě budete smát, ale já si to vše sepsala, takže ho budu dávat spát jak píšete jen třikrát denně, s tím, že mezi spaním bude pauza tak 2,5hodiny-to by mohlo tak zhruba na unavení stačit
budu ho dávat spát do postýlky-protože už se plazí a na posteli je to nebezpečný aby nespadl
myslíte si, že bude fungovat když mě usne večer v postýlce a na první kojení v noci ho dám do postele a už ho tam nechám??? nebude z toho vydivočenej? mě v posteli nevadí, ale nemůžu ho tam už nechat usínat samotnýho, aby fakt nespadl a uspávat už ho nechci, protože stejně minimálně půl hodiny řve a to vedle něj ležím a držím ho za ruku a řve a řve takže si může pořvat i bezemě

2,5 hodiny je malo, podle me. Takhle nechavam 8mi tydenni mimco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
14.12.11 17:35

a kolik myslíš, že je tak akorát :nevim: já fakt nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
14.12.11 18:13

Zkus nejdriv podle nej. Muzu napsat 4-5 hodinek,ale nevim kolik vydrzi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
14.12.11 18:19

my to máme takto: malá 7,5 měs
7hod vstává
kolem 10hod uhoupu (ujezdím) v kočáru, spí cca hod, venku i dvě
pak kolem druhé, půl třetí opět uhoupu, popř. ujezdím, spí hod, venku i dvě
kolem sedmé až osmé spánek, většinou ale v těch sedm, usne sama v postýlce, odpo vydrží cca ty čtyři hod vzhůru, ale mnohdy je to boj…je dost akční časy jsou ale plus mínus, kolikrát je třeba už v jednu unavená, nebo v devět ráno…bývá nevrlá, ukňouraná…
pokud jedem autem, usne vždy a kdykoliv…
jinak musím ven, když vidím, že v kočáře řve, sedá si, kroutí se…nedá se. někdy je to ale v poho a stačí huškat na verandě. tak za nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí