Zdravím, chtěla bych poradit..jsme spolu s přítelem rok a půl, ale
poslední dobou se mi zdá, že ztrácíme jiskru, už se mi ani moc nechce
věnovat v posteli, je chladnější,.. nevím, pro cizí může jsem
atraktivní.. pečuju o sebe, vařím, peču, uklízím, snažím se být
dobrou ženou.. otázka tedy zní, jak vrátit do vztahu jiskru, vášeň,
romantiku? Co můžu udělat? Jak být víc „sexy“? Moc dekuju všem..
Jak vrátit jiskru
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěla bych poradit..jsme spolu s přítelem rok a půl, ale poslední dobou se mi zdá, že ztrácíme jiskru, už se mi ani moc nechce věnovat v posteli, je chladnější,.. nevím, pro cizí může jsem atraktivní.. pečuju o sebe, vařím, peču, uklízím, snažím se být dobrou ženou.. otázka tedy zní, jak vrátit do vztahu jiskru, vášeň, romantiku? Co můžu udělat? Jak být víc „sexy“? Moc dekuju všem..![]()
Pečuješ o sebe, vaříš, pečeš,uklízíš, snažíš se být dobrou
ženou.A co pro tebe dělá on?
Dělá toho pro mě taky dost, jen si spíš občas připadám jak jeho máma a né jak partnerka a když má přijít výjimečně na sex, kouká jen na svoji potřebu..takovej dřív nebyl ,tak nevim co si myslet..
@Anonymní píše:
Dělá toho pro mě taky dost, jen si spíš občas připadám jak jeho máma a né jak partnerka a když má přijít výjimečně na sex, kouká jen na svoji potřebu..takovej dřív nebyl ,tak nevim co si myslet..
Tak se nechovej jako jeho máma.
@Anonymní píše:
S maminkou se obvykle nespí…
Možná se konečně projevil. Máš za potřebí mít doma sobce?
Zeptala ses jeho, co se děje?
přestan dělat věci či minimalizuj,co dělají mámy, a začni se víc chovat jako partnerka,dělej trochu drahoty,nechej se dobývat,prosit,bud tajemější,…
Už to tu padlo, nejsi jeho matka, nestůj mu za zadkem, nepeskuj jo. Nebuď pro něj samozřejmost.
Vaření a pečení je jistě zásluhy hodné, ale jiskru a vášeň vám to v posteli znovu nezažehne.
Ve spoustě vztahu pak ona jiskra uhasíná, je to celkem běžné. Můžeš zkusit klasiky jako nové prádlo, sen na netradičních místech, inovovat polohy. Ale v zásadě to je asi tak vše.
Spíš porozmýšlej, jestli to nechce vyměnit partnera za nějakého,
který je v posteli (a nejen v ní) méně sobecký.
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.