Jak vycházíte s tchýni?

3211
27.10.10 16:30

Jak vycházíte s tchýni?

Ahoj Holky!
Vím že těchto témat je tu spoustu,ale chtěla jsem se zeptat hlavně Vás co bydlíte s tchýní.Jak vycházíte s ni a jak popřípadě řešíte konflikty s ni?Já žiju s manželem přes dva roky i s jeho maminkou a i když se snažím spoustu věcí přehlížet neni to však procházka růžovým sadem ale vím že na tom nejsem taka sama. Tak mě právě zajímají i Vaše názory a jak to řešíte?Když bydlet prostě musí s Vámi je vůbec ňáký řešení?A manžel aby si to nerozházel ani s jednou tak je prý nestraný.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14335
27.10.10 16:43

Ahoj asi mimo mísu, ale já jsem zažila rozvod a naši se hádali a teď buď na té a nebo té straně :nevim: Trochu ho chápu , no,… měla by si to tchýně a snacha ty babské věci řešit mezi sebou - nevím kuchyně, uklidy zahrádka a ty vážné to snad má svoji hlavu jestli s něčím souhlasí nebo ne-manžel
Můj manžel taky neni vždycky na moji straně a taky si řříkám :evil: , ale pak zjistím že tchýně pravdu měla :oops: Ale nebydlíme, spolu ale znám takové ty rodinné debaty a řešení všeho možného..
Tak pevné nervy, vydržet, a snažit se neudělat z tchýně strašáka, ale spíš kamarádku- jde i to občas :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.10 16:52

MOje tchýně je zlatíčko,jsme jako nejlepší kamarádky,pomlouváme spolu tchána a manžu :lol:Je mi 23 let,od mých 20 si tykáme,rozumíme si naprosto ve všem,ať už jde o vychovu dětí,domácnost,prostě ve všem.nikdy mi do ničeho nekecela,vždy byla na mé straně.Bydlíme s tchánovcama 4 roky a nikdy bych neměnila.Máme své patro,nikdo nám tam neleze a nekefrá.Rozumím si s ní víc,než s vlastní mámou.Je moderní,prostě super ženská,chodíme spolu k holiči,na pivko,kupovat hadříky,takovou bych přála všem :wink: .Půjčujem si šminky,no prostě jako moje dvojče.Až se někdy sama divím,že taková „tchýně“ existuje :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4989
27.10.10 16:57

ja bych s tchyni nebydlela ani za …no nevim za co. Ona neni zla,ale … :cert:
Ale to neplati jen pro tchyni, nebydlela bych ani s moji mamou. A to se mame radi a vychazime spolu. Podle me se tim vstahy zhorsi,kazdy ma svuj zivot,svoje zazite zvyky, predstavy o tom jak se co ma delat a musi byt moc tezke se dohodnout.
Tak preji pevne nervy a spoustu tolerance,pokud bydleni nejde jinak resit, :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
27.10.10 17:06

Ahoj, já to mám se svojí skoro tchýní taky problematické. Je to starší lítostivá paní, a můj partner je jedináček a já jsem ho chudáka klofla a ukradla......teď právě hrozí, že se nastěhujeme do bytu pod ní v paneláku, ale já bojuji jak můžu, aby k tomu nedošlo. Bohužel o ní nemůžu napsat nic moc dobrého. Samá přetvářka, nevyřešená minulost, závislost, zapšklost a zlomyslnost......snad alespoň část z toho jde omluvit její osamělostí a tím, že je nemocná (má totální endoprotézu kolenního kloubu a lehčí cukrovku a nadváhu)…ale já to taky někdy nezvládám.....a partner samozřejmě také chce vycházet za dobře s oběma… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym0
27.10.10 17:28

5let jsem bydlela s tchyni.Manzel se me zastaval jak mohl,ani ja jsem se nikdy nedala.Po tech 5letech jsem dostala byt a ani tak mi nedala pokoj,prisla na me delat chytrou a velice moudrou az do bytu.
Takze jsem s ni doslova vyrazila dvere a od te doby spolu vychazime velmi dobre.

• Citovat
  • Upravit
17715
27.10.10 18:14

taky bydlíme s tchýní, spíš tchýně s náma barák je manželův, je stará a je to děs, rozeoisovat se ani nebudu, bylo by to na 2 strany minimálně a zbytečně by se mi zvedl tlak zase :zed: :pocitac: prostě horor jednou mě odvezu nebo uteču sama :nevim: je otravná nemám soukromí leze ke mě kdy se jí zachce, všechno kontroluje po mě, stojí u všeho za zády, dělá bordel, neuklízí, cvrká na desku od záchodu někdy je tam nalepené i něco horšího, protože asi to dělá do gatěk nebo co :zed: nikdy si to po sobě neutře a sprchovat se chodí tak 1 za půl roku, to já nevím já ji nevidívám…chodí v botech za jakýhokoliv počasí :pocitac: a když něco řeknu vyhrožuje sebevraždou :cert: na psychiku je to hrozné, jinam jít nemůžem barák prodat nejde a je manželův tak proč bychom odcházeli…ale ji nevyhodí :nevim: jednou jsme se už sesypala když dělala scénu že jsme si dovolila udat MOJE kotě, že je její…já se vůbec nehádala a ona na mě nadávala sprostě manželovi a tak…tak to už jsem si chtěla balit kufry, prohlásila že od svatby je všechno na hovno nebo něco v tom smyslu, děs a hrůza vyšťavuje mě baba jedna :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
27.10.10 20:43

Tak abych vás uklidnila holky, nejde to tak jen s tchýněma. My bydlíme v baráku s mojí mámou a je to noční můra. Takže ani tak nejde o vztah snacha-tchýně, dcera-matka, ale o to, že se bydlí pohromadě pod jednou střechou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
27.10.10 21:19

nebo si žehlím vlasy v koupelně a ona se mi tam jde s prominutím vysrat :poblion: tak to je vrchol…prostě žádné soukromí :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
27.10.10 21:22

Né že bych z toho měla radost,ale věděla jsem že se nás tu najde více takových, :hug:
Doplpihy: No jedináčka mám právě taky ještě sni žil do 35 sám a pak jsem přišla já a bere to že jsem ho ukradla a že on je její nejlepší je než jsme oba začli dělat krátkej a dlouhej stejně a já ještě chodila do školy tak vždycky když přišel z práce tak tchýně hned šla vynést koš jen aby ho přívitala první :mrgreen:

AnonymO: Jééé to bych taky s ní chtěla vyrazit dveře ale on je na ní manže fixovanej a beru na ni ohled ale někdy je to na palici :zed: :zed:

viky23: No o tom soukromí to je děs my bydlíme v bytě(staré bytovce) A máme pokoj jakoby vzadu já neumím vysvětlovat a prostě když jdeme na wc nebo do koupelky musíme přes obívák kde kouká tchýňka do 3 rána na Tv ale aspí druhý den do 11 tak soukromí aspoň ráno :lol:

vrobca:To máš pravdu s našima by to taky nebylo ideální. Já jsem názoru toho že by každý měl být sám ale né vždy to jde..

A čím Vám tchýně/mamka leze na nervy nejvíc?A máte sní aspoň ňákej zážitek? Já první Vánoce strávený s manžou s ní a tchánem ( ten k nám jezdí jen na náštěvy) A stručně řečeno Vánoční večeře byla o půlnoci a dárky jsme rozbalovali ve dvě ráno. Krásné první Vánoce :potlesk: Docela jsem rozepsala tak snad vás to neodradí to číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.10 21:27
viky23 píše:
taky bydlíme s tchýní, spíš tchýně s náma barák je manželův, je stará a je to děs, rozeoisovat se ani nebudu, bylo by to na 2 strany minimálně a zbytečně by se mi zvedl tlak zase :zed: :pocitac: prostě horor jednou mě odvezu nebo uteču sama :nevim: je otravná nemám soukromí leze ke mě kdy se jí zachce, všechno kontroluje po mě, stojí u všeho za zády, dělá bordel, neuklízí, cvrká na desku od záchodu někdy je tam nalepené i něco horšího, protože asi to dělá do gatěk nebo co :zed: nikdy si to po sobě neutře a sprchovat se chodí tak 1 za půl roku, to já nevím já ji nevidívám…chodí v botech za jakýhokoliv počasí :pocitac: a když něco řeknu vyhrožuje sebevraždou :cert: na psychiku je to hrozné, jinam jít nemůžem barák prodat nejde a je manželův tak proč bychom odcházeli…ale ji nevyhodí :nevim: jednou jsme se už sesypala když dělala scénu že jsme si dovolila udat MOJE kotě, že je její…já se vůbec nehádala a ona na mě nadávala sprostě manželovi a tak…tak to už jsem si chtěla balit kufry, prohlásila že od svatby je všechno na hovno nebo něco v tom smyslu, děs a hrůza vyšťavuje mě baba jedna :cert:

Nemáme bratry? docela spoustu věcí mi přijde stejný no jako ne všechno ona se teda sprchuje každý ale to s tim záchodem je strašný to mám taky a já jsem na tohle jak pes a přecitlivělá.Ale jinak já po ní než vlezu do sprchy tak si jí drhnu no ještě že to nečte manža pošlu tohle jako anonym ale ti vís kdo jsem:Autorka já jen aby si toho nevšiml kdyby sem náhodou zabrousil :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
17715
27.10.10 21:30

my máme svoje 3 pokoje ona jeden, sedí celej den na gauči naproti dveřím do kuchyně ty má rozglábené aby jí nic neuniklo a šmíruje :pocitac: :zed: když trucuje tak se zavírá to je potom klid to si nedovedete ani představit, spát chodí se slepicema a ráno brzo vstává, chodila mě budit každý ráno pod jinou záminkou v 7 hodin :pocitac: :zed: prej jestli nechci něco v obchodě, co budeme vačit, že jde do obchodu, ke kadeřnici atd…jen abych nespala, když jsme spala do 9 třeba tak se došla zeptat jestli jsem nemocná, ale jako masakr, došla vidí že spím, rožne a vzbudí..drzost, tak tohle už jsem jí zatrhla už to nedělá, :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.10 22:12

Ježiši, Viky 8-o to je hrozný. Já taky bydlím v jednom domě s tchánovcema, je jasné, že to není stopro jak bych si to představovala, ale tak nějak jsme to soužití vyladili, ze začátku byly nějaké třenice, ale spíš to bylo o tom, jak to měli oni zavedené a zvyklé, a snažili se mě tak nějak donutit abych jakoby zapadla a dělala, co je zvykem. To ale není nic pro mě, takže po počátečních neshodách a po tom, co se mi narodily dvě děti už to, co dělám a nedělám nikdo neřeší a spíš tchýni zajímaj vnoučata :-D Nejsme sice bůhvíjaké kamarádky a s tchánem už vůbec ne ale vycházíme spolu slušně a občas se spolu i zasmějeme. Takové peklo, co máš ty bych tedy nepřekousla. Já jsem srab, schovám se za inko, pa

• Citovat
  • Upravit
17715
27.10.10 22:25

taky jsem přemýšlela jestli se mám schovat, ale proč, vše je pravda…a navíc pochybuju že rakušáci chodí na tyhle stránky, a že to vidí ostatní tak to je mi fuk :roll: je to síla no, každej den se držím abych jí něco neřekla :pocitac: :zed: al to by byla zase scéna sebevraždy atd…takže držím hubu :cert: ale ono to zase jednou vše přeteče a řeknu jí zase zplnahrdla všechno, to já se zase nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
27.10.10 22:37

JInak to s tím buzením mi taky trochu něco připomíná, když jsme ještě neměli děti, tak jsme chodili dost kalit, třeba v pátek, a vstávali jsme prostě pozdě. Nikdy si neodpustila poznámku " dobré poledne" s falešným ůsměvem. Bylo toho víc, co mě tady točilo, pořád nějaké řeči, prostě mě slušně řečeno štvali, ale co máme děti, je to dobré. Můj chlap se rozhodně z domu stěhovat nikdy nechtěl, mě nezbylo než to zkousnout. Já píšu inko, nevím, co kdyby, třeba někdo známý :nevim: Nechci mít problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí