Mateřská - už mě to doma nebaví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
400
15.7.21 05:27

Podle tvého popisu budeš dost extravert a zdá se že netrávíš čas s žádnými kamarády? Já bych byla brzy zralá na Bohnice kdybych byla s dětmi pořád sama. Našla jsem si na mateřské hodně kamarádek, kamarádů, chodíme spolu na výlety a na hřiště, děláme oslavy, grilovačky, jeli jsme společně na chatu, a když náhodou nemají čas tak se domlouvám s jinými kamarádkami. Dej se na hřišti do řeči s jinými matkami, nebo i otcemi, společné téma kolem dětí se najde vždy. Nebo napiš rodičům ze školky, kam chodí tvé starší dítě, dejte si přes prázdniny sraz. Děti z tebe i vycítí větší pohodu když budeš s dalšími přáteli a nebudou na tobě tolik závislý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
15.7.21 07:18
@Nickjmeno píše:
Já tě chápu, mě rodičovská nebavila ani s jednim dítětem :lol: dodělala jsem si během toho školu a chodila do oráce alespoň na víkendy když bylo hlídání, dceru miluju, ale nejsem ten typ, kterej se v tom vyloženě vyžívá a potřebuju občas utéct do nirmálního života.
Teď když čekáme druhý, tak mě ta představa, že budu zase zavřená doma a mozková kapacita se mi zúží jen na plíny a příkrmy, hrozně děsí, ale jsem s přítelem domluvená, že pravidelně dvakrát týdně bude hlídat a já si odběhnu třeba do fitka, masáž, víno s kamarádkou…abych nebyla úplně izolovaná a mam z toho hned kepší pocit :mrgreen:
Zkus manžela trochu zapojit, nečekat, až se sám nabídne, ale jednoduše mu děti vrazit a udělat si den pro sebe, když bude proti, tak si říct o nějakou hlídačku - uvidíš, že to bude hned snesitelnější

Já úplně obdivuju, že někdo zvládl při dítěti školu 🙂 s prvním dítětem sem byla v celku vyřízená, nespal, furt jen brečel, aby mi přes den usnul, musela jsem jezdit s kočárkem, když jsem zastavila, hned se probudil a řev..kolikrát jsem byla tak vyčerpaná, že jsem při procházce skoro spala 😕 ale já si udělala školu před dětmi, chodila jsem i do práce, všecko jsem zvládla před dětmi. Bohužel moje práce neumožňuje brát děti do prace nebo mít zkrácený úvazek, takže musím vydržet do září a už se neskutečně těším 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí