Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To jsem taky řikala ale on chce abych jezdila taky ale to zase nechape maminka
Prostě se s přítelem domluv, že jednou týdně někam na pár hodin vyrazí s matkou sám. Ty si na tu dobu najdi nějaký vlastní zajímavý program.
Díky tomu nebude mít matinka nárok si stěžovat - i když to bude zkoušet a pokud bude chtít se svým synem trávit víc času, tak holt s tebou.
Úplně nejlepší by bylo, kdyby se mu jí podařilo namotivovat, ať si najde vlastní kamarády svého věku a svou osamělost si nekompenzuje synem, který ji partnera fatk nemůže nahradit, ale to už je asi příliš náročný úkol, no.
@zuzikka píše: Žárlí na tebe. Chtěla by ho jen pro sebe.
Taky si myslim
Toto bych si s ním vyříkala, jak to plánuje do budoucna. Protože představa, že by trávil víc volného času se svou matkou než se mnou by mě pěkně štvala.
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuji poradit, a to ohledně mého přítele a jeho matky. Přitelova matka žije sama. A pořád si stěžuje, že ji nikam přitel nevezme př.. na výlet Když ji volá jestli s náma pojede př na koupak tak přitelovi, položí telefon a nevyjádří se
Přítel není přítel nebo manžel vlastní matky. Matka se musí zabavit sama. Ne vám neustále dělat křoví. Když se uráží, nechala bych ji doma. Ať pukne ![]()
A pritel to pak resi jak? On jediny je v tom trojuhelniku klicova postava, ktera musi/muze (se aspon pokusit) udelat poradek. Rozumis, je asi na tve strane, ale musi si to vyrikat i s mamkou a ne ze ona polozi telefon a dal se nic nedeje.Muze vam to velmi zkomplikovat budoucnost, pokud to nezacnete resit. Celkove matky, maji problem s,,pupecni snurou,, u svych synu.
@wildcherry ano ona žije jen pro něho jinej smysl života podle mě nemá, je to chudák
@Anonymní píše:
@wildcherry ano ona žije jen pro něho jinej smysl života podle mě nemá, je to chudák
A toho chlapa opravdu chceš? Není tím nějak ovlivněný?
Ahoj, potřebuji poradit, a to ohledně mého přítele a jeho matky. Přitelova matka žije sama. A pořád si stěžuje, že ji nikam přitel nevezme př.. na výlet Když ji volá jestli s náma pojede př na koupak tak přitelovi, položí telefon a nevyjádří se