Mockrát děkuji Asi zkusím nějakou tu knížku a pracovat na sobě..Moc děkuju, pomohli jste mi
Zadejte prosím "WEBDIO":
Pro napsání příspěvku se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Zde můžete vožit obrázek/ fotku, který je umístěn na internetu a znáte jeho adresu.
Pro vložení vlastních fotek, které máte ve svém počítači, klikněte na tlačítko “Přidat obrázky” pod příspěvkem.
Zde můžete vložit odkaz na video, které je umístěno na YouTube.
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, nevím jak to popsat s partnerem se snažíme o dítě 4 měsíce a stále nejsem těhotná vždy se mně spermie vytečou před tím dřívější byl sex... Odpověď
Dobrý den mě zajímá proč je ve vztahu sex důležitý když má pár sex každý den může to znamenat že jsou šťastní? Odpověď
Dobrý den. Jak prosím přežít a případně řešit spory mezi dvěma sourozenci, kterým je 6 let a 3 roky? Každou chvíli se hádají, strkají, křičí na... Odpověď
Dobrý den, nevím, jak to napsat. Prostě partnerka přišla kvůli rakovině o vaječníky. Operace trvala dlouho, brali jí také dělohu. Substituci... Odpověď
Dobrý den, mám takový problém, co se týká intimního života. Máme 4letého syna, je živý a zvědavý až velmi. S manželem jsme pravidelně před pár... Odpověď