Proč nespí :-(

4972
9.12.11 11:26

Proč nespí :-(

Ahoj holky,
potrebuju nutne poradit. Mám akoro 7mi mesicni holcicku. V noci hrozne spatne spi, dnes byla vzhuru cca kazdych 20 minut drive stacilo dat dudu a spala dal, ted uz musim davat caj a i ten nekdy nechce a place. Zuby nemame nic tomu ani nenaznacuje ze by ji meli rust. Co s ni mam delat aby spala? Vecer basti kasi vypije cca 250ml. Neprijde mi ze by to bylo malo. Nekdy trochu necha. Ja uz nevim co s ni, uz to nocni vstavani vubec nezvladam jsem jak chodici mrtvola. Si s nama v loznici. Nepomohlo by treba kdyby byla vedle v pokoji sama nebo neco? Poradte prosim, chci se konecne zase jednou trochu vyspat.
Dekuji moc :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5532
9.12.11 11:29

U nás pomohlo naučit obě děti na lahvičku s vodou. Měly jí vedle hlavičky a naučila jsem je, aby si ji v noci samy našly, napily se a spinkaly dál… Může to být jen žízeň, ale můžou to být i zoubky, noční můry,…
Držím palce, ať se to brzy srovná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
9.12.11 11:37

Ahoj, má tak bojuju už měsíc :zed: , malé je 8m. Taky pít nechce, dudel nechce a řve a nejde spát. Včera to byl extrém - víc dětí nespalo asi úplňkem.
Ani ti neporadím, protože sama bojuju, jen přeji ať to brzo přejde :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
9.12.11 11:40

Vítej do klubu, u nás je to taky noční peklo, pořád čekám, kdy to přejde, protože nám nic nezabíra :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
9.12.11 11:41

A to tak dělá celou dobu nebo jen v poslední době?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.11 11:53

Jak se říká - vydž prďka vydrž.. Sem tam takové období prostě maji…U nás jsem „milovala“ období kdy se vzbudila v jednu ráno a zabrala v sest ráno :mrgreen: vse se dá vydržet :roll: tda -spis musí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
9.12.11 11:56

Ahojky před pár dny sem to tady řešila a a byla mi doporučená takhle kniha( ke stažaení zde
Hodně sem se dozvěděla o tom co dělám špatně a takhle kniha má výsledky už po 3 dnech :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
9.12.11 11:58

Je, ja uz dneska jednou do podobne diskuse psala. mam to same, jen mam kluka os mesicu. :D Budil se mi taky celou noc klidne po pul hodine. :zed: az jsem to dopracovala k uplnemu zoufalstvi. tady na foru jsem nasla odkaz na celkem peknou knizku. Jmenuje se Kazde dite muze dobre spat. Da se stahnout na ulozto. cz. tak jsem to prostudovala, snad pochopila, co je u nas duvodem buzeni a jedu podle jejich rad. Vysledek jeste nevim. Mame za sebou teprve prvni noc. brecel mi 40 minut v kuse a pak spal pet hodin. Takze doufam, ze se dopracujem ke klidnym nocim. Zkus si to precist.
Preji klidne noci :mavam:

• Citovat
  • Upravit
joaska
9.12.11 11:59

je, ja nez to nadatluju, tak uz to tam je. :lol:

• Citovat
  • Upravit
4972
9.12.11 12:01

poslední měsíc a půl :-(

Eneer píše:
A to tak dělá celou dobu nebo jen v poslední době?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
9.12.11 12:01
Dadulina píše:
Ahojky před pár dny sem to tady řešila a a byla mi doporučená takhle kniha( ke stažaení zde
Hodně sem se dozvěděla o tom co dělám špatně a takhle kniha má výsledky už po 3 dnech :palec: :kytka:

Díky Dádul a jak to zabralo u vás???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
9.12.11 12:03

Taky to tak mame uz par dni a ja silim.Ten odkaz na knihu mi nejde otevrit.Proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
9.12.11 12:07

lUCKA : JE TO pdf musíš mít akrobatrider

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
9.12.11 12:12

tak já bych o tomhle mohla psát romány… v nejhorší době jsem si jednou dělala čárky a ráno jich tam bylo přes 30! zkoušela jwsem vše možné (krom vyřvání a řízených metod pláče, nejsem toho zastánce, probírala jwsem to s dětskou psycholožkou a ta mi potvrdila, že v žádném případě u dítěte mladšího jak rok). Poslední dobou je to trochu lepší, pořád teda se budí v noci, ale není to po deseti minutách - zabralo naprosto vynechat kaši a dávám homeopatika na spaní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
9.12.11 12:35

není té kaše i dost? nemůže ji z toho třeba bolet bříško? já mám taky holku 7m a dávám 150ml kaše lžičkou, pomalu a zapíjíme to čajem. a to až posl týden, dřív jsem dávala tak 100-120ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí