Jak vybrat parkovacího asistenta?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.5.19 14:47

Jak vybrat parkovacího asistenta?

Ahoj, chci manželovi koupit k narozeninám parkovacího asistenta (na základě náznaků, že by si ho přál). Máte nějaký typ? Co jsem zatím hledala, tak asi spíš montáž do nárazníků, s kamerou a aby se to zobrazovalo v přídavném zpětném zrcátku, ideálně i akustický signál. Určitě zadní senzory, ale kdyby byly i přední, tak klidně. Nemůžu nic najít :( Díky za tipy!
Anonym kvůli tomu, že je to dárek.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2160
8.5.19 16:15

Jestli nemáte auto jako půl autobusu, tak by to chtělo spíš jízdy v autoškole. Kdo není schopnej zaparkovat bez berliček, tak ať radši neleze za volant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35690
8.5.19 16:34

Počkej, až Ti někdo při couvání skočí za auto a budeš ho mít v mrtvém uhlu nebo tam bude schovaný kámen/sloupek, pak budeš mluvit jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
8.5.19 16:36

Zajdi si s tím do servisu. Neoriginální nejsou tak drahé. Navíc to udělají dobře a nebude ti to pípat, když nemá. Doma to stejně nenamontujete, je to elektronika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.5.19 16:40
@fera21 píše:
Jestli nemáte auto jako půl autobusu, tak by to chtělo spíš jízdy v autoškole. Kdo není schopnej zaparkovat bez berliček, tak ať radši neleze za volant.

Presne! :potlesk: :palec:
No tak zrovna vcera mi do predniho kola s krasnyma elektronama nacouval dement i pres pipaky. Nastesti mel kouli, jinak bych predek nad kolem mela znicenej. Vylezl z auta a prej - je, vono mi to pipalo, ale ja myslel, ze jeste muzu - to mu bude dle OP padesat, kdyby to bylo naky mlady nezkuseny jelito, tak i snad pochopim…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
8.5.19 16:46
@jege píše:
Počkej, až Ti někdo při couvání skočí za auto a budeš ho mít v mrtvém uhlu nebo tam bude schovaný kámen/sloupek, pak budeš mluvit jinak…

Kamaradka nacouvala do sloupku u fungl novy Audiny a kamos s nadupanou ctyrkolkou v Rakousku to oprel clyma zadnima dverma a pangejt taky, prijde mi, ze lidi se spolehaji na automatiku a nejsou schopni se spolehnout sami na sebe, na instinkt a opatrnost prave pri tom couvani treba.

Vidim to sama na sobe, kdyz z noveho auta, co si dobrzduje samo, drzi se v pruhu, parkuje s kamerou a asistentem a navic je to automat prelezu do sveho desetileteho auta v manualu bez pipani, parkovanim a podobnych vymozenosti, tak ridim daleko vic opatrneji a jedu pomaleji a to je auto spolehlive, co ma nalitano pres sto tisic…

• Citovat
  • Upravit
12330
8.5.19 17:06
@Hanka1 píše:
Kamaradka nacouvala do sloupku u fungl novy Audiny a kamos s nadupanou ctyrkolkou v Rakousku to oprel clyma zadnima dverma a pangejt taky, prijde mi, ze lidi se spolehaji na automatiku a nejsou schopni se spolehnout sami na sebe, na instinkt a opatrnost prave pri tom couvani treba.Vidim to sama na sobe, kdyz z noveho auta, co si dobrzduje samo, drzi se v pruhu, parkuje s kamerou a asistentem a navic je to automat prelezu do sveho desetileteho auta v manualu bez pipani, parkovanim a podobnych vymozenosti, tak ridim daleko vic opatrneji a jedu pomaleji a to je auto spolehlive, co ma nalitano pres sto tisic…

přesně tak, lidi se pak nesoustředí, píšou esemesky, serfujou na internetu. Ale zaparkovat neumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.19 17:47
@Čičorečka píše:
Zajdi si s tím do servisu. Neoriginální nejsou tak drahé. Navíc to udělají dobře a nebude ti to pípat, když nemá. Doma to stejně nenamontujete, je to elektronika.

Tam už jsem domluvená, ale konkrétní typ mi poradit nechtěli.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.5.19 17:53
@Hanka1 píše:
Presne! :potlesk: :palec:
No tak zrovna vcera mi do predniho kola s krasnyma elektronama nacouval dement i pres pipaky. Nastesti mel kouli, jinak bych predek nad kolem mela znicenej. Vylezl z auta a prej - je, vono mi to pipalo, ale ja myslel, ze jeste muzu - to mu bude dle OP padesat, kdyby to bylo naky mlady nezkuseny jelito, tak i snad pochopim…

Kamarád mi taky říkal, že po čase pípáky ignoroval, ale je si jistý, že u mého muže to nehrozí, ale i tak mi doporučil tu kameru. Navíc pípáky chci tak trochu kvůli sobě, chci se taky dokopat časem jezdit a když už by se to dělalo teď…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.5.19 17:57
@jege píše:
Počkej, až Ti někdo při couvání skočí za auto a budeš ho mít v mrtvém uhlu nebo tam bude schovaný kámen/sloupek, pak budeš mluvit jinak…
…ale než se to stane, tak se může cítit chytře :)
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.5.19 18:00
@fera21 píše:

Auto má malý rejd, občas parkujeme na místech, kde se vyjet bez navádění nejde a vzhledem k tomu, že moje prostorové a odhadové schopnosti jsou mizerné, tak se muž radši chce spolehnout na sebe :D.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
8.5.19 18:01
@Anonymní píše:
Kamarád mi taky říkal, že po čase pípáky ignoroval, ale je si jistý, že u mého muže to nehrozí, ale i tak mi doporučil tu kameru. Navíc pípáky chci tak trochu kvůli sobě, chci se taky dokopat časem jezdit a když už by se to dělalo teď…

No jestli ty nemas ridicak, tak na nejake pipaky zapomen a udelej si po staru papiry nebo kondicky. Pochybuju, ze by v autoskolach mely auta s pipakama a i kdyby, tak ze by to behem vyuky pouzivaly…

Mne osobne se osvedcilo tyhle technicke veci resit s muzem naprimo. Normalne bych mu rekla, ze mu planujes dat k narozeninam to a to a jestli by to s tebou nevybral. Ja treba muzi takhle neco technickeho koupila, on to zkoumal a pak, ze by si koupil to a to, nakonec to menil a kupoval pak si neco jineho a ja z toho byla akorat zklamana…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
8.5.19 18:03
@Anonymní píše:
Auto má malý rejd, občas parkujeme na místech, kde se vyjet bez navádění nejde a vzhledem k tomu, že moje prostorové a odhadové schopnosti jsou mizerné, tak se muž radši chce spolehnout na sebe :D.

Co mate za auto a jak stare? Aby se vubec vyplatilo do toho neco kupovat…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
8.5.19 18:04
@Anonymní píše: …ale než se to stane, tak se může cítit chytře :)

Je usmevne cist od nekoho, kdo neridi… :mrgreen: :P :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.5.19 18:15

@Hanka1 Přesný typ psát nechci, ale patří k těm menším. Přesto se s ním někde blbě parkuje a vyjíždí. Není nijak staré, takže se určitě investovat vyplatí, i když samozřejmě vím, že mít to tam už z továrny by bylo lepší.

No jo, mám úctu k životu svému i ostatních, proto mám řidičák pečlivě uschovaný :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák