Nevzbudí mě budík, co mám dělat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15421
1.6.22 09:07
@MightyZett píše:
@Niccky.1 to jsem už zkoušela ale ty první vůbec neslyším a ty další pak automaticky vypnu a spím dál aniž bych si to uvědomila. Kolikrát si to pak ani nepamatuji. :think:

tak si ten budík dej dál od postele, abys musela na vypnutí vstát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.6.22 09:07
@Vladusxx píše:
Pořídit si partnera který tě z té postele vykope…to funguje jediné mému chlapovi..taky budík neslyší a zvoní mu u ucha klidně půl hodiny…případně je schopný ho vypnout říct jojo už vstávám a během 5 vteřin znova usnout tak tvrdě že s ním musím hodně silne zacloumat aby se vzbudil…v minulosti ho kvůli tomu i vyhodili z prace…

Nezodpovědný člověk. Vstávám brzo, dělám směny a nikdy jsem nezamáčkla budík s tím, že bych už aspoň neseděla. Neposouvám si zvonění, vstáv hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
1.6.22 09:31

@Niccky.1 @Russet právě že ne, až teď. Chodím k psychiatrovi a ten mi teď změnil prášky, od té doby spím tvrději, tak přemýšlím jestli to není kvůli tomu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42420
1.6.22 09:36

Opravdu, klasický budík, postavený na porcelánovém talíři položený co nejdál od postele vzbudí každého. Pak už je to o osobní zodpovědnosti. Vstanu, vypnu ten kravál a začnu fungovat. Jestli si ale někdo potom ještě lehne, tak tu zodpovědnost prostě nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.6.22 09:37
@MightyZett píše:
@Niccky.1 @Russet právě že ne, až teď. Chodím k psychiatrovi a ten mi teď změnil prášky, od té doby spím tvrději, tak přemýšlím jestli to není kvůli tomu :think:

Aha. Tak to je možné. Zkusila bych ten pro neslyšící, jestli je běžně k sehnání. Mechanický kovový měl hodně nepříjemný zvuk. To by taky mohlo fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
1.6.22 10:44

Vibrační náramek.
A za víc budíků, které nechá dotyčný umělec vyzvonit, bych kopala aspoň do zadele, je to strašně sobecké, druhého, který třeba ještě nepotřebuje dvě hodiny vstávat to vzburcuje, a druhý dál vyspává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
5.6.22 01:11

A nebo si porid děti moje vstávají mezi pátou až šestou a tak dlouho budou prudit a hučí do mě maminko vstávaj, že se spát prostě nedá :mrgreen: :D :D :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák