Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@MightyZett píše:
@Niccky.1 to jsem už zkoušela ale ty první vůbec neslyším a ty další pak automaticky vypnu a spím dál aniž bych si to uvědomila. Kolikrát si to pak ani nepamatuji.
tak si ten budík dej dál od postele, abys musela na vypnutí vstát
@Vladusxx píše:
Pořídit si partnera který tě z té postele vykope…to funguje jediné mému chlapovi..taky budík neslyší a zvoní mu u ucha klidně půl hodiny…případně je schopný ho vypnout říct jojo už vstávám a během 5 vteřin znova usnout tak tvrdě že s ním musím hodně silne zacloumat aby se vzbudil…v minulosti ho kvůli tomu i vyhodili z prace…
Nezodpovědný člověk. Vstávám brzo, dělám směny a nikdy jsem nezamáčkla budík s tím, že bych už aspoň neseděla. Neposouvám si zvonění, vstáv hned.
@Niccky.1 @Russet právě že ne, až teď. Chodím k psychiatrovi a ten mi teď změnil prášky, od té doby spím tvrději, tak přemýšlím jestli to není kvůli tomu ![]()
Opravdu, klasický budík, postavený na porcelánovém talíři položený co nejdál od postele vzbudí každého. Pak už je to o osobní zodpovědnosti. Vstanu, vypnu ten kravál a začnu fungovat. Jestli si ale někdo potom ještě lehne, tak tu zodpovědnost prostě nemá.
@MightyZett píše:
@Niccky.1 @Russet právě že ne, až teď. Chodím k psychiatrovi a ten mi teď změnil prášky, od té doby spím tvrději, tak přemýšlím jestli to není kvůli tomu
Aha. Tak to je možné. Zkusila bych ten pro neslyšící, jestli je běžně k sehnání. Mechanický kovový měl hodně nepříjemný zvuk. To by taky mohlo fungovat.
Vibrační náramek.
A za víc budíků, které nechá dotyčný umělec vyzvonit, bych kopala aspoň do zadele, je to strašně sobecké, druhého, který třeba ještě nepotřebuje dvě hodiny vstávat to vzburcuje, a druhý dál vyspává.
A nebo si porid děti moje vstávají mezi pátou až šestou a tak dlouho budou prudit a hučí do mě maminko vstávaj, že se spát prostě nedá
![]()