Za jak dlouho po porodu chuť na sex?

1626
16.4.11 10:30

Za jak dlouho po porodu chuť na sex?

Ahoj holky :mavam:
Tak teď přemýšlím, jestli jsem fakt tak divná, nebo jak :mrgreen: Před devíti dny jsem porodila naší první holčičku a večer mě normálně přepadly chutě. Ale jaký :cert: :oops: Myslela jsem, že to nějakou dobu potrvá, než moje tělo přepne z rodicího módu zpět do …ehm… řekněme klasického, no a já měla chuť toho svýho znásilnit :mrgreen: Je tu dost diskuzí o jakémsi poporodním bloku a nechuti k sexu, ale opačný případ jsem nenašla. Holt jsem asi exot :mrgreen: :nevim:
Jak jste na tom byly vy? Kdy se vám vrátil sexuální apetit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
byron
16.4.11 10:33

nikdy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10568
16.4.11 10:37

No ja se priznam,u 1dcery jsme spolu spali 9den po porodu a druhy 12den po porodu,obe jsem rodila normalne no a byla jsem sita,jak bych to rekla ten 1prunik boli pak to hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
16.4.11 10:37

jo jeste velka gratulace verco :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
16.4.11 10:42

Jetse dodatek,v porodnici jsem na to vubec nemyslela,ale hned ten den co jsem prisla z porodnice jo,vecer jsme se k sobe pritulili a mazlili se,mela jsem na to desnou chut,ale nespali sme ten den spolu,jsme se bali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
16.4.11 10:43
kacerval píše:
No ja se priznam,u 1dcery jsme spolu spali 9den po porodu a druhy 12den po porodu,obe jsem rodila normalne no a byla jsem sita,jak bych to rekla ten 1prunik boli pak to hned…

8-o tak já šitá nejsem,ale stejně bych měla strach..kvůli nějakejm infekcím a tak..
A ty očistky - nevim jestli by si chtěl přítel hrát na řezníka :mrgreen: Ale každopádně dík za příapěvek,aspoň vidím, že to bere taky někoho jinýho :pankac: A děkuju za gratulaci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
16.4.11 10:45
Verca182 píše:
kacerval píše:
No ja se priznam,u 1dcery jsme spolu spali 9den po porodu a druhy 12den po porodu,obe jsem rodila normalne no a byla jsem sita,jak bych to rekla ten 1prunik boli pak to hned…
8-o tak já šitá nejsem,ale stejně bych měla strach..kvůli nějakejm infekcím a tak..
A ty očistky - nevim jestli by si chtěl přítel hrát na řezníka :mrgreen: Ale každopádně dík za příapěvek,aspoň vidím, že to bere taky někoho jinýho :pankac: A děkuju za gratulaci :hug:

No to jajsem se taky bala,pouzili jsme proto kondom,jinac ja jsem krvacela hodne jen v porodce,prvni 2dny,pak uz moc ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
16.4.11 10:46

Ja rodila teda cisarem,ale chut na sex jsem mela tak 14 dni po porodu :) vlastne diky tomu,ze jsem nerodila normalne,tak jsem se nebala,ze by to mohlo nejak bolet a tak se ta chut tak nejak ani nevytratila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
16.4.11 10:48

To je dobrý.. nejdřív jsme doma počítali dny do porodu a teď budem počítat dny do kontroly po šestinedělí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
16.4.11 10:49
Verca182 píše:
To je dobrý.. nejdřív jsme doma počítali dny do porodu a teď budem počítat dny do kontroly po šestinedělí :oops:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
16.4.11 10:51

Jo to u nas uz jsme se klepali oba dva na to,aby sestinedeli bylo za nama :D Oba jsme meli chut,ale hlavne pritel chtel pockat az to sestinedeli skonci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
16.4.11 10:58

me asi tak 14 dni po porodu, ale manzel bral cele tehotenstvi az moc zodpovedne a podle nej se musi pockat min. 2 mesice nez bude vse ok :zed: :cert:, no driv jsem ho nepresvedcila, i kdyz bylo videt, ze chut ma. No proste nejdriv jsem musela byt 100% v poradku, aby mi nijak neublizil. Hezke, ohleduplne ale… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
16.4.11 10:59

Chutě byli veliký. A když jsem začala brát HA, tak najednou jsou pryč. Už se těším až přestanu kojit a budu brát zase normální. Teď to je katasrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
16.4.11 11:24

Ahoj, já jsem měla chutě asi týden po porodu, ale byla jsem natržená, takže jsem se fakt bála, že bysme roztrhli šití (i teď to trochu bolí) a navíc jsem dost krvácela.. hupsli jsme na to 5 týdnů po porodu, co jsem měla potvrzené od doktorky, že stehy jsou ok.. jenže teďka chuť moc není, páč jsem většinou večer absolutně mrtvá.. a to je malá dost zlatý miminko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
16.4.11 11:29
lucie.t píše:
me asi tak 14 dni po porodu, ale manzel bral cele tehotenstvi az moc zodpovedne a podle nej se musi pockat min. 2 mesice nez bude vse ok :zed: :cert:, no driv jsem ho nepresvedcila, i kdyz bylo videt, ze chut ma. No proste nejdriv jsem musela byt 100% v poradku, aby mi nijak neublizil. Hezke, ohleduplne ale… :evil:

Pořád lepší, než kdyby tě nutil do sexu a ty bys oprávněně v šestinedělí odmítala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová