Jak umývate interiér auta?

16939
24.4.19 12:15
@wasp01 píše:
Ahoj, pořídili jsme si auto „z druhé ruky“ a má na sedačkách flíčky, podle mě nic hrozného, s čím bych si neporadila sama. Jen mě zajímá, jak řešíte schnutí? Bydlíme v bytě a úplně se mi nechce nechávat auto na parkovišti s otevřenými okny a v garáži máme docela chladno. Nějaké nápady?

Ahoj,

nemáš někoho na vesnici, že by jsi si zajela na návštěvu, v klidu si nechala mokré auto vyvětrat a spojila příjemné s užitečným? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
24.4.19 12:16

@wasp01 Já bych vzala parní čistič, ten tolik vody nepustí. Jinak, když to naplánuješ na teplé dny, pak ti bude stačit chvilka a bude to suché. Tak bych u auta chvilku počkala. Jinak tyhle věci řeším čištěním interiéru na zakázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
24.4.19 12:19

A nebylo by lepší použít profesionální čištění? Už jen pro ten pocit čistoty a desinfekce. U dobré firmy je to otázka za základní vyčištění interiéru cca 500-700 Kč. Když koupíš přípravky, jsi na těch samých penězích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.4.19 12:30

Děkuju za odpovědi jste skvělé :srdce: Na vesnici zajet určitě můžu, jen jsem vůbec neměla představu, jak dlouho to tak může schnout za pěkného počasí :) @smutny klaun2 ty jsi mě teď nahlodala s tou desinfekcí, napoprvé je to asi lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
24.4.19 12:31

Taky bych přemýšlela nad profi čištěním, sakumprdum i s plastama atd se vejdeš tak do 1500,–, pokud by ti stačily jen „měkké plochy“, tak do litru.
Pokud bych měla pocit, že auto potřebuje vyčistit, tak bych to do toho investovala, není to taková salva… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
24.4.19 12:43
@wasp01 píše:
Děkuju za odpovědi jste skvělé :srdce: Na vesnici zajet určitě můžu, jen jsem vůbec neměla představu, jak dlouho to tak může schnout za pěkného počasí :) @smutny klaun2 ty jsi mě teď nahlodala s tou desinfekcí, napoprvé je to asi lepší :)

Já ani nevím, rámo umejem a v poledne je to suché - ale prostě necháme dveře otevřené - resp když jsme někdy čistili auto (náš pes jao štěne každou jízdu zvracel :roll: ).

Jinak jsme naposledy použili vouchery právě k odborníkům - vyčistí, vytepují sedačky a tak :nevim: Ted máme kožené sedačky, a polstrování u dveří černé, tak to špinavě ani nepůsobí - ale je mi jasné, že moje utření vlhčeným ubrouskem po dětech, zrovna nejlepší není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová