Skladování kečupu

14376
24.4.19 11:34

@Otazkar to jako fakt? Kečup nechat stát na stole, vždyť je to protlak z rajčete. Jasně, že do lednice. Jinak by na něm mělo být psané, jak a kde ho skladovat. U hořčice to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35781
24.4.19 11:34

Dávám do lednice. I hořčici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
24.4.19 11:35

Zásobu mám ve skříňce a otevřený dávám do lednice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
24.4.19 11:39

Neni ti dobře, protože každej den žereš párky, ještě k tomu týden starý. :roll: Trolle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
24.4.19 12:09

My ho mame na stole. Nikdy se nic nestalo a chutna porad dobre. Ale je fakt, ze synove jsou vysazeni na kecup, nedaji si ho snad jen na dezert, takze u nas se na dlouho ten kecup na stole nezdrzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
24.4.19 13:40

Je rozdil v kecupu v plastu a ve skle. Do skla se da zavarit, potraviny ve skle a v plechu obvykle zavarene jsou a neobsahuji zadne konzervanty - ty samozrejme musi do lednicky a ani tam nevydrzi veky (zalezi, jak se do nich leze, kdo do nich nestrka lzicku a jen naleva, tomu vydrzi dele).
Kecup v plastu zavarit nelze, tedy obsahuje konzervanty a pak si dovedu predstavit, ze vydrzi dlouho i na stole. Ja bych ho tam teda nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
24.4.19 15:50

Kupuji kečup ve skle gurmán a po otevření nechávám v lednici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
24.4.19 15:53

Otevřený v lednici, neotevřený ve skříni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.4.19 16:52

Děkuji všem mě to tak učila matka proto se ptám jestli je to vůbec dobře ale klidně mi vynadejte ono tedka právě radši kupuji ve skle stejně jsou ted všechny drahý ale třeba hořčici měl i děda vedle rohlíku ve skřínce… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
24.4.19 18:41

Vše načaté v lednici. Kečup, hořčice, marmeláda, sterilovaná zelenina, atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
24.4.19 19:23

Pritelova mamka skladuje otevreny kecup i otevrenou horcici normalne ve skrince v kuchyni. Oboji maji v plastovych obalech. Ja kupuju jednu znacku kecupu ve skle (ma nejvic rajcat ze vsech bezne prodavanych kecupu) a horcici v plastu a oboji davam po otevreni do lednice - jsem na to zvykla z domu, tam to taky tak delaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
24.4.19 23:59

Ještě jsem neviděl zkaženou hořčici. Dávám ji sice do ledničky, ale ta se může skladovat otevřená i v pokojové teplotě. Kečup bych dal do ledničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová