Jak uspat 3 měsíční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.9.24 11:23

Jak uspat 3měsíční

Ahoj ženy, prosím kéž by mi některá z Vás poradila nějakou vychytávku :srdce:.
Možná mi pomůže si jen přečíst, že to má nebo měl někdo podobně.
Kojím 3měsíční holčičku. Od začátku boj. Jsme prý v bojkotu. V kontaktu s LP. Beru už 5 tablet 3× denně pískavice a benedikt. Mám v plánu přidat i 1tabletu 3× denně moringu.
Kojime hlavně po probuzení. Přibírá hezky.
Problém mi nastává u uspávání. Do teď jsem uspávala na balónu ale to přestávám zvládat kvůli zádům. Už ji prostě neunesu. Ráda bych uspávala u kojení ale to prostě se nedá. Šíleně se kroutí a začne plakat. V nositku mě ty záda bolí taky.
Myslím, že prostě jak se jí rozjedou střeva u přisátí, tak je právě nevrlá. Vyzkoušený snad všechny kapky na prdy a probiotika co jsou na trhu. Vždy nám přišlo zhoršení, tak nedáváme nic. Vit. D od Vitashine. Vigantol i Terezie hrůza. :zed: Tlačí i mimo kojení. Ale v bdelych oknech spokojena. Občas ji ze zoufalství prdnu do autosedačky a uhoupu tam ale z té taky vyroste a nelíbí se mi to kvůli páteři. Pak samozřejmě zkouším presunout hned k prsu. Málokdy úspěch a jdu uspávat znova. Šum máme skoro nonstop přes den. V kočárku pláče a za 5 minut vzhůru.
Nemáte prosím někdo nějakou radu na to uspávání? :srdce: nebo třeba polohu na kojení, u které ji nebude tolik vadit to bříško. Vyzkoušený ale taky téměř všechny…A nebo mi jen prosím napište někdo, že to prejde :P :zed: :lol:
Moc díky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
749
26.9.24 11:38

Přejde, většinou hned jak se začne plazit a celkově víc hýbat. na krmení a uspávání u nás zabralo houpací křeslo - dalo se tak spát i s neodložitelným ditětem v náručí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
26.9.24 11:48

Všechno je jen období, takže i tohle přejde :srdce:
Když dcera měla trápení a uspávaní bylo “peklo” tak pomohlo uspat v lehátku (Babybjorn) a pak když už byla v “hlubokém” spánku přenést do postýlky a nebo jsem si ji vzala na sebe a nechala ji spinkat na mně.
Občas taky pomohlo ji udělat masaž bříška, a dat ji do klubíčka a uspat takhle.

A když bylo nejhůř, tak jsem párkrát využila vajíčko, připoutala, uhoupala a pak sedačku vypodlozila aby byla jako v autě - skrz poziční udušení. Vím, že se to nemá. Ale využila jsem to asi 5× a já si taky mohla odpočinout.

Teď jsou dceři 2 roky a usina sama hezky v postýlce :)

Držím palce a posílám sílu :srdce:

• Citovat
  • Upravit
26.9.24 15:26

Nekojím, tak s tím neporadím… Ale mám skoro 3 měsíčního chlapečka a řekla bych, že u vás je největší problém prdíky… nás chvíli taky trápily. Jak píšeš, u krmení se kroutil, hysterák :roll: No nám pomohlo jiné mlíko a antikolikové láhve. Ale to je tobě k prdu :lol: Ale napadá mě ještě, dáváš malé a nebo ty zkus pít fenyklový čaj. My máme přímo od Hipp a malý po něm hned prdí. Dále ještě co, tak mažeme Pupíkem a dělám mu masáže bříška. Cvičíme s nožičkami. Teď se malý začal přetáčet na boky a krásně pase koníčky a tím se mu protahují i ty střeva a je to o 100 % lepší. Předtím fakt období asi 2 týdnů, kdy měl břicho jak kámen… A teď měkučké. Jo a v krajní nouzi zkus rektální rourku. Jo a nedivím se, že se ji líbí v autosedačce, tam má to bříško pokrčené, tak ji tak nebolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí