Jak to v současnosti vypadá v Drážďanech?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@anonymouss píše:
@pikola
Je to marný, je to marný, je to marný…
no nevím jestli 1 mil utečenců v něm je taková sranda, za rok další. francie má být do 5 let muslimskou zemí něm má taky našlápnuto, nezvládají uprchlíky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anonymouss ale mas pravdu zatim je to marny. Ale neboj, staci par let vymyvani mozku, odchova se 1-2 nove generace, daji se do skol ti spravni ucitele a bude to vse, jak si predstavujes. A nebo mozna ne
btw. nepatris ty nahodou taky k tem, co tvrdi, ze USA osvobodila Evropu za druhe svetove valky? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana525 @mirecekblbecek mužů se jen tak že zvědavosti zeptat, jak často tak jezdite do zahraničí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola nejezdim, ziji v zahranici, spis se zeptej jak casto jezdim do CR
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše:
@Jana525 @mirecekblbecek mužů se jen tak že zvědavosti zeptat, jak často tak jezdite do zahraničí?
každý měsíc
ale ne do rak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mirecekblbecek jeli jsme pred mesicem pres Nemecko, kontroly absolutne zadne. Za to na kontrole ze schengenu nas drzeli 3 hodiny, absolutne to nezvladaji
nikdy jsem nic takoveho nezazila a doufam, ze se to nebude opakovat, k sakru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mirecekblbecek píše:
každý měsícale ne do rak.
A kam, do Polska na nákup?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše:
A kam, do Polska na nákup?
jak si na to příšla?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola co je na Francii, tak smesneho? Ty nevis, ze Francie je soucast Schengenu. Boooze. Spatna trefa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anonymouss a co jako? Jsem EU imigrant, stejne jako Picola v Nemecku. Nejaky problem? Dotaz byl, jak casto jezdime do zahranici, zrejme to mela byt narazka na to, ze jsme blbci, kteri nevystrcili nos z rodne hroudy, to selhalo, tak se musi nalezt neco jineho?
Zkratka, kdyz ma nekdo jiny nazor na vec, tak misto respektovani jeho nazoru, se musi zjistit, proc je ten jeho nazor blby?
to neni moc demokraticke, to skoro zavani totalitou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola a co je tedy na Francii tak smesneho? Nemuzu si pomoct, ale vrta mi to hlavou a asi bez odpovedi neusnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana525 píše:
@pikola a co je tedy na Francii tak smesneho? Nemuzu si pomoct, ale vrta mi to hlavou a asi bez odpovedi neusnu
no je fakt, že já bych teda do fran. nejela, přeci jenom těch atenátů bylo a zřejmě bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana525 píše:
Já že ses minulé tak poháněly vlámská ve Francii. Ale možná se pletu..
Tak to bys měla být zvyklá na různá etnika, ne? Proto nechapu nevraživost vůči jiným imigrantům, když jsi sama taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.