Jak to chodí u soudu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.4.11 18:02

jak to chodí u soudu?

ahojda,nevíte jak to chodí u soudu když chci aby otec byl v rodném listě a platil alimenty??a co když se nedostaví?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
beruska7908
27.4.11 18:11

Ahoj, podas navrh a daji vam termin, nam dali za 3 mesice od podani zadosti. a mel narizeno se dostavit, jinak sankce.ale je fakt, ze on uz uvedeny v RL byl, slo mi jen o ty aliky a o svereni ditete do pece.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.4.11 18:20
beruska7908 píše:
Ahoj, podas navrh a daji vam termin, nam dali za 3 mesice od podani zadosti. a mel narizeno se dostavit, jinak sankce.ale je fakt, ze on uz uvedeny v RL byl, slo mi jen o ty aliky a o svereni ditete do pece.

všecko je už tak měsíc zařízený jen mě zajímá jak to chodí u soudu,kdo tam všecko bude,na co se mě budou ptát.

• Citovat
  • Upravit
beruska7908
27.4.11 18:27
Anonymní píše:
beruska7908 píše:
Ahoj, podas navrh a daji vam termin, nam dali za 3 mesice od podani zadosti. a mel narizeno se dostavit, jinak sankce.ale je fakt, ze on uz uvedeny v RL byl, slo mi jen o ty aliky a o svereni ditete do pece.
všecko je už tak měsíc zařízený jen mě zajímá jak to chodí u soudu,kdo tam všecko bude,na co se mě budou ptát.

pisni mi SZ, vse ti reknu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.12 13:43

Dobrý den. Za pár dní mě čeká soud. Jsem hrozně nezvózní. :? Prosím řeknete mi někdo jak to u soudu chodí? Na co se ptají a jak dlouho to trvá? :) děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.12 13:44

Zapoměla jsem napsat. že je to soud ohledně svěření do péče, alimentům a styku. :D

• Citovat
  • Upravit
4148
11.9.12 14:00

Zalezi jestli jste aspon trochu ve shode nebo bude boj. Jinak neboj, oba vas vyslechnou, ptat se bude na bydleni, prijmy, naklady na ziti, zdravi a konicky deti apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.12 14:11

@tini No já doufám, že to půjde alespoň trochu hladce, i když nějaký ten boj tam asi bude. :roll:
zdraví a bydlení, to se bude ptát asi spíš paní ze sociálky ne? a koníčky? jde teprve o 2,5 letý dítě. :)

• Citovat
  • Upravit
566
11.4.13 11:34

Ahoj. Chtěla bych obnovit tuto diskuzi s dotazem jak to chodí u soudu ohledně svěření do péče, alimentů a styku otce s dítětem. S ex jsme na nože, takže mi je jasný, že to nebude nic moc. Chtěla bych být aspoň připravená na to, kdy budu já mluvit, na co se mě asi budou ptát atd. Kdyžtak pište v soukromé zprávě, děkuju moc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.14 20:16

Dobrý den obracím se na Vás o radu. Kdo máte zkušenosti. Dnes proběhlo stání u soudu kde my byly svěřeny děti do péče. Podotýkám že i znalecký posudek byl v můj prospěch. Manžel se odvolal. Stále chce děti do své péče. Je možné dnešním dnem uplatnit rozsudek který nenabyl právní moci. Nebo stále platí naše prozatímní dohoda. Ta nevyhovuje ani mě natož tak dětem. Ty chtějí být se mnou. Otec to ale nechce akceptovat. Máte někdo zkušenost. Dík za jakékoli info.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.23 09:11

Ahoj všem, čeká mě soud - svěření dítěte do péče a stanovení alimentů. Dohoda s ex není možná, vytahuje akorát na mě " špínu"…platit nechce nic, syn je se mnou.
Otázka prosím zní, jak to chodí u toho soudu??? Na co vše se budou ptát, pokud se ex nedostaví, co potom? je možné říct u soudu i něco na co se neptají, ale já si myslím, že by to měl soudce vědět? Navíc mám strach, že se hned zkraje rozbrečím, nemůžu bývalého ani vidět, je to lhář, darebák děkuji za příspěvky..

• Citovat
  • Upravit
Tala20
25.11.23 09:29
@Anonymní píše:
je možné říct u soudu i něco na co se neptají, ale já si myslím, že by to měl soudce vědět? Navíc mám strach, že se hned zkraje rozbrečím,

Je bezvýznamné co si Ty myslíš že „by to měl soudce vědět“. Většinou tyhle nekonečné stesky vědět nechtějí. Soudce fakt nemá zájem poslouchat co Tě na manželovi štvalo už od svatby, jakou máš zlou tchyni, a co strašného Ti manžel řekl v srpnu před dvěma lety.

Pokud budeš vykládat to, co soud nechce vědět, a ještě k tomu budeš hystericky pobrekávat, jsi na nejlepší cestě ovlivnit soudce/soudkyni proti Tobě. Jsou to jen lidi.

Mají tam každý týden pár takových sebestředných a impulzivních žen, které se snaží každému na potkání vylíčit jak strrrrrrrrašlivě celé roky trpěly.

• Citovat
  • Upravit
rsisa
25.11.23 09:50
@Tala20 píše:
Je bezvýznamné co si Ty myslíš že „by to měl soudce vědět“. Většinou tyhle nekonečné stesky vědět nechtějí. Soudce fakt nemá zájem poslouchat co Tě na manželovi štvalo už od svatby, jakou máš zlou tchyni, a co strašného Ti manžel řekl v srpnu před dvěma lety.

Pokud budeš vykládat to, co soud nechce vědět, a ještě k tomu budeš hystericky pobrekávat, jsi na nejlepší cestě ovlivnit soudce/soudkyni proti Tobě. Jsou to jen lidi.

Mají tam každý týden pár takových sebestředných a impulzivních žen, které se snaží každému na potkání vylíčit jak strrrrrrrrašlivě celé roky trpěly.

Vůbec jsem neměla tohle v úmyslu. Ani vykládat o našem vztahu. Jen mi jde o to, aby konečně otec dítěte posílal peníze. A nejsem žádná hysterka, která tam bude vykládat nesmysly!!!

• Citovat
  • Upravit
65015
25.11.23 09:54
@rsisa píše:
Vůbec jsem neměla tohle v úmyslu. Ani vykládat o našem vztahu. Jen mi jde o to, aby konečně otec dítěte posílal peníze. A nejsem žádná hysterka, která tam bude vykládat nesmysly!!!

nevšímej si ho, je to zapšklý důchodce, který má občas i ban za urážky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42260
25.11.23 09:56

Drž se faktů a jasně a stručně odpovidej na dotazy. Je to někdy těžké, ale bude nejlepší, když se úplně vypneš od emocí. Oni nejsou hloupí.
Ale musíš přijmout i fakt, že otec má svá otcovska práva. Tady si každá druhá myslí, že otce co nejdéle odstřihne od dítěte, tak to ale nefunguje, soud rozhodne v zájmu dítěte a v jeho zájmu je vazby s otcem udržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová