Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Omlouvám se, nevěděla jsem kam diskuzi zařadit.
Docela by mě zajímalo, co máte jako „obranu“ před útokem nějakého násilníka. Nosíte pepřák, paralyzér? Nebo umíte nějaké hmaty?
Já jsem jako mladší a bezdětná byla na několika lekcích sebeobrany a abych řekla pravdu, když se na mě vrhli 3 cigáni (nebudu říkat romové - to jsou pro mě ti slušní), kteří mě chtěli okrást a bůhvíco - ještě teď je mi zle z toho, co mi mohli udělat - mě byly jakési hmaty k ničemu. Děkuju jednomu zlatému klukovi, kterej na ně vletěl s kudlou. ![]()
Takže jsem jednu dobu nosila pepřák, ale přišel mi nepraktický, tak jsem si pořídila paralyzér a ten mám do dnes. I když už po nocích moc nebloudím, tak stejně když jdu domů, tak ho mám strčený v rukávu (mám ten malý, ne obrovský paralyzér).
Po nocích někde trajdat se fakr bojím, někdy jsem až paranoidní. I když chlap, kterej za mnou kličkoval asi 5 minut mi naháněl strach.
Zachránilo vám něco takového život, nebo třeba majetek?
mám paralyzér.Doma mám zbraň a nevim zda bych dokázala vystřelit a najt a nabít atd..
Na ven jen ten paralyzér ale uvažuju i nad velkym psem i když myslim že když tě někdo chce napadnout tak ani to ho neodradí.Sama sem zažila situaci kdy sem venčila setra a ridbega a celou cestu za mnou šel honibrk ![]()
a večer nikam nechodim.Už mě dvakrát přepadli
když už sem někam musela jela sem taxíkem a zaplatila taxikáři aby počkal až na něj zamávám s okna bytu ![]()
Sama bych za tmy nikdy nikam nesla,mam z ni panickou hruzu.
Kdyz uz jsem ale vyrazila nekam za tmy,mela jsem vzdy sebou naseho psa a s nim jsem se nikdy nebala,byl hodne velky a cviceny.
Obdivuji zeny,ktere chodi za tmy venku,opravdu.
Kamča.dalmatinka píše:
mám paralyzér.Doma mám zbraň a nevim zda bych dokázala vystřelit a najt a nabít atd..
Na ven jen ten paralyzér ale uvažuju i nad velkym psem i když myslim že když tě někdo chce napadnout tak ani to ho neodradí.Sama sem zažila situaci kdy sem venčila setra a ridbega a celou cestu za mnou šel honibrk
Kamča.dalmatinka píše:
Na ven jen ten paralyzér ale uvažuju i nad velkym psem i když myslim že když tě někdo chce napadnout tak ani to ho neodradí.Sama sem zažila situaci kdy sem venčila setra a ridbega a celou cestu za mnou šel honibrk
Zbraň má muž, který by byl schopný vystřelit. Což já ne, znám se.. Fuj, to bych nedala. Velkého psa mám, ale takového ňufona, kterej by snad nezaútočil, i když.. Co já vím..
Tebe přepadli 2× ? Tfuj, mě stačili jednou ti cigáni. Pak na mě pořvávali jakýsi namachrovanci, kteří za mnou šli až skoro domů.. Taky jsem měla docela strach.
Kamča.dalmatinka píše:
a večer nikam nechodim.Už mě dvakrát přepadlikdyž už sem někam musela jela sem taxíkem a zaplatila taxikáři aby počkal až na něj zamávám s okna bytu
Takhle jsem to parkrat udelala taky,protoze na disko pes nemuze a venku bych ho nenechala a manzel musel koukat z okna a pak mi hned utikal naproti na schodiste,jinak bych do toho vchodu nevlezla.
ano jednou ve 13 letech muj soused,honil mě pak po schodech s pindourem přehozenim jak udičku přes kratasy a pak na mě vyskočil s křoví někdo,nevim kdo.Nějaká babi začla na balkoně strašně křičet a on utekl a ten honibrk na louce,ale toho nepočítám,ten nic nechtěl a byl to krásnej opalenej kluk co jen nahej za mnou chodil a tahal si za něj
Já nevěděla co mám dělat,tak sem trhala kytičky a dělala že ho nevidim.psum byl ukradeneja když sem nabrala náskok tak sem zdrhla ![]()
Příspěvek upraven 21.04.11 v 22:45
Umím pár chvatů z musada, ale jsem si stopro jistá, že bych je nedokázala použít. Taky mě můj přítel naučil, že základní věc je nekopat chlapa do koulí, protože ho akorát nasereš. Místo toho mu prej mám píchnout prsty do obou očí a pokud možno co nejsilněji zalačit, to prý bolí mnohem víc.
Pepřák ani paralyzér nemám, tak za tmy aspoň držím klíče mezi prstama, ať to aspoň bolí, kdybych se musela rozmáchnout.
A zbraň mi nesmí přes práh..
Jednou mě ubránil pes - prokousnul útočníkovi lýtko, jednou útěk a jednou náhodní kolemjdoucí. Co jsem s manželem, sama nikudy nechodím, všude mě dovezl a zas pro mě přijel, když jsem pařila bez něj. Teď, co máme malou, jsem byla párkrát teď nedávno a vždy to bylo s odvozem nebo tágem až na místo. Sama se už bojim. A to jsem dřív přišla z pařby a šla třeba ve 3 ráno venčit psa ![]()
a píchnout do očí klíče.Ty sem nosila připravené mezi prstama ![]()
Háta_x píše:
Jednou mě ubránil pes - prokousnul útočníkovi lýtko, jednou útěk a jednou náhodní kolemjdoucí. Co jsem s manželem, sama nikudy nechodím, všude mě dovezl a zas pro mě přijel, když jsem pařila bez něj. Teď, co máme malou, jsem byla párkrát teď nedávno a vždy to bylo s odvozem nebo tágem až na místo. Sama se už bojim. A to jsem dřív přišla z pařby a šla třeba ve 3 ráno venčit psa
Taky jsem byla taková. Dokonce ve tři na Silvestra
dokážeš si asi představit - spousta ožralů a mladá pěkná holka. Nevím, teď už bych si to nelajzla (a to už nejsem ani mladá a ani pěkná
)
mažu, netřeba, aby každý věděl, co všecko máme doma.
Příspěvek upraven 11.05.11 v 12:47
Kamča.dalmatinka píše:
ano jednou ve 13 letech muj soused,honil mě pak po schodech s pindourem přehozenim jak udičku přes kratasy a pak na mě vyskočil s křoví někdo,nevim kdo.Nějaká babi začla na balkoně strašně křičet a on utekl a ten honibrk na louce,ale toho nepočítám,ten nic nechtěl a byl to krásnej opalenej kluk co jen nahej za mnou chodil a tahal si za nějJá nevěděla co mám dělat,tak sem trhala kytičky a dělala že ho nevidim.psum byl ukradeneja když sem nabrala náskok tak sem zdrhla
Kamča.dalmatinka píše:
ano jednou ve 13 letech muj soused,honil mě pak po schodech s pindourem přehozenim jak udičku přes kratasy a pak na mě vyskočil s křoví někdo,nevim kdo.Nějaká babi začla na balkoně strašně křičet a on utekl a ten honibrk na louce,ale toho nepočítám,ten nic nechtěl a byl to krásnej opalenej kluk co jen nahej za mnou chodil a tahal si za nějJá nevěděla co mám dělat,tak sem trhala kytičky a dělala že ho nevidim.psum byl ukradeneja když sem nabrala náskok tak sem zdrhla
![]()
Příspěvek upraven 21.04.11 v 23:01
PetiteFillette píše:
Umím pár chvatů z musada, ale jsem si stopro jistá, že bych je nedokázala použít. Taky mě můj přítel naučil, že základní věc je nekopat chlapa do koulí, protože ho akorát nasereš. Místo toho mu prej mám píchnout prsty do obou očí a pokud možno co nejsilněji zalačit, to prý bolí mnohem víc.
Pepřák ani paralyzér nemám, tak za tmy aspoň držím klíče mezi prstama, ať to aspoň bolí, kdybych se musela rozmáchnout.
A zbraň mi nesmí přes práh..
S koulema si dovolím nesouhlasit, když to uděláš pořádně, nestihne se ani nasrat, zkrátka omdlí.
Joo, honibrka jsem viděla taky, vlastně víckrát, jednou v metru a jednou na louce. V tom metru..chudák malej..jela sem s kámoškou a on seděl naproti a měl ho vytáhlýho z nohavičky kraťasů. Začly sme se tlemit, to jinak nešlo
jednak se neměl čím chlubit, dvak mu bylo snad 50let..za chvíli vystoupil..a jestli neumřel, mindráky má dodnes.